Dildo's

 dildoDildo’s worden al heel lang gebruikt. Er zijn dildo’s gevonden die gemaakt zijn in het stenen tijdperk. De oudste dildo’s dateren al van voor onze jaartelling. Een dildo trilt niet omdat er geen motor in zit. Het is een langwerpig voorwerp dat kan worden ingebracht in de vagina. Meestal gemaakt van plastic of siliconen. In onze webshop vind u verschillende dildo’s waaronder ook speciaal ontworpen om de G-spot te stimuleren. Er zijn vrouwen die door G-spot stimulatie een orgasme bereiken. Andere vrouwen zien het gebruik van een dildo meer als voorspel. Er wordt wel eens gedacht dat mannen een dildo als bedreiging zien voor zichzelf. Overleg samen wat jullie past en wat jullie willen gaan gebruiken.  

Lelo Ella

Dildo Ella is een genotsobject van het meest klassieke ontwerp. Er naar kijken is al een plezier. Soepel en naadloos gevormd, is zij op maat gemaakt voor individuen en koppels om hun diepste fantasieën te verkennen.

Icicles No 5

Deze lijn van Pipedream met glas dildo's zal u verbazen. Elke hand-gemaakte glas stimulator is strak en uniek gemaakt om heerlijk mee te spelen. Het hypoallergene glas is niet poreus en vriendelijk voor het lichaam

Icicles No 11

De luxe lijn van Pipedream  omvat handgemaakte glas dildo's en zal u zeker verrassen. De hand-gemaakte Icicle stimulator is strak vorm gegeven en gemaakt om heerlijk van te genieten. Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk.

Metalen dildo met kralen

Deze metalen dildo met kralen stimuleert de anale erogene zones. De kralen hebben verschillende afmetingen en zorgen voor een heerlijke sensatie. Het platte uiteinde en de smalle vorm aan de onderkant maakt deze dildo veilig in gebruik. De kralen zijn klein aan de top en worden langzaam steeds groter.

Dildo met noppen

Zoek je naar een dildo die zich gemakkelijk aanpast aan je lichaam? Dan moet je deze gebogen dildo eens uitproberen.  . Door de soepele rondingen met stimulatie bobbeltjes, het stevig aanvoelen en de zachte siliconen wordt dit speeltje vast jouw nieuwe favoriet.

Voorbind dildo

Dit is een voor-bind dildo van holle siliconen. Door de gedraaide vorm ontstaan  stimulerende ribbels en structuren. De dildo is bevestigd op een leren broekje met verstelbare bandjes. Geschikt voor mannen en vrouwen.