Vibrators

Wat is een vibrator?

Een vibrator is een trillend speeltje voor tijdens het vrijen en is verkrijgbaar in heel veel soorten en afmetingen. De goedkopere werken vaak op batterijen, de duurdere exemplaren zijn oplaadbaar met alle voordelen van dien. Vibrators bestaan er in heel veel verschillende uitvoeringen. Gemaakt van uiteenlopende materialen zijn ze verkrijgbaar met G-spot stimulator, clitoris stimulator en soms voorzien van extra ribbels of randen. Ook waterdichte uitvoeringen die je kunt gebruiken in bad of onder de douche zijn voorradig. Om een vibrator schoon te maken is water en zeep voldoende, maar er zijn ook speciale toycleaners te koop.

Waarom gebruik je een vibrator? 

De trillingen van een vibrator kunnen je clitoris stimuleren of als je hem inbrengt je hele vagina. Veel vrouwen hebben moeite om tot een orgasme te komen tijdens seks. Een vibrator kan je helpen om opgewonden te raken en daardoor makkelijker klaar te komen.  Wist je dat mannen ook kunnen genieten van de trillingen? Sommige mannen kunnen er zelfs een orgasme door bereiken. Er zijn ook duo vibrators die gedragen worden tijdens het vrijen. Vaak zijn ze zo gemaakt dat ze de erectie van de man harder maken en uitstel van zijn orgasme bevorderen. Ondertussen zijn de trillingen voor man en vrouw heel goed voelbaar. Vooral de vrouw zal er baat bij hebben om op die manier makkelijker te kunnen klaarkomen. Op die manier is het plezier voor twee.  

Welke kies je? 

Wanneer je samen een vibrator uitzoekt, kies dan een exemplaar wat meerdere mogelijkheden heeft. Je kunt dan de sterkte van de trillingen aanpassen aan wat je prettig vind. Er bestaan soorten die meer dan 80 verschillende mogelijkheden hebben in sterkte van trilling, pulseer en rotatie. Bij aankoop van een eerste vibrator is het beter om niet gelijk een hele dure te kopen maar eerst eens te proberen wat voor jullie het beste werkt. Heb je die gevonden, ga dan voor een topkwaliteit, daar heb je het langste plezier van. 

Wat is een vibrator anders dan een nep-penis?

Vaak wordt de vibrator vergeleken met een penis. Dat was vroeger wel vaak zo maar tegenwoordig zijn ze in zoveel vormen te koop dat de vraag; "wat is een vibrator anders dan een nep-penis?" niet meer gesteld hoeft te worden. De meeste vibrators worden ook niet gebruikt om in te brengen. Veel meer zijn het de trillingen die zorgen voor genot voor de meeste vrouwen. Wil je toch inbrengen dan zijn de natuurgetrouwe modellen daar de beste keuze voor. 

 

G Spot vibrators

G spot 

 Koppel vibrators, plezier voor twee!

Koppel vibrators

   Waterproof

        Waterproof 

 Vibrator klassiek

Vibrator klassiek

 Prostaat

Prostaat stimulatie

   Lelo vibrators

Lelo Vibrators

 Magic Wand

Vibrator speciaal

 Tarzan Vibrator

Tarzan Vibrators

Realistische vibrators

Realistische vibrator