Koppel Vibrators

Koppel of duo vibrators.

Koppel of duo vibrators zijn speciaal gemaakt voor koppels. De vrouw draagt de vibrator tijdens het vrijen. De vibrators zijn samen te gebruiken en maken het seks spel voor allebei nog intenser. Zo voelen jullie je nog meer met elkaar verbonden!  Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Alle koppel vibrators geven intense vibraties.

Populair voor samen: koppel vibrators

En er zijn veel mogelijkheden als u op zoek bent naar een fijne vibrator om samen te gebruiken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de We-vibe 4. Dit ongelofelijk populaire speeltje heeft vele prijzen in de wacht gesleept en worden door deskundigen over de hele wereld geprezen. En niet voor niets.

Dit innovatieve, vriendelijk ogende speeltje kan voor ongekend sensuele en nieuwe ervaringen zorgen.

 

PicoBong Duovibrator

Dubbele trillingen, meerdere sensaties. De Mahana Duo Vibe heeft twee vibrerende punten die beide partners naar paden van genot leiden. De unieke vorm bied gelijktijdig interne en externe stimulatie,  Mahana zorgt voor een nieuw niveau van veelzijdigheid en bijna eindeloze toepassingen.

Lelo Ida

De Lelo Ida is het nieuwste duo speeltje van het luxe kwaliteitsmerk Lelo en is speciaal ontwikkeld voor koppels. De Lelo Ida wordt door de vrouw gedragen tijdens het vrijen, en biedt een extra stimulatie tijdens de penetratie. Jullie gaan samen nog meer genieten..

We Vibe 4

De allernieuwste We-Vibe ® 4 brengt koppels naar nieuwe hoogten van intiem genot. 's Werelds nummer 1 koppel vibrator is volledig opnieuw ontworpen voor een betere pasvorm, verhoogde intensiteit en meer controle.

 

Lelo Noa

Noa is de stimulator voor koppels gedragen door vrouwen bij het bedrijven van de liefde. Het geeft plezier en comfort voor beide partners en Noa voegt nog meer intimiteit aan vrijen toe met ongelooflijk krachtige en discrete trillingen. Bediend door een druk op de knop, garanderen de 6 standen ongelooflijke sensaties.

Silhouette Massager S8

Verwen jezelf of je partner en beleef samen heerlijke momenten met deze siliconen S8 massager. Hij kan zowel gebruikt worden als stimulator als vibrator. Ook heeft hij een ergonomische, flexibele vormgeving en body forming, waardoor hij in elk standje te buigen is. Met 1 druk op de knop kan de vibratiesnelheid ingesteld worden. De vibrator is USB-oplaadbaar, waterproof en voorzien van veiligheidsslot.