Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Massage

Massage producten voor een heerlijk samen zijn.

Een erotische massage is een prima begin op weg naar een heerlijk intiem samenzijn. Elkaar aanraken, masseren, strelen en kussen is in een liefdesrelatie nodig voor een gezonde basis. Wij bieden verschillende massage producten zoals oliën, crèmes en aromatische massage-kaarsen. Gebruik deze producten om in een romantische stemming te komen en tijd in elkaar te investeren. Geniet van een heerlijke massage sessie met een massage kaars, massage-olie of gel, en van elkaar.

Beetle Massager

Ideaal voor je nek, armen, benen, rug etc. Om zelf te gebruiken of je door je geliefde te laten masseren.
Druk op de knop en de The Beetle Massager doet voor jou de rest. Lengte 11,5 cm x breedte 13,5 cm.
Werkt op 2 x AA batterijen.

Bliss Bliss Massage gel

Meer dan een massage-olie! Deze hoogwaardige siliconen massage olie laat zich soepel over het lichaam verdelen, en maakt de huid zijdezacht. De olie droogt niet, en hoeft niet steeds opnieuw aangebracht te worden. De massage olie wordt geleverd in een handige dispenser met een prachtig ontwerp.

 - Reukloos - Inhoud: 30 ml

Durex Play Massage 2 in 1

Durex Play Massage gel is een milde massage-gel met vitamine E en daardoor geschikt voor alle lichaamsdelen. Het fijne van deze massage-gel is dat hij ook ideaal als glijmiddel te gebruiken is, waardoor een heerlijke massage makkelijk iets meer kan worden. Deze massage-gel is gemaakt op waterbasis, condoom-vriendelijk en vlekt niet.

Inhoud: 200ml

Massage kaars Eye of love

Speciaal voor haar!

Elkaar masseren bij kaarslicht is perfect voor het creëren van een romantische sfeer. Deze kaars is na het aansteken te gebruiken als een warme massageolie. De warme olie trekt in de huid, waardoor deze heerlijk zacht aanvoelt. De massagekaars bevat het feromonen stofje estratetraenol, een natuurlijke lok stof.

Massage kaars Eye of Love

Speciaal voor haar!

Ontwaak je zintuigen met de One Love massage kaars van Eye of Love. Deze massage kaars bevat het feromonen stofje estratetraenol, een natuurlijke lok stof. Steek de kaars aan om een romantische sfeer te creëren en wacht tot deze is gesmolten tot een warme massage olie.

Massage kaars Eye of love

Speciaal voor hem!

Laat zijn zintuigen ontwaken met de Romantic massage kaars van Eye of Love. Deze massage kaars bevat het feromonen stofje androstenol, een natuurlijke lok stof die een sterke, seksuele reactie opwekt. De brandende kaars creëert een romantische sfeer. 

Massagekaars

Ontwaak je zintuigen met de Morning Glow massage kaars van Eye of Love. Deze massage kaars bevat het feromonen stofje estratetraenol, een natuurlijke lokstof die je zin in verleiden en flirten verbetert.

Steek de kaars aan om een romantische sfeer te creëren en wacht tot deze is gesmolten tot een warme massage olie. Laat je gevoeligste plekjes door je partner masseren en ontwaak tegelijkertijd je zintuigen.  

Massagekaars Confidence

Ontwaak je zintuigen met de Confidence massage kaars van Eye of Love. Deze massage kaars bevat het feromonen stofje androstenol, een natuurlijk lok stofje dat een sterke, seksuele reactie opwekt.

Steek de kaars aan om een romantische sfeer te creëren en wacht tot deze is gesmolten tot een warme massage olie. De warme olie zal binnen een paar minuten intrekken, waardoor de huid heerlijk zacht zal aanvoelen.

Warme massage harten

Uitverkocht!!

Voor meer intimiteit binnen enkele seconden! Buig het metalen schijfje totdat er kristallen verschijnen. Het hart wordt warm (let op: temperatuur kan oplopen tot 55◦C) en is na ca. 40 minuten afgekoeld.
Gebruik het hart om lichaamsdelen op te warmen en te masseren. De set bestaat uit drie harten, in de kleuren transparant, paars en rood. Hergebruik is mogelijk door het hart in kokend water te plaatsen totdat alle kristallen zijn opgelost en af laten koelen tot de gewenste temperatuur.

