Vibrators

Wat is een vibrator?

Een vibrator is een trillend elektrisch speeltje verkrijgbaar in heel veel soorten en afmetingen. De goedkopere werken vaak op batterijen, de duurdere exemplaren zijn oplaadbaar met alle voordelen van dien. Vibrators bestaan er in verschillende uitvoeringen. Gemaakt van uiteenlopende materialen zijn ze verkrijgbaar met G-spot stimulator, clitoris stimulator en soms voorzien van extra ribbels of randen. Ook waterdichte uitvoeringen die je kunt gebruiken in bad of onder de douche zijn voorradig. Om een vibrator schoon te maken is water en zeep voldoende, maar er zijn ook speciale toycleaners te koop.

Waarom gebruik je een vibrator?

De trillingen van een vibrator kunnen je clitoris stimuleren of als je hem inbrengt je hele vagina. Veel vrouwen hebben moeite om tot een orgasme te komen tijdens seks. Een vibrator kan je helpen om opgewonden te raken en daardoor makkelijker klaar te komen. Er zijn ook duo vibrators die gedragen worden tijdens het vrijen. Wist je dat mannen ook kunnen genieten van de trillingen?

Welke kies je?

Wanneer je samen een vibrator uitzoekt, kies dan een exemplaar wat meerdere mogelijkheden heeft. Je kunt dan de sterkte van de trillingen aanpassen aan wat je prettig vind. Er bestaan soorten die meer dan 80 verschillende mogelijkheden hebben in sterkte van trilling, pulseer en rotatie. 

 

G Spot vibrators

G spot 

 Koppel vibrators, plezier voor twee!

Koppel vibrators

   Waterproof

        Waterproof 

 Vibrator klassiek

Vibrator klassiek

 Prostaat

Prostaat stimulatie

   Lelo vibrators

Lelo Vibrators

 Magic Wand

Vibrator speciaal

 Tarzan Vibrator

Tarzan Vibrators

Realistische vibrators

Realistische vibrator