Zo word je een seksueel intelligente vrouw

Wish list.

Deze week zoals beloofd een lijst met wat je zou kunnen/willen/moeten/doen/denken/weten, met betrekking tot de seksualiteit van je man. Om een seksueel intelligente vrouw te worden/zijn.

De seksueel intelligente vrouw blog

De praktijk.

Eerst wat praktische tips om aan zijn behoefte tegemoet te komen:

– Draag shirts die een beetje decolleté laten zien. Niet iets waar je borsten volledig uithangen, gewoon niet altijd hooggesloten.

– Zakkerige kleding is een turn off. Je hoeft geen hotpants te dragen, maar trek iets aan dat je sterke kanten benadrukt. Uiteraard passend bij je leeftijd.

– Laat een been zien. Misschien weet je niet precies waar je grens ligt, maar manlief ziet graag wat van je (blote)been. Draag jurken en korte broeken die je benen laten zien. Mooie kousen? Altijd goed! Jarretels? Nog beter!

– Als de schuur verf nodig heeft, schilder haar dan. Dit is een oude uitdrukking, die je soms nog wel eens hoort. Niet alle vrouwen worden mooier van make-up, maar de meesten wel. Als make-up je fraaie kanten accentueert, gebruik het!

Praktische theorie.

Luister naar de mening van je man over je uiterlijk. Vraag hem ernaar als hij niet het fatsoen heeft om het uit zichzelf te zeggen. Hier kun je hem in opvoeden 

– Misschien vindt hij je haar leuker als het korter of juist langer is, of een andere kleur heeft.

– Zeer waarschijnlijk ziet hij je graag in een bepaalde jurk, broek of blouse. Draag ze vaak om hem te plezieren.

– Als hij je vraagt om iets te doen en het voelt niet als vreselijk fout en tegen je normen ingaand, overweeg het dan. Leer los te komen van je comfortzone.

– Lingerie. Een van de leukste manieren om je man te plezieren is met lingerie.

Als hij de slaapkamer binnenkomt en hij ziet je daar liggen in een sexy setje, zal hij smelten.

Voor de meeste mannen is dit een enorm cadeau!

Mannen zijn visueel, ook de jouwe

Andere verrassingen.

Naakt is ook altijd goed. Zorg ervoor dat je man het ziet als je je om of uitkleedt.

Ik herinner me het verhaal van de vrouw van een jonge dominee die haar man vroeg wat ze kon doen om hem te helpen een meer spirituele man te worden. Hij zei: ‘Het zou me enorm verrassen, als je me af en toe naakt bij de voordeur op zou wachten’.

Wat hij tussen de regels door zei is, ‘Als jij mij visueel opwindt met je prachtige naakte lichaam, zal ik minder vatbaar zijn voor verleidingen en dat zal me helpen een meer spirituele man te worden.’

Vrouwen moeten deze vitale waarheid leren begrijpen!

Aangeboren.

Word niet boos op je man als hij kijkt naar een mooie vrouw die voorbij loopt. Het is normaal en niet kwetsend bedoeld. Als hij niet openlijk flirt of obscene taal uitslaat is er echt weinig aan de hand. Je kunt het je misschien niet voorstellen. (‘Hij hoort alléén oog te hebben voor mij,’ hoor ik je denken, ‘Ik loop notabene naast hem!’)

God heeft mannen en vrouwen totaal verschillend geschapen.

Bij mannen zit de bewondering voor mooie vrouwen er van nature in. Bedenk je; dat hij naar andere vrouwen kijkt niet betekent dat hij jou niet mooi vindt, zo zit hij gewoon in elkaar. (Steun en kreun.)

Initieer seks eens een keer. Ik weet dat het een feit is dat de meeste vrouwen graag verleid willen worden, dat zit in jullie.  En meestal zal je man de aanzet geven. Maar als jij nooit seks initieert, moet je dat veranderen.

 

Mannen kijken naar vrouwen

Tegoedbon.

Een sekstegoedbon is een goed idee, als je je man moet afweren. Misschien ben je uitgeput of is je menstruatie begonnen. Hoewel hij in deze tijden geduld en begrip moet tonen, moet je ook je seksuele ‘tegoedbon’ uitbetalen. Dat betekent dat het nu jouw verantwoordelijkheid is om hem te laten weten, ‘that he might get lucky.’

Orale seks.

 

Ja, het is echt waar: Er zijn maar weinig dingen die er voor zorgen dat een man zich meer geliefd voelt door zijn vrouw. Vraag het hem maar.

Pak hem als hij het niet verwacht, in tegenstelling tot jou vindt hij dit geweldig!

Spannend voorspel tijdens een date, of als je naar huis rijdt.

