Dildo's

Dildo'sDildo’s worden al heel lang gebruikt.

Er zijn dildo’s gevonden die gemaakt zijn in het stenen tijdperk. De oudste dildo’s dateren al van voor onze jaartelling. Een dildo trilt niet omdat er geen motor in zit. Het is een langwerpig voorwerp dat kan worden ingebracht in de vagina. Meestal gemaakt van plastic of siliconen. In onze webshop vind u verschillende dildo’s waaronder ook speciaal ontworpen om de G-spot te stimuleren. Er zijn vrouwen die door G-spot stimulatie een orgasme bereiken. Andere vrouwen zien het gebruik er van meer als voorspel. Er wordt wel eens gedacht dat mannen een dildo als bedreiging zien voor zichzelf. Overleg samen wat jullie past en wat jullie willen gaan gebruiken. 

Lelo Ella

Dildo Ella is een genotsobject van het meest klassieke ontwerp. Er naar kijken is al een plezier. Soepel en naadloos gevormd, is zij op maat gemaakt voor individuen en koppels om hun diepste fantasieën te verkennen.

Icicles No 5

Deze lijn van Pipedream met glas dildo's zal u verbazen. Elke hand-gemaakte glas stimulator is strak en uniek gemaakt om heerlijk mee te spelen. Het hypoallergene glas is niet poreus en vriendelijk voor het lichaam

Dildo met noppen

Zoek je naar een dildo die zich gemakkelijk aanpast aan je lichaam? Dan moet je deze gebogen dildo eens uitproberen. Door de soepele rondingen met stimulatie bobbeltjes, het stevig aanvoelen en de zachte siliconen wordt dit speeltje vast jouw nieuwe favoriet.

Voorbind dildo

Dit is een voor-bind dildo van holle siliconen. Door de gedraaide vorm ontstaan  stimulerende ribbels en structuren. De dildo is bevestigd op een leren broekje met verstelbare bandjes. Geschikt voor mannen en vrouwen.

Glazen dildo met kralen

Deze glazen dildo is op zijn plek in elk nachtkastje. De dildo is sterk en duurzaam. De bolvormige schacht heeft een smalle top en grotere onderkant voor makkelijke penetratie. Het glas voelt sterk aan en is zwaarder dan de standaard dildo.

G-Spot/P-Spot dildo

Deze heerlijke dubbele dildo zorgt voor zowel G-spot als P-spot stimulatie, en is dus geschikt voor iedereen! Hij is gemaakt van zeer flexibel siliconen en voelt zacht en glad aan. Ook is hij duurzaam in het gebruik en makkelijk schoon te maken. Hij is uiteraard 100% waterproof en vrij van schadelijke stoffen.

Welke dildo's?

Er is een grote verscheidenheid aan dildo's op de markt. Zo zijn er die gemaakt zijn van glas. Glas heeft het voordeel dat het heel snel opwarmt. Dat kan door het lichaam, maar ook door de dildo in een bak warm water te leggen of onder de warme kraan te houden. Eenmaal op lichaamstemperatuur is hij in gebruik niet anders dan een kunststoffen uitvoering.

Ook in vormgeving zijn er verschillen. De één heeft een gebogen kop, de ander heeft noppen of kralen. De dildo met gebogen kop is vooral voor de G-spot te gebruiken. Alhoewel er nog steeds over wordt gediscussieerd of die eigenlijk wel bestaat. De uitvoering met noppen en kralen is bedoeld om meer stimulatie te verkrijgen.

Voorbinden?

Een voorbind-dildo is een uitkomst voor mensen waar een normale erectie niet meer mogelijk is of gaat. Je kunt het liefdesleven anders vormgeven maar penetratie is voor menige vrouw erg belangrijk. Ook voor de (gehandicapte) man is het zo mogelijk om zijn vrouw toch te kunnen laten genieten van penetratie. Hij kan ook aan het been vast gemaakt worden, of aan de knie. Zo zijn er gelukkig voor alle omstandigheden oplossingen bedacht.