Intimitijd nemen tijdens de vakantietijd.

Vakantietijd, intimitijd!

intimitijd vakantie

Iedereen weet dat tijdens de vakantie veel meer tijd is voor ontspanning en uitrusten. Sommige gaan graag actief op vakantie en lopen hele bergroutes of gaan kajakken, duiken, fietsen, noem maar op. De kinderen krijgen meer aandacht en er is ruimte voor avontuur, maar is er ook ruimte voor intimitijd? Tijdens de vakantieperiode zou het haast verplicht moeten zijn om een moment in te bouwen voor intimitijd. Je kunt geen enkel excuus aanvoeren om er geen tijd voor te nemen.

Als het goed is zij jullie allebei na verloop van tijd uitgerust, is het hoofd leeg en komt er rust om nieuwe herinneringen te bouwen. Dat geldt ook voor intieme herinneringen. Zodat je later als je de foto’s weer eens terug zit elkaar aan kunt kijken en samen het geheim van die heerlijke momenten weer beleeft. Binding maken was nog nooit zo mooi. Beleef het samen, ergens op een plek die anders is dan waar jullie altijd zijn.

Intimitijd is tijd voor elkaar.

Daarom deze week de opdracht om op een totaal onverwacht moment een vluggertje te hebben. Denk gedurende de dag er over na waar en hoe je  mogelijkheden kunt creëren om even weg te sneaken om samen seks te hebben. Stuur de kinderen desnoods even weg om een ijsje te gaan halen zodat je een paar minuten samen kunt stelen. Dan heb je voor een paar euro genoeg tijd gekocht om er even samen van te genieten. Je zult merken dat je meer mogelijkheden vindt naarmate je er meer mee bezig bent. Er is natuurlijk niets op tegen om deze opdracht vaker uit te voeren.

Voor een gestolen momentje intimitijd hoeft je trouwens echt niet op vakantie te gaan. Ook thuis kun je, als je er even over nadenkt, wel momenten creëren waarop je het samenzijn kunt vieren. Zoek en gij zult vinden staat er geschreven, dat geldt voor alles, zo ook voor tijd voor intimiteit, echte intimitijd.

intimitijd

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.