Openingszinnen

Na een heel jaar erotische weekopdrachten is het tijd voor wat nieuws. Natuurlijk kun je gerust alle weekopdrachten herhalen als je dat wilt, maar voor het nieuwe jaar willen we graag beginnen met openingszinnen. Elke week komt er een nieuwe zin op deze pagina die bedoeld is om het gesprek met je geliefde aan te gaan.

openingszinnen

Hoe vertel ik het?

Het kan best lastig zijn om een gesprek te beginnen over je wensen, dromen of fantasieën. de bedoeling van deze openingszinnen is dat jullie gewend raken om alles, maar dan ook echt alles, te bespreken in het huwelijk. Laat je hart zien aan elkaar en leer de ander beter kennen. Misschien zijn er weinig onderwerpen meer waar jullie het nog niet over hebben gehad. Geweldig, vooral zo doorgaan.

Desalniettemin veranderen dingen met de jaren. Sommige gewoontes en aannames sluipen er in en na verloop van tijd is het lastig om die bespreekbaar te maken. Het is toch altijd zo geweest, waarom dan nu veranderen? Omdat jij verandert, je geliefde verandert, wij zijn allemaal onderhevig aan verandering. Daarom dus openingszinnen om elke week het gesprek aan te kunnen gaan op een leuke ontspannen manier.

We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven om samen het gesprek aan te gaan met de verschillende openingszinnen.


  1. Eén kwaliteit die ik bewonder in mijn liefste is…
  2. Mijn geliefde beseft niet hoe sexy ik zijn/haar __________ vind.
  3. Op een schaal van 1 tot 10 zou ik mijn huwelijk een beoordeling geven van _____ voor intimiteit en _____ voor communicatie.
  4. Het tijdstip waarop ik me meer opgewonden voel is __________.