Vibrerende Eitjes

Vibrerende eitjes zijn een leuke toevoeging.

Kleine mini vibrators.

Vibrerende eitjes zijn kleine vibrators in de vorm van een eitje met een klein lusje op het uiteinde. De vibrerende eitjes zijn meestal uitgerust met een afstandsbediening! Ook zijn er die draadloos te bedienen zijn. Daarmee bepaal jij of je geliefde hoe hard en wanneer het eitje trilt. Vibrerende eitjes zijn eenvoudig vaginaal in te brengen en geven heerlijke trillingen van binnenuit. Elk vibrerend ei heeft verschillende functies en vibratie standen. Het lusje is bedoeld om het vibrerende eitje weer te verwijderen.

Je kunt de vibrerende eitjes gebruiken als voorspel maar ook tijdens de seks. Als je avontuurlijk bent ingesteld kun je er ook een dragen tijdens een avondje uit of tijdens het shoppen. Geef de afstandsbediening dan aan je partner en laat je verrassen. Het beste is om bij dit product voldoende glijmiddel te gebruiken op waterbasis. Na het gebruik grondig reinigen.

Vibratie Ei 10 standen

Dit vibrerende ei is op afstand bedienbaar en heeft een zachte buitenlaag die aanvoelt als zijde. Dit geeft niet alleen een unieke look maar maakt het ook zacht en daardoor comfortabel in gebruik. De afstandsbediening heeft 10 verschillende standen en een bereik van 20 meter. Natuurlijk draadloos voor zoveel mogelijk opwindende mogelijkheden. 

Smile Pink

Dit is een krachtig vibrerend eitje met speciale groeven voor een stimulerend voorspel en heerlijke vaginale (of anale) stimulatie. Er zijn wel 7 verschillende ritmes om je op mee te laten drijven. De vibratie stel je gemakkelijk in met de handige regelaar. Met een lengte van 5 cm, doorsnede 2 - 2.5 cm een handzaam formaat om mee te nemen.

Bullet vibrator

Met de Bullet Vibrator weet je zeker dat je geniet. De vibrator is te gebruiken voor G-spot stimulatie en clitoris stimulatie. Uiteraard is de vibrator ook erg leuk om samen met je partner te gebruiken. De vibrator is gemaakt van heerlijk zacht materiaal dat erg fijn aanvoelt op de huid. De gebogen top zorgt voor een gerichte stimulatie van de G-spot. Breng de vibrator in met een glijmiddel op waterbasis en zet de vibraties aan.

Zwarte Ei Vibrator

Een zwart tril-eitje met liefst zeven verschillende vibratie niveaus. Het is gemakkelijk in te brengen en te bedienen met de draadloze afstandsbediening. Je kunt zelf de controle houden of de afstandsbediening aan je partner geven en je heerlijk laten verwennen!

Lelo Lyla 2

Lyla 2 is de luxe ei-achtige vibrator. Je kunt hem extern gebruiken of intern genieten van de spannende vibraties. Met Lelo's SenseMotion technologie heeft de draadloze afstandsbediening een bereik tot 12 meter. In roze, cerise of zwart.

Vibrerende eitjes met draadloze afstandsbediening.

Een draadloze afstandsbediening is wel zo handig. Geen draden die in de weg zitten of in de knoop raken tijdens het liefdesspel. De maximale afstand waarop het signaal wordt doorgegeven is meestal rond de 10 meter. Naast de batterij uitvoeringen zijn er oplaadbare eitjes die je eenvoudig via een stekker oplaad. De oplaadbare variant is duurder maar biedt ook meer mogelijkheden. Ook zijn de trillingen vaak sterker.

Verschillende vibrerende eitjes.

Net als bij vibrators is er ook bij de eitjes heel veel keuze. Zo zijn er die een bijzondere vorm hebben om voor meer stimulatie van de G-spot te zorgen. Niet alle eitjes hebben ook echt een eivorm. Sommige zijn voorzien van ribbels, weer andere hebben de vorm van een kegel zoals bij het bowlen. Probeer eerst een goedkope variant om te kijken of het wat voor je is. Eenmaal overtuigd is het tijd om te gaan voor een duurder type. Die hogere prijs heeft alles te maken met kwaliteit en mogelijkheden.