Waterproof

Waterproof vibrators.

Een waterproof vibrator kan veilig worden gebruikt onder de douche of in bad. Om alleen of samen van te genieten. Het is handig om een glijmiddel op oliebasis bij de hand te hebben, omdat de natuurlijke afscheiding door het water wordt teniet gedaan. Natuurlijk gevormde vibrators en exemplaren met clitoris stimulatie.

Statisfyer 2 Gold

Dit sexy hightech speeltje brengt je genot op een geheel nieuw niveau! De Satisfyer 2 stimuleert de clitoris zonder enig contact. Dat gebeurt door gebruik te maken van een innovatieve technologie. De clitoris wordt gemasseerd door onderdruk in combinatie met de ritmische pulsaties.

Roze Aluminium Vibe

De elegante stimulator van Pipedream is gemaakt van exclusief zuiver aluminium.De lichtgewicht vibrator heeft daardoor een luxe uitstraling. De super gladde afwerking voelt geweldig tegen de huid, terwijl de fluisterstille motor zorgt voor ongelooflijk trillingen.

Stimulator Roze

Deze zachtroze vibrator van het merk Inspire is gemaakt voor vrouwen die verlangen naar wat meer stimulatie. De stimulator is helemaal gemaakt van zacht, glad siliconen waardoor het speeltje waterproof is. Hierdoor kan de vibrator gebruikt worden voor externe stimulatie of kan in een slipje of string worden gedragen.

Jimmyjane Form 6

Een waterproof oplaadbare vibrerende massagestaaf: Form 6, generatie 2.
Dit artikel is een all-round vibrerende massagestaaf van een nieuwe generatie.
- Krachtig
- Sterkste vibrator in zijn soort
- Veelzijdig

Rub my Duckie

Het ludieke speelkameraadje voor de volwassenen in bad is uiteraard de badeend. Deze badeend voegt daar ook nog eens een vibrerend sensatie aan toe. Zodra je hem aanraakt gaat hij over zijn hele lichaam trillen. De vibrerende badeend is geluidloos en volledig waterdicht.

Power Vibe

Verwen jezelf met deze waterdichte Power Vibe onder de douche of in bad. Deze buigzame vibrator heeft ribbels voor extra plezier. Nu extra voordelig te bestellen.

Vibrator Linga

De Linga vibrator is een ergonomisch ontworpen vibrator en simuleert het genot van orale seks. Maar liefst 7 verschillende tril en pulsatie functies. Het uiteinde van deze vibrator trilt erg goed en zorgt zodat u een onvergetelijke climax kunt beleven.

Vibe Therapy Serene

De Vibe Therapie Serene Twist is een luxe waterdichte vibrator. Gemaakt van 100% medische siliconen. Het heeft kolkende bergkammen rond de schacht voor extra stimulatie.

Rub my Duckie travel

Het ultieme speelkameraadje voor op reis. Je kunt hem dankzij zijn formaat heel makkelijk in je koffer of weekendtas inpakken.

We Vibe Touch

Paarse siliconen opleg vibrator van We-vibe: de nieuwe Touch vibrator. Zacht, goed gevormd en krachtig, dat is waar deze Touch We-Vibe vibrator voor staat.