Glijmiddelen

Waarom een glijmiddel gebruiken?

Als de penetratie niet soepel gaat kan een glijmiddel worden gebruikt om dat te verhelpen. Het kan zijn dat de natuurlijke vochtafscheiding van een vrouw niet voldoende is. Dat kan variëren tijdens haar cyclus en leeftijd. Ook kan het zijn dat ze niet genoeg seksueel opgewonden is. Als dat te wijten is aan niet genoeg tijd nemen voor het voorspel dan is meer tijd daar aan besteden een betere oplossing dan glijmiddel. Het gebruik van glijmiddel kan wel bijdragen aan de opwinding. Wrijf maar eens met een droge vinger over je huid en daarna met een natte, dan voel je het verschil.

Glijmiddel op waterbasis: Vaak goedkoper dan de siliconen variant. Als het al vlekt kan het met water worden afgewassen. Alle speeltjes kunnen gecombineerd worden met glijmiddel op waterbasis.

Glijmiddel op siliconenbasis: Duurder maar ook verfijnder. Zachter op de huid en voelen vaak prettiger. Werkt langer en is bij seks in het water eigenlijk een must omdat de waterbasis variant dan oplost. Niet te gebruiken met speeltjes die gemaakt zijn van siliconen. Kan vlekken geven die er moeilijk weer uit te krijgen zijn.

Er zijn ook glijmiddelen met smaakjes verkrijgbaar. Deze kunnen veilig geproefd worden.

 

Durex play Cherry

De PH waarde van je vagina verbeteren? Kies nu voor de Durex Play Cherry - 50 ml. Dat wordt genieten samen! Ontdek het nu zelf met de Durex Play Cherry - 50 ml en je krijgt een zachte huid

Durex play warming

Durex Play Warming is een plezier verhogend verwarmend glijmiddel.
- In water oplosbaar.
- Niet vet en geurloos.
- Kleur: Transparant.
- Inhoud: 50 ml

Pleasure Gel 50 Tinten Grijs

Verhoog je genot met Come Alive, een intieme opwindende gel uit de Fifty Shades of Grey Officiële Sensual Care collectie. Ervaar verbeterde orgasmes en stimulatie aangezien elke tinteling, aanraking en trilling intenser wordt.
Inhoud: 30ml

Pjur Med

Pjur med ENERGY glide is een verkwikkend glijmiddel op waterbasis met extracten van cacao, gember kardemom en witte peper. De theobromine uit de cacao heeft een stimulerende werking. Kardemom, gember en witte peper bevatten waardevolle secundaire plantaardige stoffen.

Durex Duo Set glijmiddel

Dit mooi verpakte setje bevat twee soorten glijmiddel. Eén met een warm-makend en de andere met een prikkelend effect. Bijzonder leuk om als cadeautje aan je geliefde te geven en er dan samen van te genieten.

Safe Massage 2 in1 Devine

Safe Massage 2in1 Devine is een massage-gel en glijmiddel in één op siliconenbasis! Safe Massage 2in1 Devine is voorzien van een heerlijke jasmijnbloem geur. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit siliconen droogt deze massage-gel niet uit tijdens het masseren ...

Gun Oil Glijmiddel

Glijmiddel op Silicone-basis van het merk Gun Oil. Gun Oil - Silicone Glijmiddel is condoomvriendelijk en hypoallergeen daarnaast bevat het vitamine E en Aloë Vera wat huidirritatie helpt te voorkomen. Een paar druppels van Gun Oil is voldoende, het gaat erg lang mee en droogt niet snel op. Een keer Gun Oil en je wilt nooit anders meer.