Penisringen voor een beter uithoudingsvermogen.

Elke man kent het wel, je wilt het liefst zo lang mogelijk genieten, maar voor je het weet is het einde daar. Dat is een veel voorkomend probleem bij mannen. Penisringen kunnen helpen om de erectie langer en steviger te houden. Ook zorgen penisringen er voor dat het orgasme iets wordt uitgesteld waardoor je het langer vol kunt houden. En dus langer van het liefdesspel kunt genieten. Een uitkomst voor veel mannen, en vrouwen.

Wat zijn penisringen?

Penisringen zijn metalen, rubberen, siliconen of leren ringen die je om de penis – en soms ook ballen – schuift. Er kan wel bloed naar de penis worden gepompt, maar omdat de penisring vrij strak zit stroomt het niet, of moeilijk, terug. Daardoor krijg je een erectie die langer aanhoudt en harder is. Een penisring kan een hele goede oplossing zijn als je last hebt van erectieproblemen.

Nog een voordeel is dat een penisring er ook voor zorgt dat het orgasme wordt uitgesteld. Dat maakt dat je langer van het vrijen kunt genieten zonder bang te zijn vroegtijdig klaar te komen.

De oudste penisring die gevonden is in China dateert uit 1200. Zij gebruikten het ooglid van een geit als penisring. De haren van de wimper zorgen voor extra stimulatie bij de vrouwen. Gelukkig zijn de oplossingen tegenwoordig een stuk diervriendelijker.

De erotische winkel zonder pornografische afbeeldingen en grof taalgebruik.