Verzorging

Verzorging is een belangrijk aspect bij seksualiteit.

Lekker fris en schoon vrijt een heel stuk lekkerder voor allebei. Alhoewel ieder zo zijn/haar voorkeuren heeft. Met deze producten voor intieme verzorging heeft u alles bij de hand.

Intimate Bikini Gel

Intimate Bikini Gel voor verzorging van de gevoelige huidzones na ontharen, zoals de bikinilijn. De gel verzacht en verzorgt direct na ontharen de gevoeliger geworden huid. De huid blijft soepel, droogt niet uit en voelt niet schraal aan. Zo bent u vrij van ongemakken en kunt u ontspannen genieten.

Ontharingscreme

Smeer de Blitz Blank op de plaats waar u de haren
wilt verwijderen. Laat de créme 10 a 20 minuten goed inwerken en verwijder dit daarna met de bijgeleverde spatel.
Uw huid goed naspoelen met water. Uw huid wordt streelzacht. Lekkere geur. 125 ml

Intiem trimmer voor Hem en Haar

Scheerkop van 25 mm breed.
Opzetstuk verstelbaar van 06 tot 18 mm haarlengte.
Ook is het mogelijk het verstelbare opzetstuk te verwijderen zodat u ook makkelijk alle haartjes kunt verwijderen met deze supervoordelige intiem trimmer.

Ladyshape Heart/Brazilian of Driehoek

Voel je verzorgd, aantrekkelijk en supervrouwelijk. Met behulp van dit handige sjabloon scheer je gemakkelijk en snel een perfect hartje, Brazilian of driehoek in je schaamhaar. Je hoeft alleen maar de haartjes om het sjabloon weg te scheren voor een mooi verzorgd resultaat. Keer op keer.

Toy cleaner

Toy cleaner van EasyGlide is een reinigingsmiddel dat speciaal is ontworpen voor seksspeeltjes. Breng de toy cleaner aan op het speeltje dat je wilt reinigen. Veeg schoon met een schone doek. Maak de speeltjes regelmatig schoon om de verspreiding van schadelijke bacteriën te voorkomen. Zo is jouw favoriete sex toy klaar voor een volgend gebruik!

Bodysol Intiem Gel

Veel vrouwen die seksueel actief zijn hebben last van vaginale droogheid, wat verschillende oorzaken kan hebben. Na de geboorte van een kind, het gebruik van de pil of van drugs, roken, de overgang, stress etc

After Shave Pjur

Pjur@ med Aftershave is geschikt voor alle lichaamsdelen. Het brandt niet en kalmeert en voedt de gestreste huid. De aftershave is dermatologisch getest, neutraal van smaak en reuk. Alcohol en parfum vrij.