Missie erotiekshop

Christenen en seksualiteit horen bij elkaar.

Als christelijke erotiek shop is het onze missie om getrouwde stellen in staat te stellen om in vrijheid de seksualiteit en intimiteit binnen het huwelijk te kunnen beleven. Daarin kunnen wij allemaal samen een voorbeeld zijn voor andere echtparen. Wij willen christenen en seksualiteit weer met elkaar verbinden. God heeft seks bedacht als prachtig bindmiddel binnen een relatie en dat voor ieder mens (christen en niet christen).

Onze missie: Man en vrouw helpen elkaar te leren begrijpen op het gebied van seks en intimiteit.

Hoewel deze website alles te maken heeft met seksualiteit en alles daaromheen zien we onszelf allereerst als christen. De basis van onze identiteit ligt in het verlossende werk van Jezus Christus aan het kruis. Hierdoor mogen wij ook al onze seksuele wensen onder Zijn autoriteit brengen, waardoor ons seksleven vol van gezonde passie mag zijn. Wij mogen dus een goed seksleven hebben, zo heeft Hij het bedoeld.

Gods bedoeling met seksualiteit binnen het huwelijk.

Wij geloven dat God de mens als seksueel wezen geschapen heeft. Met een diepe behoefte aan contact en relatie. Aan intimiteit, om iemand te hebben waarmee je het leven mag en wilt delen. Om samen te zoeken en leven naar Zijn. God schiep seks als het ultieme bindmiddel tussen man en vrouw. Door seks mogen man en vrouw elkaar ten diepste leren kennen. Dat is bedoeld als een nooit ophoudende reis. In een gezond huwelijk mogen en kunnen we ervaren dat intimiteit en seks mooier worden met de jaren. Zeker voor een christen is seks iets waarin we zouden mogen uitblinken, omdat wij de Maker en Bedenker van het begrip seksualiteit persoonlijk kennen. Zijn woord spreekt tot iedereen over hoe Zijn schepping in alle facetten tot bloei mag en kan komen. Ook op het gebied van seks en intimiteit.

Ontdek intimiteit.

Wees bereid om te ontdekken wat Gods bedoeling is met seksualiteit in jullie huwelijk. Ontsteek de vlam van intimiteit met je geliefde en groei naar elkaar toe in Christus. Getuig naar anderen toe over Jezus. Wees een voorbeeld van een sterk, gezond en gelukkig getrouwd koppel. Vertel aan anderen over jullie huwelijk. Wees niet bang om vragen over christenen en seksualiteit te beantwoorden. Vooral jonge mensen hebben daar behoefte aan. Zij vragen naar een christelijke visie op seks en alles wat daar mee samen hangt. Laten we God eren door aan andere mensen te laten zien wat Hij wil en bedoeld heeft met het huwelijk!

Lees ook zeker eens de artikelen die op onze blog verschenen zijn. Beter nog, abonneer u op onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte.

Christelijke erotiekshop christenen en seks