Christelijke seksshop

Erotiek en christenen

Christenen en seksualiteitEen christelijke erotiekshop? Is dat niet iets wat voor een christen verboden terrein is? Wij zijn een erotiekshop waar de nadruk ligt op seksualiteit tussen man en vrouw zoals God dat bedacht heeft. Wij geloven dat Hij daar een plan mee had en heeft voor iedere man en vrouw. Dat omvat niet alleen de eigenlijke daad maar richt zich ook op alles daaromheen. Seks is een geweldig middel om man en vrouw aan elkaar te smeden. Denk maar aan een heerlijke massage, dat kan erotisch en opwindend zijn maar ook een manier om relaxed te raken.

Onze christelijke erotiekshop is bedoeld om samen de producten te bekijken en kopen. Zo kunnen jullie ontdekken wat op seksueel gebied bij jullie als koppel past. Hoe jullie erotiek beleven en intiem zijn en wat jullie daarbij voor erotische artikelen willen gebruiken is helemaal jullie keuze.

Op onze blog vind je heel veel artikelen over intimiteit, communicatie, erotische ideeën, technieken en een standje voor elke week van het jaar. Genoeg om een ingedut seksleven weer nieuw vuur in te blazen. Seks hoort te zijn zoals God het volgens ons bedoeld heeft 'heet en opwindend'. Een gelukkig huwelijk omvat ook zeker een goed seksleven. Hoe je dat samen bereikt zou veel meer aandacht mogen krijgen in onze kringen. Gelukkig gaan er steeds meer stemmen op om seksualiteit weer terug te brengen in de kerk. Nog belangrijker, naar Gods doel hier mee.

 

Christelijke erotiekshop. 

 

Wij zijn een christelijke erotiekshop, daarom proberen wij geen naaktfoto’s te plaatsen en aanstootgevend taalgebruik te voorkomen. Ook in de verpakkingen van de producten proberen we daar rekening mee te houden. Dat maakt het uitpakken ook minder beladen. Het zorgt dat u met een gerust hart onze webwinkel en blog kunt bekijken in tegenstelling tot de reguliere erotische webshop. Geniet van uw aankoop letterlijk en figuurlijk. En van elkaar natuurlijk.

Christelijke erotiekshop