Erotische spelletjes

Speel een erotisch spelletje.

Erotisch spelletjeHet is leuk om samen een spelletje te bedenken en te spelen, vooral als voorspel is dat erg geschikt. Uiteindelijk is er geen verliezer, want beiden winnen en krijgen seks. Het kan heel plezierig zijn om de prijzen te bedenken voor de winnaar maar vooraf is één ding heel belangrijk.

Gebruik het spelletje niet om je partner te dwingen iets te geven wat hij/zij niet geven wil!

Het is heel verleidelijk om te voor te stellen,  “als jij wint dan……, de puntjes staan voor iets wat je partner niet leuk of fijn vind. Op deze manier wordt de prijs iets manipulatief en dat verpest het hele spelletje. Gebruik het niet om je partner te dwingen.

In plaats daarvan zou je prijzen kunnen bedenken die verleidelijk, amusant, gênant of niet seksueel zijn. Belangrijk is dat de prijs niet voor beide partners hetzelfde hoeft te zijn. Hij wint misschien veel liever wat anders dan zij. Zorg dat je het samen eens bent over de prijzen.

Hier wat ideeën voor de winnaar:

Doe het langer.

De winnaar van het spelletje krijgt een seksuele activiteit die langer duurt dan normaal. Denk aan bv 30 minuten orale seks, massage, langdurige verleiding of langer op de rand van het hoogtepunt laten blijven.

Een hele week.

Geef een hele week elke dag seks. Niet iets wat de verliezer niet fijn vindt maar iets wat de winnaar graag meer van wil. Misschien een bepaalde positie, een speciaal tijdstip van de dag, of locatie, naakt slapen of elke dag orale seks. Wat het ook is, de winnaar moet de verliezer er niet aan hoeven herinneren, die neemt zelf het initiatief.

De verliezer neemt het initiatief.

Dit is meer een prijs voor degene met een hogere seksdrive. Misschien eens of gedurende een week  maar de bedoeling is dat de verliezer zoekt naar mogelijkheden om seks te hebben en de winnaar te verleiden.

Kleding.

De winnaar kiest een outfit en de verliezer showt deze. Denk aan een sexy outfit voor in huis of de favoriete outfit van de winnaar dragen naar bv het winkelcentrum of de kerk. Laat de verliezer bv. geen ondergoed dragen gedurende een dag of een uitje.

Trek het uit.

De verliezer geeft een sexy striptease show.

Rollenspel.

Als je houdt van rollenspelen dan kun je afspreken dat de verliezer voor bepaalde tijd een rol aanneemt. Of het nu een butler is of verpleegster of wat je ook maar samen afspreekt maakt niet uit.

Permissie vragen.

De verliezer moet vragen of hij/zij klaar mag komen en wachten tot er toestemming is. Zeg aub, vraag en smeek en wacht tot je toestemming krijgt.

Seks tijdens.

De winnaar mag een situatie uitkiezen tijdens welke hij/zij seks wil ontvangen. Misschien tijdens het televisie kijken, in de bioscoop, tijdens een telefoongesprek of wat je ook maar bedenkt. Neem een gewone situatie en voeg dus iets sexy toe.

Verzorg me.

De verliezer trakteert op verzorging. Was de voeten, doe de nagels, was de winnaar lekker schoon onder de douche, masseer het lichaam, hoofd, scheer de benen of intieme delen. Dit hoeft niet alleen voor vrouwen heerlijk te zijn, ook mannen genieten van verwennerij.

Kies het volgende.

De winnaar kiest het volgende restaurant, film, tv-show, boek, Bijbel studie, vakantie, spelletje en ga zo maar door.

Voor erotische spellen zie onze shop.

Spelletje Ultiem verlangen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.