Wie de benen spreidt…

Veel vrouwen denken dat dit soort dingen niet netjes zijn. Maar lieve vrouw: In je huwelijk hoeft het niet zo netjes, zeker niet voor je man. Er zijn maar weinig dingen sexyer voor een man dan wanneer zijn vrouw haar rok omhoog trekt om te onthullen dat ze geen ondergoed draagt en ze haar man uitnodigt in zijn favoriete tuin om te genieten van zijn favoriete fruit.

Dan komt mijn liefste naar zijn tuin

om van die heerlijke vruchten te eten.

Hooglied 4:16

Zoals vorige keer al genoemd is je man gek op variatie. Veel stellen komen na jaren uit op favo standjes. Probeer eens wat anders, probeer eens een andere plek dan je bed.


Wil jij een seksueel intelligente vrouw voor je man zijn?


Vrouwen geven niet om seks?

Er zullen vrouwen zijn die dit lezen en denken, ‘Maar ik hou helemaal niet zo van seks.’

Niet perse waar. De meeste vrouwen willen. Misschien niet zo vaak of op dezelfde manier, maar ze willen. In sommige gevallen willen vrouwen zelfs vaker dan hun mannen.

(H)erken wanneer seks uitblijft. Als je man al een tijdje geen seks geïnitieerd heeft, of als jij steeds moet beginnen, is er iets mis. Praat er over.

Voor de overgrote meerderheid van jullie vrouwen komt passie voort uit emotioneel en verbaal verbonden zijn en daarna van tedere aanraking.

Voor mannen wordt passie gevoed door seks en van daaruit komt dan de emotionele verbinding.

Je hebt vast de uitdrukking weleens gehoord: De vrouw vrijt met de man die met haar praat en de man praat met vrouw met wie hij vrijt.

ontevreden man

Conclusie.

Dus als vrouw heb je de keuze.

Misschien dat je je als pasgetrouwde vrouw afvraagt hoe je de passie, die je momenteel ervaart, kunt behouden. Ik durf je te garanderen dat de liefdesvlam nooit zal doven als je deze blog ter harte neemt.

Wijs de meeste tips die ik net gaf direct af en vroeg of laat zal de passie in je huwelijk minder worden.

Als je denkt dat dit gedrag een christelijke prostituee van je zal maken dan heb je helemaal gemist waar het om gaat.

Natuurlijk, als je met een christen getrouwd bent, kan hij je trouw blijven (zoals hij zou moeten doen), maar wees niet verbaasd als de romantische dingen die hij vroeger met je deed, steeds minder worden en verdwijnen.

Wees niet verbaasd als hij meer betrokken raakt bij zijn hobby’s en zijn werk en niet zoveel tijd meer met je wil doorbrengen als hij ooit deed. Bereid je voor op weinig tot geen emotionele gehechtheid van zijn kant aan jou.

Wees niet bang als je gevoelens niet altijd overeenkomen met je seksuele handelingen.

Wat je je gegarandeerd gaat realiseren is dit: Zodra je uit je seksuele comfortzone stapt en deze dingen met je man gaat doen, zul je het leuk gaan vinden. Je zult genieten van zijn passie voor jou. Je zult dagelijks de vruchten plukken van het veranderen van zijn houding en gedrag. En dat omdat je een seksueel intelligente vrouw bent geworden.

Vrouwen…de keuze is aan jullie.

5 gedachten over “Zo word je een seksueel intelligente vrouw

  1. Ik moet lachen vanwege bepaalde herkenning. Mijn lief heeft laatst een paar broeken voor me gekocht. Laat ik het er maar op houden dat ze een stuk beter passen dan mijn oude exemplaren 😉 Misschien wel een leuke tip voor mannen: zorg dat je de kledingmaat van je vrouw kent en verras haar eens met iets dat haar goed staat en dat je ook zelf kan waarderen.

  2. Staat wel tussen de regels door maar niet zo expliciet : vraag je man wat hij wil!
    Sommige mannen zijn veel romantischer, net zoals sommige vrouwen met momenten minder voorspel willen, evenals variaties tussen rustige seks en meer passionele, intensere seks.
    Het is prima om je wat in te lezen op algemene neigingen van de seksen, maar ook tussen mannen zijn grote verschillen. En met de tijd kunnen wensen van je partner en jou ook veranderen, dat is ook iets om altijd rekening mee te houden.
    Mannen houden ook vaak van spontane seks op een onverwacht moment of tijd. Of brutale seks : ineens zijn broek naar beneden trekken of hem zonder voorspel bij het kruis stimuleren.
    Ook erg intelligent : wees tevreden met je eigen lichaam en straal dat uit. En vaak vinden een partner het prikkelend om te zien dat je van je eigen lichaam geniet, zowel indirect door zelfverzekerheid als direct met zelfstimulatie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.