Onze missie

Christenen en seks

Onze missie is om getrouwde stellen in staat te stellen om in vrijheid de seksualiteit en intimiteit binnen het huwelijk te kunnen en mogen beleven en zodoende een voorbeeld te kunnen zijn voor andere koppels. Wij willen christenen en seks weer met elkaar verbinden. God heeft seks bedacht voor binnen een relatie en dat voor ieder mens (christen en niet christen).

Hoewel deze website alles te maken heeft met seksualiteit en alles daaromheen zien we onszelf allereerst als Christen. De basis van onze identiteit ligt in ons geloof in het verlossende werk van Jezus Christus aan het kruis. Hierdoor mogen wij al onze seksuele wensen onder zijn autoriteit brengen waardoor ons seksleven vol van gezonde passie mag zijn.

Gods bedoeling met het huwelijk.

Wij geloven dat God de mens als seksueel wezen geschapen heeft. Met een diepe behoefte aan contact en relatie. Aan intimiteit, om iemand te hebben waarmee je het leven mag en wilt delen. Om samen te zoeken naar Zijn wil in het leven. God schiep seks als bindmiddel tussen man en vrouw. Door seks mogen man en vrouw elkaar ten diepste leren kennen. Dat is bedoeld als een nooit ophoudende reis. In een gezond huwelijk mogen en kunnen we ervaren dat intimiteit en seks mooier worden met de jaren. Zeker voor een christen is seks iets waarin we zouden mogen uitblinken, omdat wij de Maker en Bedenker van het begrip seksualiteit persoonlijk kennen. Zijn woord spreekt tot iedereen over hoe Zijn schepping in alle facetten tot bloei mag en kan komen. Ook op het gebied van seks en intimiteit.

Wees bereid om alles te omarmen dat God heeft bedoeld voor jullie huwelijk. Ontsteek de vlam van intimiteit samen met je partner en groei naar elkaar toe in Christus. Getuig naar anderen toe over Jezus. Wees een voorbeeld van een sterk, gezond en gelukkig getrouwd koppel. Vertel aan anderen over jullie huwelijk. Wees niet bang om vragen over seksualiteit te beantwoorden. Vooral jonge mensen hebben behoefte aan, en vragen over een christelijke visie op seks en alles wat daar mee samen hangt. Laten we God eren door aan andere mensen te laten zien wat Hij wil en bedoeld heeft met het huwelijk!

 

Christenen en seks