Onze missie

Missie christelijke erotiekshop Liefdeskruiden.nl

De missie van Liefdeskruiden.nl is om getrouwde stellen in staat te stellen om in vrijheid de seksualiteit binnen het huwelijk te kunnen en mogen beleven en zodoende een voorbeeld te kunnen zijn voor andere koppels.

Hoewel deze blog en onze erotische webwinkel alles te maken hebben met seksualiteit en alles daaromheen zien we onszelf allereerst als christen. Onze identiteit ligt in ons geloof in het verlossende werk van Jezus Christus aan het kruis. Hierdoor mogen wij ook al onze seksuele wensen en verlangens onder Zijn autoriteit brengen waardoor ons seksleven vol van gezonde passie kan en mag zijn.

Wees bereid om alles te omarmen dat God heeft bedoeld voor jullie huwelijk. Ontsteek de vlam van intimiteit samen met je partner en groei naar elkaar toe in Christus. Getuig naar anderen toe over Jezus en wees een voorbeeld van een sterk, gezond en gelukkig getrouwd koppel. Vertel aan anderen over jullie huwelijk en wees niet bang om vragen over seksualiteit te beantwoorden.Vooral jonge mensen hebben vragen en behoeven een christelijke visie op seks en alles wat daar mee samen hangt. Laten we God eren door aan andere mensen te laten zien wat Hij wil in een huwelijk!

Missie christen en seksualiteit

Overtuiging.

Vanuit die overtuiging geloven wij dat seks binnen het huwelijk ten volle genoten mag worden. Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren die bijdragen aan de romantische beleving en intimiteit. Zo wordt de binding tussen man en vrouw bevorderd. Op Liefdeskruiden.nl kunt je winkelen voor je erotische artikelen zonder je te hoeven storen aan pornografische afbeeldingen of naaktfoto’s. Ons taalgebruik is beschaafd en zeker niet vulgair. Lees ook de tips en info pagina’s. Vol met extra inspiratie om samen te leren genieten van seksualiteit en intimiteit en erotiek.

Seks is Gods gift aan man en vrouw, bedoeld om samen ten volle van te genieten.

Ook als niet christen bent u natuurlijk van harte welkom.

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *