Lelo Vibrators

Vibrators van Lelo zijn de top op vibrator gebied.

Vibrators van het top merk Lelo zijn bijzonder vrouwvriendelijk en een mooie aanvulling bij het liefdesspel. Lelo staat bekend om zijn product kwaliteit en mooie designs.

Iris

De IRIS vibrator is één van de meest vrouwvriendelijke vibrators. IRIS vibrator is een zeer stille, ultramoderne en zeer krachtige vibrator van Belgisch ontwerp.
De eerste Belgische staafvibrator, uniek vanwege zijn twee motoren.

Lelo Gigi

Gigi is de ultieme vibrator wat plezier betreft, en belooft een aantal van de meest bevredigende gevoelens die een vrouw ooit zal meemaken waar te maken. Een elegante middelgrote G-spot vibrator, net zo mooi voor het oog als ze is om aan te raken. Met haar vibratielevels zal ze iedereen verrassen.

Lelo Siri 2

Siri is een mooie kleine, en tegelijkertijd vrij krachtige vibrator. Siri, van het kwaliteitsmerk Lelo, heeft een sterke en efficiënte motor en is toch vrijwel geluidloos. De Siri heeft zes verschillende vibraties en trilritmes en deze zijn eenvoudig in te stellen en aan te passen.

Lelo Indulge Me Set

Verwen uw zintuigen tot het uiterste met deze meest luxueuze geschenkset. Door het combineren van de Intima Zijden Blinddoek met Plaagveer neem je je passies mee naar de meest grote hoogten, en deel je het plezier met de Noa massager voor koppels.

Lelo Alia

Alia is een kleine, elegante, uitwendige stimulator. De vibrator heeft een bijzonder ontwerp dat inspireert tot nieuwe manieren van beminnen. Het is een fijn speeltje voor samen maar ook heerlijk om alleen te gebruiken.

Lelo Isla

Isla is een elegante, middelgrote vibrator die net zo aangenaam is om aan te raken als opvallend om te zien. Haar vloeiende silhouet is gevormd om zich naar de vrouwelijke vorm met functies aan te passen, zodat ze de meest diepe bevredigende gevoelens geeft. Isla is gemaakt van lichaamsveilige siliconen.

Lelo Smart Wand

Kies je ook voor de Smart Wand Massager? Dat wordt dan volop genieten. Lelo is trots op de best-in-class Smart Wand™  's werelds premium draadloze stimulator die prestaties en design naar een nieuw niveau brengt. Deze is volledig waterdicht dus ideaal.

Lelo Lyla 2

Lyla 2 is de luxe ei-achtige vibrator. Je kunt hem extern gebruiken of intern genieten van de spannende vibraties. Met Lelo's SenseMotion technologie heeft de draadloze afstandsbediening een bereik tot 12 meter.

Lelo Mona 2

De Mona 2 is één van de best verkochte vibrators van Lelo. De Mona 2 is een soort all-rounder, met een vorm waarmee gemakkelijk de g-spot kan worden gestimuleerd. De Mona 2 is daarbij echt lekker krachtig, heel erg stil en volledig waterdicht. 

Lelo Tiani 2

Tiani 2 is een bekende creatie voor paren over de hele wereld, een luxe toevoeging aan jouw liefdesleven, dat door vrouwen gedragen kan worden tijdens het vrijen of voor een intieme hands-free ervaring. De revolutionaire SenseMotion technologie met een draadloze afstandsbediening zorgt voor gemak.

Lelo Ina 2

Ina 2 is voor de vrouw die alles wil! Een keurige en stijlvolle dubbele actie-vibrator die alle lekkere plekjes van het vrouwelijk lichaam weet te bereiken. Haar ergonomische vorm zorgt voor een vollediger gevoel dan dat u van een vibrator van haar afmeting zou verwachten. Laat U verrassen door de zes verschillende trilstandjes.

Lelo Liv 2

De Liv is een middelgrote, elegante bestseller uit de collectie van Lelo. Een echt icoon onder de vibrators. Deze Liv 2 is de nieuwe versie. De 'oude' Liv was niet waterproof en ook minder krachtig. Maar deze Liv 2 kan worden mee genomen onder de douche en in bad. Stil, zacht en intens.

Lelo Mia 2

Mia is de ideale reisgezel - stijlvol en toch bescheiden. Ze is alrtijd klaar om haar eigenaresse op te winden. Het lichtgewicht ontwerp en de aantrekkelijke 'lipstick' design zorgt dat deze modieuze en discrete vibrator altijd overal naartoe kan worden meegenomen.

Lelo Elise 2

De Elise 2 is een grote, stoere, luxe en krachtige vibrator. En ondanks de sterke stimulaties en vibraties is deze Elise 2 helemaal stil. Wat deze Elise 2 zo uniek maakt zijn de twee motoren. Een motor zit bovenaan, de andere onderaan de staaf. Op die manier wordt de G-spot en de vaginamond tegelijkertijd gestimuleerd.

 

Lelo Lily 2

Gemaakt van zijdezachte siliconen.

De Lilly 2 vibrator is een kleine vibrator, die warm en fluweelzacht aanvoelt. Een uniek design, gemaakt van zachte siliconen. Lichtjes gebogen met in het midden een knikje dat zorgt dat hij lekker in de handpalm ligt.

Lelo Noa

Noa is de stimulator voor koppels gedragen door vrouwen bij het bedrijven van de liefde. Het geeft plezier en comfort voor beide partners en Noa voegt nog meer intimiteit aan vrijen toe met ongelooflijk krachtige en discrete trillingen. Bediend door een druk op de knop, garanderen de 6 standen ongelooflijke sensaties.

Lelo Soraya

Kies je ook voor de Soraya Vibrator? Dat wordt volop genieten. Soraya is 's werelds mooiste dual-action vibrator, welke meerdere pleziertjes in een slanke en verleidelijke verpakking aanbiedt. Deze Soraya Vibrator Deep Rose is gemaakt met een ABS kern gewikkeld in de soepelste siliconen en met 3-knops interface.

Lelo Reinigingsspray

Lelo's Antibacteriële Reinigingsspray met actieve anti-microbiële ingrediënten die hebben bewezen tot 99,9% van alle bacteriën te doden, terwijl de toevoeging van zinkzouten enige kans op irritatie vermindert. Met extra anti-virale en anti-schimmel eigenschappen is deze gemakkelijke spray de veiligste en meest effectieve keuze voor al uw speeltjes.