Penisringen

Penisringen

Penisringen voor een beter uithoudingsvermogen.

Elke man kent het wel, je wilt het liefst zo lang mogelijk genieten, maar voor je het weet is het einde daar. Dat is een veel voorkomend probleem bij mannen. Penisringen kunnen helpen om de erectie langer en steviger te houden. Ook zorgen penisringen er voor dat het orgasme iets wordt uitgesteld waardoor je het langer vol kunt houden. En dus langer van het liefdesspel kunt genieten. Een uitkomst voor veel mannen, en vrouwen. Penisringen worden gemaakt in siliconen, rubber, leer en metaal.

Lagoon

6-delige set penis-sleeves, met diverse ribbels. Elke variant zorgt voor andere prikkels. Een penis sleeve wordt om de penis geschoven waardoor deze groter lijkt. Een penis sleeve helpt om langer door te kunnen gaan en de partner nog meer te plezieren.

Sixpack

Set van 6 Ringen. Past altijd.
Materiaal: Silicone.
Soepel en toch strak.

Jelly Rabbit

Met de Jelly Rabbit penisring wordt vrijen veel intenser en de hoogtepunten onvergetelijk! De mini vibrator zorgt voor extra clitoris stimulatie. Zo wordt het voor beiden nog meer genieten.

 

Colt vibrerende ring

Deze COLT Vibrerende ring is waterdicht en levert intens harde vibraties en deze vibrerende ring is gemaakt van echt leer!

Silicone Vibrerende Ring

Voor gemeenschappelijk orgasmes: erectieondersteunende ring met zachte clitoris prikkelaar en vederlichte mini vibrator met 7 standen. 

Penisring met clitoris stimulator

Deze ring met clitoris stimulatie is het ideale speeltje om samen van te genieten. Hij is speciaal ontworpen om zowel de man als de vrouw te stimuleren.

Penisring extra sterk

Deze brede cockring geef je mannelijke vormen een ruige look, houdt ze in vorm en laat jou langer genieten. De ring zorgt ervoor dat de penis meer opzwelt en hierdoor gevoeliger wordt. De penisring is gemaakt van extra zacht, sterk rekbaar materiaal dat fijn is om te dragen en perfect aansluit.

Durex Play Vibrations

Durex Play Vibrations is een kleine compacte vibrerende ring die het genot verhoogt voor zowel de man als vrouw.

Play Vibrations bevat één batterijeenheid. Deze gaat 20 minuten mee. Deze eenheid kan niet vervangen worden.

Siliconen penisringen.

Een van siliconen gemaakte penisring voelt prettig aan en is soepel te dragen. Ze zijn er in alle kleuren, smalle, brede, met ribbels of juist glad. Het materiaal rekt soepel mee waardoor het aanbrengen vergemakkelijkt wordt. Voor extra stimulatie van de vrouwelijke intieme delen worden er soms bizar uitziende stekels op de penisringen aangebracht. Deze zien er misschien wel gevaarlijk uit, maar zijn in werkelijkheid heel zacht en soepel. 

Er zijn ook penisringen waar een kleine vibrator aan vastgemaakt is. Deze is bedoeld om de clitoris te stimuleren en kan vrouwen helpen om toch tot een orgasme te komen tijdens het vrijen. Het kan soms even experimenteren zijn voordat je de juiste hoek te pakken hebt. 

Veel verschillende penisringen en prijzen.

Er is voor iedereen en voor elke portemonnee wel een bijpassende penisring, ook wel cockring genoemd, te krijgen. De prijzen beginnen al bij een paar euro en lopen door tot meer dan €100,-. Natuurlijk is een ring met vibrerende kop duurder dan een simpele siliconen ring. Ook hier geldt, probeer eerst of het je helpt, en schaf pas daarna een dure variant aan.

Het kan voorkomen dat, vaak op wat oudere leeftijd, de man wat moeite krijgt om zijn erectie stevig genoeg te laten worden. Of de erectie lang genoeg vol te houden. Ook daarbij zijn penisringen zeker een oplossing. De ring zorgt er voor dat het bloed wat zorgt voor de opzwelling moeilijk meer terug kan lopen, waardoor de erectie in stand blijft.