Koppel Vibrators

Koppel of duo vibrators.

Koppel of duo vibrators zijn speciaal gemaakt voor koppels. De vrouw draagt de vibrator tijdens het vrijen. De vibrators zijn samen te gebruiken en maken het seks spel voor allebei nog intenser. Zo voelen jullie je nog meer met elkaar verbonden!  Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Alle koppel vibrators geven intense vibraties.

Populair voor samen: koppel vibrators

En er zijn veel mogelijkheden als u op zoek bent naar een fijne vibrator om samen te gebruiken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de We-vibe 4. Dit ongelofelijk populaire speeltje heeft vele prijzen in de wacht gesleept en worden door deskundigen over de hele wereld geprezen. En niet voor niets.

Dit innovatieve, vriendelijk ogende speeltje kan voor ongekend sensuele en nieuwe ervaringen zorgen.

 

PicoBong Duovibrator

Dubbele trillingen, meerdere sensaties. De Mahana Duo Vibe heeft twee vibrerende punten die beide partners naar paden van genot leiden. De unieke vorm bied gelijktijdig interne en externe stimulatie,  Mahana zorgt voor een nieuw niveau van veelzijdigheid en bijna eindeloze toepassingen.

Lelo Ida

De Lelo Ida is het nieuwste duo speeltje van het luxe kwaliteitsmerk Lelo en is speciaal ontwikkeld voor koppels. De Lelo Ida wordt door de vrouw gedragen tijdens het vrijen, en biedt een extra stimulatie tijdens de penetratie. Jullie gaan samen nog meer genieten..

We-Vibe unite

De We-Vibe Unite is een koppel vibrator met 2 krachtige motoren. De vibrator wordt gedragen door de vrouw en zorgt voor clitoris en G-spot stimulatie. Dit zorgt voor meer stimulatie, ook tijdens de seks.

Lelo Noa

Noa is de stimulator voor koppels gedragen door vrouwen bij het bedrijven van de liefde. Het geeft plezier en comfort voor beide partners en Noa voegt nog meer intimiteit aan vrijen toe met ongelooflijk krachtige en discrete trillingen. Bediend door een druk op de knop, garanderen de 6 standen ongelooflijke sensaties.

Partner Toy Duo Vibe

De Partner Toy Couples vibrator is een seksspeeltje voor stellen, die gebruikt kan worden voor of tijdens de seks. Deze vibrator is bedoeld voor vaginaal gebruik en stimuleert tegelijkertijd de clitoris.