Het verschil tussen wrijven of voelen.

Een van de meest belangrijke dingen voor mannen om te leren is het verschil tussen wrijven en voelen. In een test werd een aantal mannen gevraagd om een beetje massage olie op de polsen te doen en ze over elkaar te wrijven. Taak georiënteerd als de meeste mannen zijn hadden ze daar geen moeite mee, ze begonnen gelijk gefocust te wrijven. Na een paar minuten werd gevraagd om te stoppen met wrijven en nu hun polsen te gaan voelen. Hun bewegingen werden gelijk een stuk langzamer en sensueler, terwijl hun brein de sensaties opsloeg. Hun werd geleerd om te letten op wat er onder de huid gebeurde en bewegingen te maken die de frictie tussen huid op huid ophieven. Toen werd hun ineens duidelijk wat het verschil is tussen wrijven en voelen.

Als je als man je vrouw wil verwennen met je handen is het laatste wat ze willen dat je wrijft en geloof me, zij weten wanneer je wrijft ipv voelt. Een van de redenen dat God seks geschapen heeft is dat we elkaar leren ‘kennen’. Als onze handen langzaam genoeg bewegen om echt te voelen wat er onderhuids gebeurd, dan ‘kennen’ we elkaar. Als we zo gericht zijn op onze partner dat we voelen of onze strelingen hun plezier brengen dan ‘kennen we elkaar’. Dan weet je waar het heen gaat zelfs al heeft de ander het nog niet in de gaten.

Je handen zijn een geweldig instrument om je vrouw een orgasme te bezorgen als je weet wat je doet.

Hier nog wat tips.

WrijvenFocus op voelen en niet op wrijven, langzaam aan, leer haar lichaam kennen, onderzoek het als was het nieuw onontdekt terrein.

Gebruik een glijmiddel. Alles zou zacht en glad moeten voelen.

Houd contact. Je vingers mogen nooit het contact met haar huid verliezen.

Verken haar lichaam met je ogen. Er is zoveel meer dan alleen het magische knopje.

Demonstratie. Vraag je vrouw om te demonstreren hoe zij het doet en let goed op, je zult versteld staan wat je allemaal leert.

Wees creatief, gebruik verschillende posities.

Een, twee, drie of meer vingers zorgen allemaal voor verschillende sensaties.

Laat haar smeken voordat je naar het magische knopje gaat.

Ritme. Creëer verwachting door verschillende patronen te gebruiken.

Zorg voor richting. Let op dat de stimulatie niet minder wordt, zorg voor steeds meer druk en snelheid, zodat je vrouw weet waar ze uit gaat komen.

Bewaar haar tepels en andere triggers tot op het laatst als je haar over de grens brengt.

Neem de leiding. Als je haar meer en meer leert kennen kun je haar brengen waar jij haar hebben wilt.

Dames

Durf je open te stellen voor de strelingen van je man. Het is geweldig als hij je lichaam zo goed kent dat zijn handen de subtiele veranderingen die optreden als je richting orgasme gaat herkennen. Durf hier met elkaar over te praten en leer hem jou ‘kennen’.

 

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] of je haar routinematig aanraakt alleen maar om te kijken wat er van komt. Ze weet heel goed het verschil tussen wrijven en voelen. Of je haar aanraakt om haar te ‘voelen’, ontdekken wat zij fijn vind. Om haar naar nieuwe […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *