Prostaat massage

Vibrators die de prostaat stimuleren.

Anale stimulatie is populair tegenwoordig. Het is iets waar je van moet houden. Voor de liefhebbers hebben wij een collectie prostaat verwenners.

Joystick Booster

De Joystick Prostate Booster is een prostaat vibrator, gemaakt van medische silicone en met een anatomisch design. Hierdoor is hij makkelijk in te brengen en kunnen de hypergevoelige prostaat en perineum eenvoudig gestimuleerd worden.

Anaal Vibrator

Deze mooie vibrator is speciaal ontworpen om je gevoelige plekje te stimuleren. Gemaakt van zachte en glade siliconen. Zorgt voor een sensationele ervaring door zijn unieke en stimulerende vorm.

Silicone Vibrating beads

De Silicone Vibrating Pleasure Beads is het ultieme speeltje voor dames en heren die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen op het gebied van prostaat massage.

Vibrerende Butt Plug

De Boem-Boem vibrerende anaalplug is gemaakt van eersteklas siliconen en versmalt naar de punt, waarbij je de vibraties in volle kracht voelt. De wijd uitlopende basis van deze dildo maakt deze eenvoudig te verwijderen. De vibrerende anaalplug is waterdicht, dus je kunt er ook in bad of onder de douche mee spelen. Probeer het maar.

Lelo Bob Dildo

Bob is een stijlvolle plug voor heren, welke je gevoelens naar een hoger level brengt. Door te richten op stimulatie van de mannelijke G-spot, kunnen prachtige spanningen en de meest intieme gevoelens worden overgebracht. Zijn ergonomisch design is speciaal afgestemd op de contouren van het mannelijk lichaam. 

Prostaat stimulator 5 functies

Dr. Joel Kaplan 5 Function Prostate Stimulator. Dr. Joel Kaplan beveelt deze naadloze 5 Function Prostate Stimulator aan. De stimulator heeft ergonomische ribbels en loopt schuin af voor een nauwkeurige stimulatie van de prostaat.