Christelijke erotiekshop lingerieUltiem-Verlangen erotische spellenLingerie_slideslide-body lingerie

Koppel vibrators om samen te genieten.

Koppel vibrators zijn speciaal gemaakt voor echtparen. Een echte duo vibrator dus. De vrouw draagt de vibrator tijdens het vrijen. De koppel vibrators zijn samen te gebruiken en maken het liefdesspel voor allebei nog intenser. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Alle koppel vibrators geven intense vibraties.

Koppel vibrators zijn populair voor samen.

En er zijn veel mogelijkheden als u op zoek bent naar een fijne vibrator om samen te gebruiken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de We-vibe 4. Deze populaire vibrator heeft veel prijzen in de wacht gesleept en word door deskundigen over de hele wereld geprezen. En niet voor niets.

Kom ook erotisch winkelen met respect voor het huwelijk.

Lingerie

Mooie sensuele lingerie? Bekijk onze collectie!

Duo vibrators zijn enorm populair.

Er zijn maar heel weinig vrouwen die door penetratie tot een orgasme komen. Bij de meeste is stimulatie van de clitoris nodig om dat te bewerkstelligen. Dat is nou precies wat koppel vibrators doen.

De koppel vibrators hebben ook een afstandsbediening om de trillingen te regelen. Er zijn meestal 10 verschillende niveaus en soms ook verschillende patronen. Natuurlijk kunt u de vibrator ook bedienen zonder de afstandsbediening.

De duo vibrators zijn oplaadbaar en voorzien van sterke motoren. Ze zijn gemaakt van veilige siliconen en eenvoudig schoon te maken.

Wat anderen zeggen over ons

vd Bovenkamp

Na jaren praten over een vibrator nu eindelijk samen gekocht. Een uitvinding!

vd Bovenkamp
Anna Versteeg

Van mijn man een Vibe cadeau gehad, keek er eerst wel raar van op, nu echt blij mee.

Anna Versteeg