Hoe wordt een vibrator gebruikt?

Hoe gebruik je een vibrator?

Vibrators kun je op heel veel manieren gebruiken. Bij een ontspannende en Lelo Siri vibratorsensuele massage en voor opwindende stimulatie. Gewoon voor jezelf of tijdens het bedrijven van de liefde.

1. Tijdens het vrijen.

De vibrator kan een geweldige aanvulling zijn als jullie samen vrijen en beminnen. Een kleine vibrator maakt het mogelijk om penetratie en stimulatie van de clitoris en te combineren.

Houdt de vibrator tegen de clitoris tijdens het bedrijven van de liefde/penetratie. Je voelt beiden de zelfde intense sensaties en kunt zelfs tegelijkertijd klaarkomen. Je kunt de vibrator ook tussen jullie beider lichamen houden, bij de basis van zijn penis, zodat jullie alle twee genieten van de sensatie van de vibraties.

Hou je van een ontspannende en sensuele massage? Vibrators zijn daar uitermate geschikt voor. Ze masseren alle plekjes van het lichaam en laten je genieten.

De kleine en de krachtige vibrators zijn het meest geschikt voor tijdens de massage. Je kunt de vibrator eerst op de laagste vibratie zetten en daarmee voorzichtig alle erogene zones prikkelen. Begin niet gelijk met de gevoeligste plekjes, maar eerst met de binnenkant van de armen, de nek en de dijen. Voer de vibratie steeds wat op en ga op zoek naar intiemere zones.

2. Stimulering van de clitoris.

Hoewel je een vibrator op veel manieren kunt gebruiken kiezen de meeste vrouwen er voor om hun clitoris te stimuleren. Stimuleer eert het directe gebied rondom de clitoris. Maak zachte, langzame bewegingen er om heen. Niet elke vrouw houdt van directe clitoris stimulatie, alhoewel er vrouwen zijn die juist dat nodig hebben. Experimenteer met je gekochte vibrator welke stand je het fijnste vind. Als de laagste stand nog te heftig is kun je er een doekje oid tussen houden.

Glijmiddelen zijn niet voor niets erg populair. Gebruik voor de beste ervaring een beetje glijmiddel op je vibrator. Dat voelt zachter, comfortabeler en sensueler. Er zijn ook verwarmende of stimulerende gels te koop die de ervaring nog wat extra geven.

3. Ook voor mannen.

Ook voor hem is het een erg opwindende ervaring om de vibraties en trillingen van een vibrator te voelen op en bij zijn erogene zones. Bij een man brengt je wat glijmiddel aan op de penis, testikels en de bilnaad (het stukje tussen de ballen en anus). Ga zachtjes over zijn ballen en van voren naar achteren over zijn bilnaad. Je kunt zelfs de anus een beetje stimuleren als hij dat prettig vindt. Ga op en neer langs zijn penis en over de eikel en gebruik je eigen verbeelding.

Kleinere staafvibrators met een bescheiden diameter kunnen ook worden gebruikt om anaal te spelen.

4. Hoe vind ik mijn g-spot?

Niet iedereen is overtuigd van het bestaan van de g-spot. G-spot vibratorsToch blijkt uit dat veel vrouwen extra genieten van stimulatie van dit bijzondere plekje in de vagina. Wilt je het proberen? Dan eerst ontdekken waar de g-spot zit. Dat is heel eenvoudig, je kunt de g-spot namelijk zien. Ongeveer 5 cm in de vagina aan de buikkant  bevindt zich een klein gevoelig sponsachtig plekje met ribbeltjes.

Neem de tijd om je g-spot te leren kennen. Wat voelt goed, wat is gevoelloos, wat doet pijn. Zoek naar de plekjes waar je opwinding creëert. Gun jezelf de tijd om alles te ontdekken.

Er zijn speciale g-spot vibrators die aan de bovenkant gebogen zijn om de g-plek te stimuleren. Goede g-spot vibrators zijn de Mona, Elise en Gigi.

5. Wat is het verschil tussen een vibrator en een dildo?

Een dildo is een vibrator die niet vibreert en beweegt. Een dildo wordt voor penetratie gebruikt en is daarom altijd wat groter. Vooral glazen dildo's zijn populair. Doordat ze eenvoudig warm en koud te maken zijn zorgt dat voor bijzondere sensaties.

6. Waar moet ik op letten bij mijn eerste vibrator?

Koop in ieder geval een vibrator met verschillende vibratiestanden en ritmes. Dan kun je op je gemak uitzoeken wat plezierig voor je is, langzaam en subtiel of hard en stevig.

Koop een vibrator van goede kwaliteit. Dat is wat duurder maar ook veel beter dan de goedkope exemplaren. Let er op dat er geen weekmakers in het gebruikte materiaal zitten, deze zijn giftig. Dat is vaak te zien aan de opvallende kleuren die er worden gebruikt. Wij verkopen geen vibrators waar weekmakers in verwerkt zijn.

7. Een vibrator op batterijen of met snoer?

De nieuwste innovatieve vibrators zijn vaak oplaadbaar en krachtiger dan de Wand vibratorversie met batterijen. Maar een vibrator op batterijen is zeker niet altijd slechter. Ze zijn goedkoper en zeker als je kiest voor een goed merk zijn ze bijna net zo krachtig. Houd er wel rekening mee dat batterijen het nadeel hebben dat ze altijd op een verkeerd moment er mee ophouden.

Vibrators met snoer zijn de meest krachtige die er bestaan. Het snoer zorgt voor een constante power maar wil ook vaak in de weg zitten tijdens het vrijen. Als je moeite hebt om klaar te komen kan dit een hele goede optie zijn.

8. Hoe stil is een vibrator?

Niemand zit te wachten op een vibrator die een hoop lawaai maakt. Dus hoe stil is een vibrator? Een beetje geluid maken ze altijd. Maar er is een groot verschil tussen de ene en de andere. Dat heeft alles te maken met de kwaliteit. Bij steeds meer vibrators staat tegenwoordig vermeld hoeveel decibel deze maximaal produceert. De meeste vibrators van goede kwaliteit van merken zoals Lelo produceren rond de 50 dB. Dat staat gelijk aan het geluid van een koelkast. Boven de 50 dB kunt u wat meer geluid verwachten.

9. Wat is de beste vibrator voor mij?

De beste vibrator is voor elke vrouw weer een andere. Dat komt omdat elke vrouw weer net iets anders is gebouwd en andere dingen fijn en opwindend vindt.

10. Is een vibrator bedreigend voor een man?

Er zijn nog steeds mannen die een vibrator als bedreigend zien. Ze denken: "Ze heeft mij toch dan heeft ze toch geen vibrator nodig?". Er zijn ook vrouwen die zo denken: "Ik heb toch een man, wat moet ik dan met een vibrator?".

Er is niemand die een vibrator écht nodig heeft. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen die een vibrator gebruiken een hoger libido hebben. Ook ervaren ze meer seksuele opwinding en krijgen ze makkelijker een orgasme. Vrouwen met een vibrator zijn dus seksueel actiever, hebben een bevredigender seksleven en zijn dus gewoon gelukkiger.

Vrouwen zien hun vibrator helemaal niet als vervanging van hun partner, maar meer als een fijne aanvulling op hun seksleven.

11. Hoe maak je een vibrator schoon?

Na gebruik is het nodig om een vibrator goed schoon te maken. Zo Toy cleaner Leloworden alle bacteriën verwijderd zodat er geen kans op infecties ontstaat. Schoonmaken kun je doen met water en goede antibacteriële zeep. Daarna de vibrator gewoon te laten drogen en beter niet afdrogen. Zo voorkomt u dat er stofjes achterblijven op de vibrator. Bij niet waterdichte vibrators of diegene waar een elektriciteitskabel aan zit, is het oppassen met het schoonmaken met water.

Voor het schoonmaken en onderhouden van je vibrator is een toy cleaner of speciale reinigingsdoekjes het beste. Zo blijft uw vibrator langer mooi en veilig. Vooral als je een glijmiddel gebruikt wat gebaseerd is op siliconen is een toy cleaner aan te raden.