Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Massage

Massage is tijd investeren in elkaar. 

Een erotische massage is een prima begin op weg naar een heerlijk intiem samenzijn. Elkaar aanraken, masseren, strelen en kussen is in een liefdesrelatie broodnodig voor een gezonde basis voor liefde en seks. Wij bieden verschillende producten zoals oliën, crèmes en aromatische massage-kaarsen. Gebruik deze producten om in een romantische stemming te komen en tijd in elkaar te investeren.

Beetle Massager

Ideaal voor je nek, armen, benen, rug etc.
Druk op de knop en de The Beetle Massager doet voor jou de rest. Lengte 11,5 cm x breedte 13,5 cm.
Werkt op 2 x AA batterijen.

Bliss Bliss Massage gel

Meer dan een massage-olie! Deze hoogwaardige siliconen massage olie laat zich zachtjes over het lichaam verdelen, en maakt de huid zijdezacht. De olie droogt niet, en hoeft niet vaak opnieuw aangebracht te worden. De massage olie wordt geleverd in een handige dispenser met een prachtig filigraanontwerp.

 - Reukloos - Inhoud: 30 ml

Durex Play Massage 2 in 1

Durex Play Massage gel is een milde massage-gel met vitamine E en daardoor geschikt voor alle lichaamsdelen.
Het fijne van deze massage-gel is dat hij ook ideaal als glijmiddel te gebruiken is, waardoor een heerlijk massage makkelijk iets meer kan worden.
Deze massage-gel is gemaakt op waterbasis, condoom-vriendelijk en vlekt niet.

Inhoud: 200ml

Massage kaars Eye of love

Speciaal voor haar!

Elkaar masseren bij kaarslicht is perfect voor het creëren van een romantische sfeer. Deze kaars is na het aansteken te gebruiken als een warme massageolie. De warme olie trekt in de huid, waardoor deze heerlijk zacht aanvoelt. de massagekaars bevat het feromonen stofje estratetraenol, een natuurlijke lok stof.

Massage kaars Eye of Love

Speciaal voor haar!

Ontwaak je zintuigen met de One Love massage kaars van Eye of Love. Deze massage kaars bevat het feromonen stofje estratetraenol, een natuurlijke lok stof. Steek de kaars aan om een romantische sfeer te creëren en wacht tot deze is gesmolten tot een warme massage olie.

Massage kaars Eye of love

Speciaal voor hem!

Laat zijn zintuigen ontwaken met de Romantic massage kaars van Eye of Love. Deze massage kaars bevat het feromonen stofje androstenol, een natuurlijke lok stof die een sterke, seksuele reactie opwekt. De brandende kaars creëert een romantische sfeer. 

Warme massage harten

Voor meer intimiteit binnen enkele seconden! Buig het metalen schijfje totdat er kristallen verschijnen. Het hart wordt warm (let op: temperatuur kan oplopen tot 55◦C) en is na ca. 40 minuten afgekoeld.
Gebruik het hart om lichaamsdelen op te warmen en te masseren. De set bestaat uit drie harten, in de kleuren transparant, paars en rood. Hergebruik is mogelijk door het hart in kokend water te plaatsen totdat alle kristallen zijn opgelost en af laten koelen tot de gewenste temperatuur.

Donna geurende massageolie

De Donna "Let me Touch You" massage olie set zijn heerlijke oliën waarmee je elkaar kunt verwennen. Met een geur voor elke stemming kun jij kiezen welke geur jij vandaag gaat gebruiken. De Donna Massage olie is doordrenkt met afrodisiaca & ​​feromonen om jullie beide in de stemming te brengen voor heerlijke avonden.

Massageolie Active Warming

Begin al snel met genieten want deze heerlijke HOT massageolie Active Warming bezorgt jou een unieke ervaring. Deze massageolie wordt heerlijk warm op de plaatsen op het lichaam waarop deze aangebracht wordt. Wrijf het in door ronddraaiende bewegingen te maken, waardoor je al snel een uniek en fijn gevoel zult krijgen. Deze massageolie kan jou dan ook de tijd van je leven bezorgen.

Massagekaars 50 Tinten

Massage- en aromatische kaars met de bedwelmende geur van Christian Grey, bekend van 50 tinten grijs. Door de heerlijke geur die deze kaars verspreid kom je in de stemming voor een nacht van sensuele strelingen. De kaars kan alleen als geurkaars gebruikt worden, .....

Shunga Erotische olie

De Erotische Massage Olie van Shunga is een waar genot voor het lichaam. De mix van essentiële oliën en onder andere ylang-ylang en yohimbe extracten is met zorg gekozen vanwege de stimulerende en energieopwekkende eigenschappen.

KamaSutra Massage kit

KamaSutra Massage Tranquility Kit is een setje met massage-oliën van natuurlijke essentiële oliën, huidverzachtende ingrediënten en voedende vitamine E. Het setje bestaat uit 5 flesjes à 50 ml: Sweet almond, Serenity , Pleasure garden, Healing blend en Soaring spirit. Perfect om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg.