Tarzan vibrators

Tarzan vibrators zijn wereldberoemd.

Gelijktijdige vaginale en clitorale stimulatie?

De Tarzan vibrator is een populaire vibrator welke vaak meerdere stimulatie mogelijkheden heeft. Voor optimale stimulatie en controle is het de aangewezen vibrator. Er zijn Tarzan vibrators die een clitoris stimulator hebben, met ronddraaiende delen,  kralen die stimuleren en in verschillende felle kleuren. Voor elke wens is een geschikte vibrator voorradig.

G Spot Rabbit

G-Spot-Vibrator in zilver met Glitter-Look. Met Clitoris-arm en extra Nopjes bovenop. Vibratie Links/Rechts-Rotatie in drie Standen makkelijk per drukknop regelbaar. Totale lengte 25 cm, Ø 2,5 cm bij 4 cm.

Smile Fancy Lavender

Krachtige maar toch stille rotatie vibrator met clitoris stimulator (Butterfly vorm) en ribbel-schacht. De links- rechts rotatie is in 3 verschillende niveaus te regelen. De vibratie is in 7 niveaus gemakkelijk in te stellen, met een druk op de knop.

Rhythmic vibrator

Deze nieuwe Rhythmic van Odeco is Waterproof en nieuw speeltjes op de markt!
Hij is eenvoudig te bedienen met een "Gentle touch" oppervlak. Traploos regelbaar in vibratie sterkte met extra 3 Vibratie-interval programma's.

Sculp Vibrator

Deze roze rabbit vibrator van CalExotics beschikt over zoveel verschillende opwindende elektronische functies, dat het enige wat je zelf nog moet doen is klaarkomen. Dat zal je hoogstwaarschijnlijk niet veel moeite kosten als je gebruik maakt van deze vibrator. Het apparaat kronkelt zich namelijk in alle mogelijke bochten om je te verwennen.

Tarzan Fifty Shades of Grey

Deze Tarzan vibrator combineert zijdezachte siliconen met 36 mogelijke vibratie standen combinaties om ongelooflijke orgasmes te bezorgen. De gebogen punt zorgt voor een perfecte G-spot stimulatie. De schaft heeft 3 vibratiesnelheden en 9 vibratiepatronen, de konijnenoortjes hebben 3 vibratiesnelheden. Hierdoor heb je de keuze uit maar liefst 36 mogelijke vibratie combinaties!

Javida Luxe Tarzan vivrator

Deze oplaadbare Javida vibrator verwent tegelijkertijd de clitoris en de G-spot. De vibrator is volledig gemaakt van heerlijk zacht siliconen met een PU-coating en heeft een vrolijke roze kleur. De stevige lange arm is voorzien van een gebogen top wat zorgt voor gerichte G-spot stimulatie. De clitorisstimulator is soepel en flexibel waardoor hij mee buigt met elk lichaam.