Donna geurende massageolie

De Donna "Let me Touch You" massage olie set zijn heerlijke oliën waarmee je elkaar kunt verwennen. Met een geur voor elke stemming kun jij kiezen welke geur jij vandaag gaat gebruiken. De Donna Massage olie is doordrenkt met afrodisiaca & ​​feromonen om jullie beide in de stemming te brengen voor heerlijke avonden.

Massageolie Active Warming

Begin al snel met genieten want deze heerlijke HOT massageolie Active Warming bezorgt jou een unieke ervaring. Deze massageolie wordt heerlijk warm op de plaatsen op het lichaam waarop deze aangebracht wordt. Wrijf het in door ronddraaiende bewegingen te maken, waardoor je al snel een uniek en fijn gevoel zult krijgen. Deze massageolie kan jou dan ook de tijd van je leven bezorgen.

Massagekaars 50 Tinten

Massage- en aromatische kaars met de bedwelmende geur van Christian Grey, bekend van 50 tinten grijs. Door de heerlijke geur die deze kaars verspreid kom je in de stemming voor een nacht van sensuele strelingen. De kaars kan alleen als geurkaars gebruikt worden, .....

Shunga Erotische olie

De Erotische Massage Olie van Shunga is een waar genot voor het lichaam. De mix van essentiële oliën en onder andere ylang-ylang en yohimbe extracten is met zorg gekozen vanwege de stimulerende en energieopwekkende eigenschappen.

KamaSutra Massage kit

KamaSutra Massage Kit is een setje met massage-oliën van natuurlijke essentiële oliën, huidverzachtende ingrediënten en voedende vitamine E. Het setje bestaat uit 5 flesjes à 50 ml: Sweet almond, Serenity , Pleasure garden, Healing blend en Soaring spirit. Perfect om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg.

Shunga Aardbeien &Champagne Bodypaint

Combineer volwassen spelletjes met romantiek. Gebruik deze afrodisiacum eetbare bodypaint om liefdesgedichten te schrijven, teken hartjes, bloemen en laat je artistieke kant zien. Het is waanzinnig lekker.

100 ml

Shunga Vanille & Chocolade Bodypaint

Combineer volwassen spelletjes met romantiek. Gebruik deze afrodisiacum eetbare bodypaint om liefdesgedichten te schrijven, teken hartjes, bloemen en laat je artistieke kant zien. Het is waanzinnig lekker.

100 ml

Shunga Bodypaint Chocolade

Combineer volwassen spelletjes met romantiek. Gebruik deze afrodisiacum eetbare bodypaint om liefdesgedichten te schrijven, teken hartjes, bloemen en laat je artistieke kant zien. Het is waanzinnig lekker.

100 ml

Shunga Sensuele Poeder

Maak een zoet dessert van uw partner. Strooi deze spannende smaak over het hele lichaam van je partner. Gebruik dan uw fantasie om uw partner te plagen en te laten trillen van verlangen. Daarna kunt u genieten van een heerlijk toetje.


228 gram

Massagekaarsen.

Een massagekaars gebruikt u door de kaars aan te steken en eerst te laten branden tot een gedeelte van de kaars vloeibaar is geworden. Dat kan zo maar een kwartiertje duren. Gebruik deze tijd om elkaar bijvoorbeeld te kussen. Dat helpt om in de stemming te komen. Giet iets van de vloeibare was in uw hand en breng het voorzichtig aan op het lichaam. Let op dat de temperatuur aangenaam is voor uw geliefde. 

Massage-olie. 

De massage-olie is al vloeibaar, maar voor gebruik is het prettig als deze warm gemaakt wordt. Leg het flesje op de verwarming of zet het in een beker warm water om op te warmen. Daarna met langzame strelingen aanbrengen op het lichaam. Ook lekker is een massage-olie waaraan een geur is toegevoegd. Er zijn zelfs massage producten die door toevoegingen het lichaam heerlijk laten gloeien. Ook zijn er massage producten waaraan stofjes zijn toegevoegd die de huid verwennen en verzorgen. 

Let op, massage producten kunnen vlekken achter laten. 

Massage producten kunnen vlekken veroorzaken. Vooral bij een product op olie-basis bestaat de mogelijkheid dat gemorste olie vlekken achterlaat op kleding of bedlinnen. Beter wat vaker een kleine hoeveelheid in de hand gieten dan in één keer te veel nemen dus. Mocht je knoeien met een massagekaars dan is dat net als bij een gewone kaars het beste te verwijderen door de vlek te bedekken met keukenpapier en dan warm te maken met een strijkbout.

Lees hier hoe u een heerlijke massage uitvoert.