MANNEN ZIJN SEKSUEEL HEEL ANDERS DAN VROUWEN.

De gouden regel. Een spreekwoord is vaak waar. Zo ook: ‘Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet.’ Dit uitgangspunt kan je helpen, want de basis behoeften zijn bij ieder mens ongeveer hetzelfde. Het is redelijk veilig om aan een ander te doen wat je zelf zou willen ontvangen. Een gouden regel dus…Behalve in een huwelijk!

Want een man wil van zijn vrouw op seksueel gebied vaak andere dingen dan zij van hem. Daar komt bij dat je met je geliefde, als het goed is, meer tijd doorbrengt dan met de meeste anderen. Dat gaat veel verder dan de basisbehoeften. Wat wil een man van zijn vrouw?

Liefdestaal.

Heb je wel eens meegemaakt, dat je iets voor je geliefde deed, waarvan je hoopte dat hij het bij jou zou doen en dat hij er tot je verbijstering juist boos om werd?

Of dat je haar een cadeau gaf, dat je zelf graag wilde hebben en dat ze er helemaal niet van onder de indruk was?

Verschil van persoonlijkheid natuurlijk, maar vooral ook van liefdestaal.

Vrij aannemelijk dus dat de gouden regel niet goed werkt binnen het huwelijk. Beter kun  je de platina regel toepassen: ‘Doe aan je lief wat hij aan zich gedaan wil hebben’

wat wil een man van zijn vrouw op seksueel

In aanleg verschillend.

Je geliefde is een man, zo is hij geboren en gemaakt. Met een mannelijk lichaam en een mannelijke geest. Ondanks wat sommigen ons willen laten geloven, zijn er echt wezenlijke verschillen tussen mannen en vrouwen. God heeft  beiden weliswaar naar zijn beeld, maar afzonderlijk wezenlijk anders ontworpen.

Niet verkeerd.

Er zijn dingen waar een vrouw alles voor zou doen, die een man absoluut niet belangrijk vindt. Zo zijn er ook dingen die hij belangrijk vindt, waar zij het nut niet van inziet. Emerson Eggerichs zegt het zo: ‘De man is anders, niet verkeerd. Je man is blauw en jij bent roze.’

Dat betekent dat je niet van hem kunt verwachten dat hij dezelfde dingen opwindend vindt als jij. De eerste stap om daar mee te leren omgaan is verwachten en vervolgens accepteren dat er verschillen zullen zijn.

Wat wil een man van zijn vrouw in de slaapkamer.

Het blijkt dat je in de slaapkamer de gouden regel bijna nooit kunt toepassen. Vooral bij seks klopt die namelijk niet. Zoals we al vaker geschreven hebben, verschilt de manier waarop een man seksueel geaard is, echt behoorlijk van die van een vrouw.

En dan hebben we het nog niet eens over wat jullie allebei geleerd hebben in je opvoeding en wat je culturele achtergrond is. Soms maakt dat de verschillen nog groter. Het betekent dat hij naar dingen verlangt, waar jij als vrouw misschien nog nooit aan hebt gedacht.

Tips and Tricks to tease and please.

Hieronder een lijstje van dingen die elke man graag zou willen van zijn vrouw.

Hoe we dat zo zeker weten? Vraag het hem maar. In negen van de tien gevallen zal hij het bevestigen. Sommige tips zijn voor de privacy van je eigen huis, andere kun je doen in een wat meer publieke setting. Als je in bent voor verbetering en verduidelijking, print dit lijstje dan uit en vraag hem om achter iedere tip te zetten:

JA

NEE

Of : JA HEEL GRAAG Z.S.M.

Wat wil een man van zijn vrouw op seksueel gebied?

 1. Plan een dag om zo vaak mogelijk seks te hebben.
 2. Stuur hem een opwindend expliciet berichtje.
 3. Maak sexy foto’s of video’s van jezelf of jullie beiden. (Wel safe stellen als je ze niet verwijdert.)
 4. Verwen hem met je handen of mond tot hij meerdere keren aan het randje zit, zonder hem echt klaar te laten komen. de gouden regel
 5. Seks onder de douche.
 6. Laat hem naar je kijken terwijl je masturbeert. Of bekijk elkaar terwijl jullie het samen doen.
 7. Draag eens wat sexy lingerie is, waarschijnlijk oncomfortabel en totaal onpraktisch, rood en zwart zijn goede kleuren, zijde en kant zijn mooi. Open stukken zijn altijd goed.
 8. Grijp zijn penis zonder waarschuwing vooraf en laat die niet meer los voordat hij is klaargekomen.
 9. Initieer een vluggertje terwijl jullie al helemaal klaar zijn om weg te gaan.

 10. Betast hem door de broek heen tot zijn erectie volledig is.
 11. Probeer een dozijn nieuwe standjes in een week.
 12. Als je in de auto zit en je staat stil voor een stoplicht, schuif je jurk eens omhoog, als je zeker weet dat er geen vrachtwagenchauffeur naast je naar beneden kijkt, stop je zijn hand tussen jouw benen
 13. Boek een kamer in een hotel of B&B, hang ‘Niet storen’ aan de deur, kleed je uit, maak samen plezier, bestel roomservice, eet naakt.
niet-storen

14. Praat meer en in detail over wat je prettig vindt aan de lichamelijke kant van seks.

15. Draag alleen een schortje en breng hem ontbijt op bed.

16. Trek je shirt omhoog, zomaar zonder reden, en show je borsten aan hem. Trek je shirt weer omlaag en doe alsof er niets gebeurd is.

17. Fluister tijdens een uitje in zijn oor dat je geen slipje draagt.

18. Zet de film op pauze en zeg dat je hem wilt, en ook wel direct!

19. Heb telefoonseks als je van huis bent.

20. Koop iets dat je in publiek nooit zou dragen en draag het voor hem alleen. Shop desnoods bij de tweedehands winkels of uitverkoopsites. Het soort kleding dat normaal als provocerend gezien wordt, heeft het meeste effect. Enorm hoge hakken trekken ook de aandacht van elke man.

 Laat hem toevoegen wat zijn verlangens zijn.

__________________________

__________________________

___________________________

De wat wil een man van zijn vrouw vragen printen?  Kijk op de downloadpagina.

Hier vindt  je de gouden regel bij vrouwen.

4 antwoorden
  • Paul
   Paul zegt:

   Vrouwen mogen zich idd meer moeite mogen doen hun partner te blijven verleiden. Is wederzijds maar kijkende naar mijn relatie: mijn vriendin is een vrieskist.zeer passief maar legt t probleem bij mij neer terwijl ik altijd alles deed om haar t naar haar zin te maken.
   Gevolg: gevoel weg.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *