Spellen

Erotische spellen voor de intieme uurtjes.

Erotische spellen zijn één van de leukste manieren om jullie liefdesleven een boost te geven. Dat kan op heel veel manieren, je kunt zelfs een erotische versie bedenken van mens erger je niet, of sexy Jenga. Wil je liever een kant en klare erotische spellen kopen,  dan zijn de spellen op deze pagina een goede keuze. Geen vrouw-onvriendelijke onderdelen of opdrachten, en echt bedoeld om elkaar beter te leren kennen, op het seksuele en intieme vlak.

Ultiem verlangen

Ultiem Verlangen is een ontwapenend, opwindend, erotisch, direct en gedurfd spel, soms hilarisch maar nooit zonder respect. Door de vragen te beantwoorden en het uitvoeren van de opdrachten probeer je zo snel mogelijk de finish te bereiken, waarna het ultieme verlangen van de winnaar in vervulling gaat.

Ultiem verlangen reiseditie

Ultiem verlangen werd in 2006 gelanceerd. Met groot succes! Het spel is inmiddels in vijf talen uitgegeven en wordt over de hele wereld gespeeld. Geliefden ontdekken elkaar op vernieuwde wijze en komen zo (nóg) dichter bij elkaar. De reis editie van het spel bevat meer dan honderd nieuwe vragen en opdrachten, die je een onvergetelijke vakantie zullen bezorgen.

Hart vol Erotiek

Trek zonder gebruik te maken van je handen het slipje van je partner uit. Vertel één van je stoutste fantasieën. Doe eerst iets teders, daarna iets intiems en uiteindelijk iets vurigs bij je partner …… waar zal dit toe leiden? 'Hart vol erotiek' is een zinnenprikkelend spel voor jou en je partner.

Hart vol Kamasutra

Een sensatie voor jou en je partner! Jullie nemen met het pincet een rolletje uit het Kamasutra hart. Welk erotisch standje gaan jullie doen?

Ga samen de uitdaging aan en beleef het plezier en de intimiteit met elkaar.

Hart vol Pure Passie

100 ondeugende nachten voor hem en haar.

Wekelijks kunnen beide partners een opdracht pakken om, elkaar te verrassen, te ontdekken en beter te leren kennen. De opdrachten zijn teder, intiem, soms zelfs vurig en leiden naar een avond vol pure passie.

Openhartig Sex talk

Hoe bloot durf jij jezelf te geven? Meer dan 100 afwisselende, verrassende en uitdagende vragen en opdrachten die jou en je geliefde verleiden om openhartig te zijn over de meest sexy onderwerpen. Om de beurt trekken jullie een kaart met een vraag of opdracht zoals;

Ultiem Verlangen uitbreiding

Nieuwe vragen en opdrachten voor als je het spel zo langzamerhand wel dromen kan. Deze uitbreidingsset is alleen te gebruiken in combinatie met Ultiem Verlangen Classic Edition.Deze uitbreidingsset neemt je, samen met Ultiem Verlangen Classic Edition, mee op een ontdekkingsreis, waarbij genieten centraal staat.

Sexpert

Weet jij meer dan je medespeler over liefde en seksualiteit? Dan ben jij de sex-expert ofwel de Sexpert!

Tease & Please breidt haar succesvolle erotische spellen uit met een gedurfde quiz over seksualiteit en liefde!

Hart vol voorspel

Het voorspel was nog nooit zo spannend! Dit romantische cadeau hartje is uitermate geschikt voor partners die elkaar willen verleiden. De opdrachten zijn een perfecte basis voor een heerlijk en spannend voorspel. De opdrachten op het witte papier zijn voor hem, de opdrachten op de roze papiertjes voor haar.

Truth or Dare

Ben jij klaar voor een extra spannende versie van het spelletje truth or dare? Met deze erotische editie leer je je partner nog beter kennen en zul je je grenzen moeten verleggen om te winnen! Het spel is eenvoudig: laat de munt bepalen welke kaart je moet pakken. Staat er 'truth' op de kaart?

Erotische spellen om je geliefde te verrassen.

Het kan een hele leuke verrassing zijn, maar ook een spannende. Is mijn geliefde er wel voor in? Hoe wordt er nu naar mij gekeken? Wil je het zekere voor het onzekere, dan is samen overleggen het beste wat je kunt doen. Zeker als je voor het eerst een spannend spel koopt. Anders krijg je een heel ander soort opwinding als gewenst. Zijn jullie er aan gewend om voor elkaar spannende dingen te kopen en te doen, dan is de verrassing onderdeel van het effect wat een erotisch spel op jullie relatie kan hebben.

Erotische spellenIn onze Christelijke erotiek shop bieden wij een mooie selectie erotische spellen. Uitgezocht op basis van vrouwvriendelijkheid en zonder pornografische opdrachten. Je bent natuurlijk vrij om samen af te spreken waar voor jullie de grens ligt. Het doel is juist om samen bezig te zijn met intimiteit, en spelenderwijs te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Vooral het spel Ultiem Verlangen vinden wij een aanrader.

Erotische opdrachten.

Je kunt elk spel spelen en daarbij de kaartjes uit één van de harten gebruiken. De opdrachten op de kaartjes zijn niet platvloers en geven de ruimte om tot een gesprek over het onderwerp te komen.