Creatief schilderij van/voor twee.

Heb je ooit wel eens gedacht om zelf een prachtig schilderij te maken voor aan de muur? 

Laat deze week je creativiteit er eens op los en maak samen een schilderij wat helemaal van jullie is. Niet iets wat iedereen heeft hangen, maar iets wat jullie samen hebben gemaakt en uit jullie creativiteit ontsproten is. Je hebt vast wel ergens een wit laken, tafelkleed of iets wat daar op lijkt wat je voor deze opdracht kunt gebruiken. Zo niet, dan heeft Zeeman vast wel een goedkoop exemplaar voor je. Voor onder een tientje kun je daar voor een laken terecht. Als je dan toch aan het winkelen bent koop dan ook even wat aquarelverf. Bij de Action, Hema of wellicht dat je in de winkel van Zeeman ook daarvoor kunt slagen.

Zorg dat je een uur de tijd hebt waarin je niet gestoord wordt door de kinderen oid. De telefoon uit of op stil. Je kunt het laken op bed leggen maar zorg dan wel dat je er iets onder hebt wat het doordrukken van de verf tegengaat. Vuilniszakken bijvoorbeeld. Wat ook kan is het laken uitspreiden op de grond. Besmeur elkaar met flinke klodders aquarelverf waar je maar wilt en begin een vrijpartij.

Na afloop is op het laken een bont schilderij zichtbaar wat én door jullie gemaakt is en wat niemand anders heeft. Als je wilt kun je een stuk inlijsten of op een andere manier ophangen in bijvoorbeeld je slaapkamer.

Dat wordt een heerlijke kliederboel!

sexy schilderij

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.