Spellen

Erotische spellen.

Creativiteit kent geen grenzen. Deze erotische spellen zorgen op een creatieve manier dat jullie langer van de erotiek te genieten. Zo zorg je dat de intimiteit op een speelse manier vergroot wordt. Neem je partner eens mee op een erotische ontdekkingsreis en leer elkaar op een andere manier of opnieuw ontdekken.

Ultiem verlangen

Ultiem Verlangen is een ontwapenend, opwindend, erotisch, direct en gedurfd spel, soms hilarisch maar nooit zonder respect. Door de vragen te beantwoorden en het uitvoeren van de opdrachten probeert u zo snel mogelijk de finish te bereiken, waarna het ultieme verlangen van de winnaar in vervulling gaat.

Ultiem verlangen reiseditie

Ultiem verlangen werd gelanceerd in 2006. Met groot succes! Het spel is in vijf talen uitgegeven en wordt over de hele wereld gespeeld. Geliefden ontdekken elkaar op vernieuwde wijze en komen zo (nóg) dichter bij elkaar. De reis editie van het spel bevat meer dan honderd nieuwe vragen en opdrachten, die je een onvergetelijke vakantie zullen bezorgen.

Hart vol Erotiek

Trek zonder gebruik te maken van je handen het slipje van je partner uit. Vertel één van je stoutste fantasieën. Doe eerst iets teders, daarna iets intiems en uiteindelijk iets vurigs bij je partner …… waar zal dit toe leiden? 'Hart vol erotiek' is een zinnenprikkelend spel voor jou en je partner.

Hart vol Kamasutra

Een sensatie voor jou en je partner! Jullie nemen met het pincet een rolletje uit het Kamasutra hart. Welk erotisch standje gaan jullie doen?

Ga samen de uitdaging aan en beleef het plezier en de intimiteit met elkaar.

Hart vol Pure Passie

100 ondeugende nachten voor hem en haar.

Wekelijks kunnen beide partners een opdracht pakken om, elkaar te verrassen, te ontdekken en beter te leren kennen. De opdrachten zijn teder, intiem, soms zelfs vurig en leiden naar een avond vol pure passie.

Openhartig Sex talk

Hoe bloot durf jij jezelf te geven? Meer dan 100 afwisselende, verrassende en uitdagende vragen en opdrachten die jou en je medespeler verleiden om openhartig te zijn over de meest sexy onderwerpen. Om de beurt trekken jullie een kaart met een vraag of opdracht als;

Ultiem Verlangen uitbreiding

Deze uitbreidingsset is alleen te gebruiken in combinatie met Ultiem Verlangen Classic Edition.Deze uitbreidingsset neemt je, samen met Ultiem Verlangen Classic Edition, mee op een ontdekkingsreis, waarbij genieten centraal staat. Aan de hand van deze extra set ....

Sexpert

Weet jij meer dan je medespelers over liefde en seksualiteit? Dan ben jij de sex-expert ofwel de Sexpert!

Tease & Please breidt haar succesvolle erotische spellen uit met een gedurfde quiz over seksualiteit en liefde!

Hart vol voorspel

Het voorspel was nog nooit zo spannend! Dit romantische cadeau hartje is uitermate geschikt voor partners die elkaar willen verleiden. De opdrachten zijn een perfecte basis voor een heerlijk en spannend voorspel. De opdrachten op het witte papier zijn voor hem, de opdrachten op de roze papiertjes voor haar.

Truth or Dare

Ben jij klaar voor een extra spannende versie van het spelletje truth or dare? Met deze erotische editie leer je je partner nog beter kennen en zul je je grenzen moeten verleggen om te winnen! Het spel is eenvoudig: laat de munt bepalen welke kaart je moet pakken. Staat er 'truth' op de kaart?