Dildo’s worden al heel lang gebruikt.

Er zijn dildo’s gevonden die gemaakt zijn in het stenen tijdperk. De oudste dildo’s dateren al van voor onze jaartelling. Een dildo trilt niet omdat er geen motor in zit. Het is een langwerpig voorwerp dat kan worden ingebracht in de vagina. Meestal gemaakt van plastic, glas of siliconen. In onze webshop vind u verschillende modellen waaronder ook speciaal ontworpen om de G-spot te stimuleren. Er zijn vrouwen die door G-spot stimulatie een orgasme bereiken. Andere vrouwen zien het gebruik er van meer als voorspel. Er wordt wel eens gedacht dat mannen een dildo als bedreiging zien voor zichzelf. Alsof een kunstpenis ooit een echte zou kunnen vervangen… Overleg samen wat jullie past en wat jullie willen gaan gebruiken.

Een dildo is een simpel seksspeeltje.

Er zijn verschillende vormen, dubbele, realistische dildo’s en design modellen  maar ze zijn allemaal bedoeld om te worden ingebracht. Geen vibraties of trillingen, alleen maar genieten van het (op)gevuld zijn. Voor de G-spot en prostaat zijn dildo’s met een speciale kromming te koop.

Waar er elke week wel nieuwe vibrators worden geïntroduceerd, is het op het vlak van de dildo weinig verandering. In principe blijft hij fallusvormig, sommige lijken griezelig echt op de penis van een man. Nou zijn zeker de laatste jaren de materialen waar de dildo van gemaakt is erg veranderd. De onveilige stoffen zijn van het toneel verdwenen en hebben plaats gemaakt voor siliconen en glas.

Geschiedenis van de dildo.

In 2005 ontdekte een aantal Duitse wetenschappers fragmenten van een stenen fallus in de Hohle Fels Grotten vlakbij de stad Ulm. Deze voorloper van de dildo is waarschijnlijk een kleine 28.000 jaren oud. In Pompeï zijn muurschilderingen gevonden waarop seksuele handelingen te zien zijn met dildo’s. De oude Grieken hadden op hun keramiek ook al afbeeldingen staan waarop dildo’s te zien waren.

Bekijk ons assortiment dildo’s. Geen pornografische afbeeldingen, geen grof taalgebruik.