Erotisch plezier

Erotisch plezier voor twee.

In de liefde is samen plezier hebben erg belangrijk. Intimiteit bestaat uit meer dan alleen de seksuele relatie. Ook je veilig weten bij de ander hoort daar zeker bij. Samen lachen en plezier maken is pas echt fijn als je weet dat je helemaal jezelf mag zijn. Gek doen met elkaar omdat je weet dat je nooit vreemd gevonden wordt. Omdat het veilig is bij elkaar. Omdat je weet dat juist jouw gekkigheid door de ander leuk gevonden wordt.

Banaan vibrator

Deze multispeed vibrator heeft de vorm van een banaan. Niet bedoeld om op de fruitschaal te leggen, wel als grappig erotisch element om van te genieten. Hij is 22 cm lang en 3 cm rond.

- Traploos regelbare trillingen.

- Kleur: (Banaan) Geel.

- Fluisterstille vibrator.

Rub my Duckie geel

Dit is echt een leuk product voor in de badkamer. Het schattige eendje kan je gewoon lekker in de badkamer laten liggen. Als je hem aanzet vibreert hij geruisloos op verschillende niveaus. De vibraties zorgen ervoor dat je clitoris heerlijk geprikkeld wordt. 

Shunga Aardbeien &Champagne Bodypaint

Combineer volwassen spelletjes met romantiek. Gebruik deze afrodisiacum eetbare bodypaint om liefdesgedichten te schrijven, teken hartjes, bloemen en laat je artistieke kant zien. Het is waanzinnig lekker.

100 ml

Shunga Vanille & Chocolade Bodypaint

Combineer volwassen spelletjes met romantiek. Gebruik deze afrodisiacum eetbare bodypaint om liefdesgedichten te schrijven, teken hartjes, bloemen en laat je artistieke kant zien. Het is waanzinnig lekker.

100 ml

Shunga Bodypaint Chocolade

Combineer volwassen spelletjes met romantiek. Gebruik deze afrodisiacum eetbare bodypaint om liefdesgedichten te schrijven, teken hartjes, bloemen en laat je artistieke kant zien. Het is waanzinnig lekker.

100 ml

Shunga Sensuele Poeder

Maak een zoet dessert van uw partner. Strooi deze spannende smaak over het hele lichaam van je partner. Gebruik dan uw fantasie om uw partner te plagen en te laten trillen van verlangen. Daarna kunt u genieten van een heerlijk toetje.


228 gram

Snoep String

Een string gemaakt van snoepkettingen. Deze Candy G-String is momenteel razend populair. Eerder was deze al te zien in het bekende tv-programma Life & Coocking en er is over geschreven door onder andere het VIVA-magazine. Trek hem aan en laat hem door je geliefde opeten.

Snoep BH

De perfect accessoire voor de populaire Candy G-String is de nieuwe Candy Bra. De Bra is geschikt voor alle maten en vormen. De zoete en sexy Candy Bra is de ideale verassing voor je partner.

Inhoud: 280 gram

Loverspremium Bed of Roses

Verras je partner, verspreid de rozenblaadjes over bijvoorbeeld het bed of in een vol bad.

Creëer de ultieme romantische sfeer met deze rozenblaadjes. Verras je partner door een spoor van rozenblaadjes te maken.

Handboeien

Leuke handboeienset voor een nette prijs. Deze handboeienset is uitgevoerd met een karabijnhaken sluiting.

Deze manchette ( 4,5 cm breed) is met klittenbandsluiting en zijn aan elkaar verbonden d.m.v. karabijnsluiting.

Tantra Plaagveer

Lelo's Tantra Plaagveer is een perfecte manier om te prikkelen en te plagen op weg naar extase. Gemaakt van de lichtste veren, is deze plaagveer een uitnodiging voor een zachte, sensuele en verleidelijke ontmoeting.

Beetle Massager

Ideaal voor je nek, armen, benen, rug etc. Om zelf te gebruiken of je door je geliefde te laten masseren.
Druk op de knop en de The Beetle Massager doet voor jou de rest. Lengte 11,5 cm x breedte 13,5 cm.
Werkt op 2 x AA batterijen.

Erotisch plezier door iets nieuws.

Opwinding ontstaat in de hersenen als er iets nieuws wordt waargenomen. Denk maar eens terug aan de tijd dat je net getrouwd was en het liefdesspel ontdekte, opwindend was dat hé? De dingen die toen zo opwindend waren zijn dat nu nog maar de rush is minder geworden, je bent er aan gewend geraakt. Verrassingen zijn daarom zo leuk omdat je geconfronteerd wordt met iets wat je nog niet eerder hebt meegemaakt. Zo werkt het met erotisch plezier ook.

De hersenen geven de opwinding door aan het lichaam wat daar op reageert. Daarom zit de seksuele opwinding ook tussen de oren. Verras je hersenen met iets nieuws en de opwinding is daar. Deze producten voor erotisch plezier zijn bedoeld om het samen plezierig te maken en eens wat nieuws te proberen in de slaapkamer. Niets om je voor te schamen, alles om voor heerlijke intimiteit en verbinding te zorgen. En om de ingedutte passie weer op te laten laaien.  

Probeer eens een één van de bodypaints. Smeer je geliefde in en lik als toetje alles er weer af. Teken een bikini op het lichaam van je vrouw, maak van je man een wandelend schilderij. Onder de douche spoelt alles er heel gemakkelijk weer af. 

Geniet van het erotisch plezier wat je samen kunt hebben door nieuwe wegen in te slaan of dingen te ontdekken. Kijk ook eens bij onze erotische spellen, ook die kunnen zorgen voor een heel plezierig tijdverdrijf.

Erotisch plezier