Haar clitoris is geen deurbel.

En het is geen drukknop. Wat betekent dat je er niet op moet drukken als je de reactie wilt krijgen die je verlangd. Haar clitoris is belangrijk voor haar seksuele plezier, maar is ook erg gevoelig, gevoeliger dan welk ander deel van haar lichaam ook. Er komen ongeveer net zoveel zenuw-einden bij elkaar als bij de top van jou eikel, alleen op een veel kleiner oppervlak. Als je haar wilt plezieren en laten genieten van je aanraking werkt dat dus heel anders als hoe jij wilt dat ze je penis aanraakt. Ga nooit gelijk naar haar clitoris. Streel eerst andere delen en ga langzaam richting haar clitoris. Daardoor warm je haar langzaam op waardoor de ervaring voor haar veel beter is.

clitoris is geen deurbel

Begin zacht en langzaam.

Streel! Dus niet drukken of trekken en niet wrijven.

Let op hoe ze reageert, dan merk je wanneer het teveel is. Vraag haar er na als je denkt dat je haar reactie niet goed inschat. Een simpel ‘teveel of precies goed?’ is al voldoende.

Hoe natter hoe beter. Als ze niet nat genoeg is of moeite heeft om nat te worden, gebruik dan een glijmiddel. Dat maakt alles gladder en zorgt voor minder irritatie. Daardoor voelt jou aanraking ook beter.

Leer hoe ze, als ze meer opgewonden raakt, gestimuleerd wil worden, wat ze wil dat je doet tijdens haar orgasme. Dat is voor elke vrouw weer anders en verandert ook van tijd tot tijd. Haar hormoonhuishouding en haar opwinding bepalen hoe sterk ze gestimuleerd wil en kan worden. Teveel is altijd verkeerd en maakt de ervaring voor haar alleen maar slechter.

Er zijn vrouwen die hyper gevoelig zijn na een orgasme, (zoals de meeste mannen),maar voor de meeste vrouwen geldt dat niet. Als ze hyper gevoelig is stop dan met verdere stimulatie. Is ze dat niet dan kan stimulatie juist weer fijn zijn. Gewoon vragen dus!

Haar clitoris trekt zich terug.

Tenslotte, als de clitoris verdwijnt is dat geen reden voor paniek. Als een vrouw dicht bij haar orgasme komt zwellen haar schaamlippen op en trekt de clitoris zich terug waardoor je die niet meer voelt. Geen probleem, blijf vooral doen wat je deed, het betekent alleen maar dat ze bijna klaar komt. Vooral niet stoppen dus!