Christelijke erotiekshop lingerieUltiem-Verlangen erotische spellenLingerie_slideslide-body lingerie

EEN CONDOOM, WAT IS DAT?

Een condoom is een voorbehoedsmiddel dat de vorm heeft van een dun zakje en is meestal gemaakt van latex. Je rolt het condoom over de pen is voordat je seks hebt. Het sperma van de man wordt in het condoom opgevangen en voorkomt op die manier zwangerschap en SOA’s.

Condooms in soorten en maten.

Condooms zijn er om veilig te vrijen maar ook als speeltje voor extra stimulatie, of om de seks wat langer te kunnen laten duren. Het assortiment condooms wat te koop is zo groot dat het ondoenlijk is om alle soorten in onze shop te hebben. We hebben een keuze gemaakt uit een aantal soorten die het meest gangbaar zijn.

De erotische winkel zonder pornografische afbeeldingen en grof taalgebruik.

Met of zonder glijmiddel.

Elk condoom heeft een reservoir maar niet allemaal hebben ze een glijmiddel. De keuze is aan jou. Sommige hebben een toevoeging aan het glijmiddel die het orgasme helpt uitstellen. Over het algemeen is de dikte van het materiaal bepalend hoeveel gevoel er over blijft. Hoe dunner, hoe meer gevoel.

Tip.

Als je als man last hebt van te snel klaarkomen kan het handig zijn om een wat dikkere soort te bestellen. Doordat het minder gevoelig is, hou je het automatisch wat langer vol. Dat zal door je vrouw met gejuich worden begroet.

Zorg altijd dat je voldoende condooms in huis hebt. Niets is zo vervelend als allebei zin hebben en er dan achter komen dat je voorraad op is. Bestel eventueel een grote verpakking, dan zit je nooit zonder en ben je ook nog goedkoper uit.

christelijke-erotiekshop-voor-intimiteit en seks

Hier vindt je onze selectie voor jou .

Het ontstaan van het condoom

Condooms bestaan al heel lang, waarschijnlijk al sinds 10.000 jaar voor Christus. Er zijn tekeningen gevonden in grotten waarop het condoom staat afgebeeld en ook in Egypte zijn er afbeeldingen van gevonden. Zekerheid over het bestaan van condooms is er sinds het jaar 1500. Toen werden ze nog gemaakt van leer of schapendarm. Tegenwoordig is er een groot assortiment waarbij voor iedereen een condoom op maat te vinden is.

Gewone condooms

Gewone condooms hebben, op wat glijmiddel na, geen bijzondere kenmerken. Ze zijn gemaakt van latex en hebben een reservoir waar het sperma in wordt opgevangen. Dit zijn de bekende vertrouwde condooms zoals we die allemaal kennen van Durex. Als je goedkope, normale condooms wilt zijn dat de beste keuze.

Extra sterke condooms

Extra sterke condooms zijn van steviger materiaal gemaakt en hebben meestal een dikkere wand. Als je verzekerd wilt zijn van veiligheid bij de seks is dit condoom heel goed geschikt.

Orgasme vertragende condooms

Deze condooms bevatten een glijmiddel aan de binnenkant wat licht verdovend werkt op de eikel. Dat is vooral fijn voor mannen die tegen hun zin te snel klaar komen. Door de orgasme vertragende condooms wordt het orgasme uitgesteld zodat je langer van de vrijpartij kunt genieten.

Ultra dunne condooms

Ultra dunne condooms zijn gemaakt van latex, maar veel minder dik dan gewone condooms. Een normaal condoom is ongeveer 0,065 mm dik. De ultra dunne variant kan wel tot 0,045 mm dik zijn. Een haar van je hoofd is zelfs nog dikker. De dunne wand zorgt er voor dat penetratie voor de man gevoeliger is waardoor hij meer van seks kan genieten. De kwaliteit is net zo goed als bij de gewone condoom evenals de sterkte.

Latexvrije condooms

Omdat er mensen zijn met een latexallergie zijn er ook latexvrije condooms die gemaakt zijn van een ander materiaal. Dat kan een synthetische rubbersoort zijn of een bepaald soort hars. Een verschil is dat deze condooms veel minder rekbaar zijn. Vaak rol je deze ook niet af maar schuif je ze om de penis.

Condooms met noppen en ribbels

Condooms met noppen en ribbels kunnen zorgen voor extra genot tijdens de seks. De grootte van de noppen en ribbels kan verschillen. De condooms met noppen en ribbels stimuleren de  binnenkant van de vagina, waardoor een vrouw eerder een orgasme kan krijgen.

Condooms met een smaakje.

De geur en smaak van een condoom is niet altijd iets waar je opgewonden van raakt. Het is geen penetrante geur maar een zweem van rubber hangt er wel om heen. Als je veilig wilt vrijen en toch graag orale seks hebt is het een goed idee om condooms met een smaakje te bestellen. Ze zijn er in verschillende smaken, daar zit altijd wel een favoriete smaak bij. Zo creëer je een win-win situatie.

Wat anderen van ons zeggen.

Jan The Man

Fijn dat er nu ook een mogelijkheid om samen iets opwindends uit te zoeken zonder dat je meteen met ongewenste beelden wordt geconfronteerd.

Jan The Man
Anna Van Dam

De keuze is misschien niet zo heel erg groot maar de levering erg snel. Een aanrader!

Anna Van Dam
Sytse de Vries

Mooie spullen, mooie prijzen, maar het meest hebben wij gehad aan jullie blog. Bedankt.

Sytse de Vries
Marina de Jong

Het wordt  hoog tijd dat wij als christenen seks uit het ‘foute’ hoekje halen. Ga zo door!

Marina de Jong