Orgasme praat.

Wij zijn niet gewend om onder elkaar over orgasme of G-spot te praten. Orgasme Op school leerde ik meer over waar en hoe de baby’s worden gemaakt dan dat mij thuis verteld werd. Vreemd eigenlijk want wie kan je beter vertellen over hoe seks in elkaar zit dan je ouders.

Afijn, vaak leren wij dat seks alleen voor voortplanting is en niet voor het plezier. Vaak is het zo dat de mannen altijd kunnen klaarkomen en de vrouwen niet of zelden. Daardoor zou je kunnen gaan geloven dat het voor vrouwen niet de bedoeling is. Waardoor de seksuele activiteit afgeremd gaat worden. Misschien nog wel frequenter als er graag gezinsuitbreiding gewenst is maar anders niet meer dan een paar keer per maand.

Ontdekking.

Het is voor velen van ons nog steeds een ontdekking om te merken dat seks en huwelijk bij elkaar horen en dat het mogelijk is om binnen dat huwelijk te genieten van seks. Het is goed om binnen je relatie te werken aan het genieten samen. God heeft de seksualiteit gegeven aan jullie om daar samen in te experimenteren en leren van elkaar te genieten. Dus mannen jullie vrouwen hebben net zo veel recht op een orgasme. Ga samen op zoek en begin te ontdekken hoe je haar naar een orgasme kunt voeren. Eén van de dingen die je kunt ontdekken is de G-spot.

Wat is een G-spot?

Nooit van gehoord? Het is één van de dingen waar mensen het bestaan van bediscussiëren. De meeste vrouwen genieten maximaal als hun G-spot in het liefdesspel wordt betrokken tijdens de penetratie of met de vingers wordt gestimuleerd tijdens het voorspel. De G-spot is een heel klein gebied en daarom is het zo moeilijk te vinden. Het bevind zich op ongeveer 2,5 cm aan de binnenkant van de voorkant van je vagina. Het is dus eigenlijk meer een gebied dan een plek.

Voor sommige vrouwen is het een heel opwindende plek om te worden gestimuleerd. Anderen voelen de neiging tot urineren als het gebied wordt gestimuleerd. Dat komt omdat de voorkant van de vagina ook heel dicht bij de urethra (plasbuis) is waardoor het lijkt of je dat gebied stimuleert. Misschien wel een gehoord dat vrouwen spuitend klaarkomen? Vaak wordt dat erg overdreven, maar mogelijk is het wel. Lees over de vrouwelijke ejaculatie.

De G-spot, orgasme en de mannelijke prostaat.

Om de G-spot te vinden zul je je lichaam moeten onderzoeken. (Of laat je man dit doen) Het grootste gedeelte van de vaginawand is zacht en zijdeachtig, de G-spot is harder en voelt minder zacht. Er zijn twee manieren om de G-spot te stimuleren. De eerste is waar de man zijn vingers inbrengt tijdens het voorspel. Probeer zachtjes het genoemde gedeelte te masseren met de vingertop en maak daarbij de beweging van “kom hier.”

De tweede is tijdens het liefdesspel, ga met de top van de penis voorzichtig over het gedeelte en ga na een aantal bewegingen helemaal naar binnen. Op die manier lijkt het of de clitoris en de G-spot met elkaar verbonden zijn waardoor er golven van orgastisch plezier ontstaan.

1 Korinthe 10:31 zegt; “dus of u nu eet of drinkt of iets anders doet, doe alles ter ere van God”. De gevoelens van seksueel plezier die je samen met je echtgenoot beleeft zijn door God gegeven. Prijs Hem daarom voor de mogelijkheid die Hij je heeft gegeven om te genieten van het lichaam dat Hij voor jou geschapen heeft!