Tijd voor elkaar is kwali-tijd!

We weten allemaal wel hoe belangrijk het is om tijd uit te trekken ommet elkaar door te brengen. In dit artikel een paar ideeën om gedurende de winter met elkaar te doen. Je kunt natuurlijk altijd samen uit eten maar dat is een kostbare zaak. In de zomer is het vaak makkelijker om buitenshuis samen te zijn dus vandaar hier wat winter tips.

elkaar

Spreek eens met elkaar af op een andere plek dan thuis en maak er samen een mooie tijd van. Geniet van elkaars aanwezigheid en neem de tijd om aandacht te geven aan de ander. Praat over dingen die de afgelopen week gebeurd zijn en waar je nog op terug wilde komen.

Ga samen naar de bibliotheek en zit stil bij elkaar terwijl je de magazines doorneemt. In sommige bibliotheken is een ruimte om met elkaar koffie te drinken terwijl je doorpraat over wat je gelezen hebt..

Rij samen door een andere (nieuwbouw) buurt en kijk hoe anderen hun huis en tuin hebben ingericht en maak of bespreek samen de ideeën die je krijgt voor jullie eigen plekje.

Ga samen wandelen in de natuur, neem warme chocomel oid mee en praat eens lekker bij.

Ga lekker schaatsen op een bevroren plas.

Boek een nachtje in een hotel via bv een veilingsite. Vaak kun je daar erg goedkoop iets leuks boeken.

Bestel een erotisch spel of beter nog ons boek 101 Erotische Spellen en spreek die avond af om het spel te spelen. Neem daar al gauw een uur of twee voor en zorg voor een warme omgeving, massage olie, een drankje en zachte kussens.

Brand een vuurkorf in je tuin en ga samen met een drankje genieten van de warmte en elkaar.

Bezoek een kunstvoorstelling, zolang je niets koopt is dat een goedkoop uitje en wie weet breng je de kunstenaar in jezelf tot leven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *