Koppel vibrator om samen te genieten.

Koppel vibrators zijn speciaal gemaakt voor echtparen. Een echte duo vibrator dus. De vrouw draagt de vibrator tijdens het vrijen. De koppel vibrator gebruik je samen en maakt het liefdesspel voor allebei nog intenser. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Alle koppel vibrators geven intense vibraties.

Koppel vibrators zijn populair voor samen.

En er zijn veel mogelijkheden als u op zoek bent naar een fijne vibrator om samen te gebruiken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de We-vibe. Deze populaire vibrator heeft veel prijzen in de wacht gesleept en word door deskundigen over de hele wereld geprezen. En niet voor niets.

Wat is een duo vibrator?

Een duo vibrator is een seksspeeltje speciaal voor koppels en wordt daarom ook wel koppel vibrator of partner toy genoemd. Je kunt de vibrator gebruiken tijdens de vrijpartij, van voorspel tot aan penetratie en ook bij orale seks. De meeste duo vibrators hebben een afstandsbediening en kunnen dus ook door je geliefde gebruikt worden als hij jou stimuleert.

Een duo vibrator kan een leuke afwisseling zijn voor koppels die iets nieuws willen proberen in bed. Maar ook biedt een duo vibrator uitkomst voor de vrouw die moeilijk klaar kan komen. Er zijn legio mogelijkheden om lekker te experimenteren met dit speeltje. Groot voordeel is dat je tijdens het vrijen niet met de hand een vibrator hoeft vast te houden waardoor de intimiteit niet verstoord wordt.

Veel duo vibrators worden bij normaal gebruik ingebracht in de vagina, terwijl het andere uiteinde de clitoris stimuleert. Met recht een duo vibrator voor in en uitwendig gebruik. Wil je alleen clitoris stimulatie dan zijn er ook koppel vibrators die zich daar alleen op richten. Als je een duo vibrator gaat aanschaffen bestel dan ook gelijk een goed glijmiddel mee. Zonder glijmiddel is het inbrengen minder fijn, ook al is de natuurlijke vochtigheid vaak voldoende.

Kom ook erotisch winkelen met respect voor het huwelijk.

Lingerie

Mooie sensuele lingerie? Bekijk onze collectie!