Kegel ballen

Train je bekkenbodemspieren met deze Kegel ballen.

Deze oefeningen zorgen voor sterkere spieren, waardoor jullie beiden meer genieten van het penetreren. Ook zorgen goed getrainde spieren er voor dat vrouwen makkelijker klaarkomen. Lees waaruit de kegel oefeningen bestaan en hoe je ze doet.

Lelo Luna Vaginale Balletjes

Luna Beads Mini is een kleinere editie van Luna Beads, 's werelds best verkochte hulp voor kegeloefeningen. Met een kleinere 29 mm diameter, zorgen zij ervoor dat elke vrouw haar perfecte pasvorm kan vinden voor de meest effectieve training van de bekkenbodemspieren. Aanbevolen voor vrouwen onder de 30 en/of degenen die nog moeten bevallen.

Ovo Kegel ballen

Met de OVO Love Balls kunt u overal genieten van een intieme stimulatie. Niemand zal merken dat u de balletjes draagt. U zult de balletjes zachtjes voelen bewegen door het contragewicht. De hygiƫnische en zachte siliconen huls maakt het dragen van de balletjes eenvoudig, en met het lange flexibele koord zijn ze ook weer gemakkelijk te verwijderen.

Kegel training kit

Train je bekkenbodemspieren met deze mooie set van 3 siliconen vaginaballetjes. De balletjes hebben elk een ander gewicht: 45 gram, 60 gram en 80 gram. Begin met het lichtste balletje en werk langzaam naar het zwaarste balletje toe. Na gebruik zijn ze eenvoudig te verwijderen met de handige trekkoord.

Ben Wa

Deze Ben Wa ballen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn eenvoudig te reinigen met een toycleaner. De balletjes zijn speciaal ontworpen om de bekkenbodemspieren te trainen. Je kunt ze makkelijk inbrengen door te ontspannen en ze er met je spieren van binnenuit in houden. Continu ervaar je het erotische genot met deze balletjes.

Ben Wa goud

Deze goudkleurige Ben Wa ballen zijn geweldig voor het trainen van je bekken-bodemspieren. Hierdoor ervaar je intensere orgasmes en meer genot tijdens het liefdesspel. De balletjes zijn vrij zwaar met een gewicht van elk 64 gram en zijn daardoor ideaal voor wat gevorderde gebruikers. Met een toy cleaner en een schone doek zijn de balletjes makkelijk en snel schoon te maken, zodat je ze snel weer kunt gebruiken

Ben Wa set

In dit mooie doosje zitten drie paar goudkleurige stalen Ben Wa Balletjes. De balletjes lopen op in grootte, zodat u de spieren opbouwend kunt trainen. De mooie balletjes van gepolijst staal zijn gemakkelijk in gebruik, eenvoudig in te brengen en waterproof. Bij elke beweging geven de balletjes een intense intieme massage, terwijl uw bekkenbodemspieren worden getraind.