G spot

G-Spot vibrators.

Dit type vibrator is speciaal ontworpen om de g-spot van de vrouw gemakkelijk te kunnen bereiken. Door de g-spot te stimuleren ervaren vrouwen een ongekend hoogtepunt. 

G-spot vibrators

Veel vrouwen ondervinden extra genot en sensatie door stimulatie van een mysterieus plekje in de vagina; de G-spot. Dit plekje zit op ongeveer 5 cm aan de binnenkant van de vagina. De vibrators die speciaal gemaakt zijn om deze G-spot te stimuleren zijn aan de bovenkant gebogen, zodat ze daar goed bij te kunnen.

Een populaire g-spot vibrator is de Lelo Gigi.

Silhouette Massager S8

Verwen jezelf of je partner en beleef samen heerlijke momenten met deze siliconen S8 massager. Hij kan zowel gebruikt worden als stimulator als vibrator. Ook heeft hij een ergonomische, flexibele vormgeving en body forming, waardoor hij in elk standje te buigen is. Met 1 druk op de knop kan de vibratiesnelheid ingesteld worden. De vibrator is USB-oplaadbaar, waterproof en voorzien van veiligheidsslot.

Blauwe G spot vibe

De Flashing G-Spot Vibe is de perfecte vibrator voor het prikkelen van de G-spot. Zijn licht gebogen vorm, lange handgreep en ovale top maken het mogelijk om de erogene zones diep in de vagina intensief te stimuleren. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende vibratiestanden. 

 

P/Spot G/Spot vibrator

Deze bedrieglijk krachtige, multifunctionele massager heeft twee motoren in de kop en de schacht en is speciaal ontworpen om de P-spot of G-spot te stimuleren. De knopjes met ledverlichting zorgen dat je zelf kan bepalen welk niveau van vibratie en pulsatie je wil bereiken. De vibrator heeft een zacht geribbelde kop, een mooie afwerking en een vorm die gemaakt is voor een krachtigere, bevredigende ervaring.

Lia Magic Wand

Gemaakt van pure Siliconen, deze heerlijke G-spot massagestaaf. Hij voelt zacht en flexibel aan. Deze vibrator heeft maar liefst 10 verschillende vibratie/pulsatie standen, met de handige Soft Touch control wijzig je het makkelijk. Kleur: Roze. Afmetingen:17 cm x Ø 3cm.

The Trumpeter Swan

Hét originele design van de Zwanen-collectie. Zijn lange, slanke, flexibele hals nodigt uit tot een compleet nieuwe range aan verwenning. Met gebogen dun én gebogen dik uiteinde. Een technologisch, oplaadbaar, waterproof, naadloos hoogstandje.

Lelo Gigi

Gigi is de ultieme vibrator wat plezier betreft, en belooft een aantal van de meest bevredigende gevoelens die een vrouw ooit zal meemaken waar te maken. Een elegante middelgrote G-spot vibrator, net zo mooi voor het oog als ze is om aan te raken. Met haar vibratielevels zal ze iedereen verrassen.

Lelo Liv 2

De Liv is een middelgrote, elegante bestseller uit de collectie van Lelo. Een echt icoon onder de vibrators. Deze Liv 2 is de nieuwe versie. De 'oude' Liv was niet waterproof en ook minder krachtig. Maar deze Liv 2 kan worden mee genomen onder de douche en in bad. Stil, zacht en intens.

Lelo Elise 2

De Elise 2 is een grote, stoere, luxe en krachtige vibrator. En ondanks de sterke stimulaties en vibraties is deze Elise 2 helemaal stil. Wat deze Elise 2 zo uniek maakt zijn de twee motoren. Een motor zit bovenaan, de andere onderaan de staaf. Op die manier wordt de G-spot en de vaginamond tegelijkertijd gestimuleerd.

 

Iris

De IRIS vibrator is één van de meest vrouwvriendelijke vibrators. IRIS vibrator is een zeer stille, ultramoderne en zeer krachtige vibrator van Belgisch ontwerp.
De eerste Belgische staafvibrator, uniek vanwege zijn twee motoren.