Top 40 voor je geliefde maken.

Top 40 van de fijnste dingen.

Jaren geleden werd mij gevraagd om een lijst te maken van dingen die ik fijn vond. Dat mocht van alles zijn dus het zou een eitje moeten zijn geweest. Ik had echter moeite om meer dan 6 dingen te noemen. Om seks op nummer 1 te zetten werd mij wat al te opzichtig dus die kwam op 3 te staan. Maar na 6 was de koek op. Even erbij gezegd dat ik zwaar overspannen was. Mijn vrouw had echter geen enkele moeite om haar Top 40 te vullen en schreef gewoon nog even door. Tot mijn verrassing had zij seks op nummer 1 staan. Zo zie je maar weer eens hoe je je kunt vergissen. 

Duidelijkheid over wat je leuk en fijn vindt, waar iemand je mee kan verrassen is een groot goed. Je leert elkaar zo nog beter kennen. Bovendien heb je altijd een geheugensteuntje voor als je wat leuks voor je geliefde wilt bedenken.

Maak daarom deze week je eigen Top 40. Vul je lijst met dat wat voor jou de beste keuzes zijn en laat je niet leiden door wat een ander daar van denkt. Het mag overal over gaan al kan ik me niet voorstellen dat in al je keuzes seks niet minstens twee keer voorkomt. Leg na afloop je lijst aan je geliefde voor en praat met elkaar over het hoe en waarom.

top 40

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.