Vibrerende Eitjes

Wij bieden een ruime collectie vibrerende eitjes.

Een Vibratie Ei, Tril Ei , Remote Egg of een Vibrating Egg is een kleine vibrator in de vorm van een eitje met een klein lusje op het uiteinde. De trileitjes zijn er vaak met een afstandsbediening, wat echt superspannend is! Hij of zij bepaalt hoe hard en wanneer het eitje trilt. Het grote voordeel van een vibrator ei is de kleine afmeting waardoor het gemakkelijker te gebruiken is tijdens de seks. Maar ook tijdens het shoppen of een avondje uit als je avontuurlijk bent ingesteld. Geef de afstandsbediening aan je partner en laat je verrassen. We adviseren om bij dit product voldoende glijmiddel te gebruiken op waterbasis. Na het gebruik grondig reinigen met een Toy Cleaner.

Vibratie Ei 10 standen

Dit tril-ei is op afstand bedienbaar en heeft een zachte buitenlaag die aanvoelt als zijde. Dit geeft niet alleen een unieke look maar maakt het ook zacht en daardoor comfortabel in gebruik. De afstandsbediening heeft 10 verschillende standen en een bereik van 20 meter. Natuurlijk draadloos voor zoveel mogelijk opwindende mogelijkheden. 

Smile Pink

Dit is een krachtig vibrerend eitje met speciale groeven voor een stimulerend voorspel en heerlijke vaginale (of anale) stimulatie. Er zijn wel 7 verschillende ritmes om je op mee te laten drijven. De vibratie stel je gemakkelijk in met de handige regelaar. Met een lengte van 5 cm, doorsnede 2 - 2.5 cm een handzaam formaat om mee te nemen.

Bullet met tong

Roze bullet met een kleine tong en draadloze afstandsbediening. Ideaal om jezelf of je partner met deze roze vibratie bullet te verwennen! Het tril-ei heeft 10 heerlijke vibratie standen die je kunt bedienen met de bijgeleverde draadloze afstandbediening.

Zwarte Ei Vibrator

Een zwart tril-eitje met liefst zeven verschillende vibratie niveaus. Het is gemakkelijk in te brengen en te bedienen met de draadloze afstandsbediening. Je kunt zelf de controle houden of de afstandsbediening aan je partner geven en je heerlijk laten verwennen!

Wireless G Spot egg

De Draadloze G-Spot Egg heeft 10 verschillende standjes. Er wordt een afstandsbediening bij geleverd die tot wel 20 meter ver kan. Dat wordt genieten. De batterijen worden meegeleverd bij de Draadloze G-Spot Egg. Das handig!

Lelo Lyla 2

Lyla 2 is de luxe ei-achtige vibrator. Je kunt hem extern gebruiken of intern genieten van de spannende vibraties. Met Lelo's SenseMotion technologie heeft de draadloze afstandsbediening een bereik tot 12 meter.