The Cone Vibrator

  • Beschrijving

The Cone vibrator is een innovatief sexspeeltje. Als je dit speeltje ziet zal je in eerste instantie denken “ziet er mooi uit, maar wat kan ik ermee?”. De mogelijkheden van The Cone vibrator zijn onbeperkt.

Zo hoef je The Cone vibrator niet vast te houden om hem te gebruiken.

De Cone vibrator was oorspronkelijk ontworpen door Alan Driscoll, door de vorm te verwerken in een superzachte plastic soort en een krachtige vibratiemotor toe te voegen, ontdekte Alan een ongelooflijk nieuw seksspeeltje. De speciale vorm van The Cone vibrator brengt verschillende voordelen met zich mee.
De makers van The Cone vibrator zijn momenteel bezig met verschillende onderzoeken omtrent de voordelen van dit product bij heropbouw van het spierweefsel na zwangerschappen met mogelijke voordelen zelfs vòòr de geboorte en mensen die lijden aan incontinentie. Gebruikers merkten een toename op in hun libido en een verhoogde gevoeligheid!

Met een krachtige 3 volts -, 3000Rpm Gold Brush motor en 16 voorgeprogrammeerde instellingen (waardoor de vibratiesnelheid en frequentie gaat variëren tot maximum 30Hz), is de Cone de perfecte vorm van alles-in-één entertainment! De Cone meet 135mm met een diameter van 185mm en weegt een mooie 375 gram (grootte/gewicht bij benadering en zonder batterijen).

Werkt op drie C-batterijen (niet inbegrepen).

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__