Prostaat vibrator kopen, snel discreet thuis bezorgd

Hoe gebruik je een prostaat vibrator?

De prostaat vibrator heeft vaak een aparte vorm. Ze zijn licht gebogen waardoor ze precies de juiste plek stimuleren. Ze zijn makkelijk in te brengen. Een goede prostaat vibrator blijft na voorzichtig ingebracht te zijn goed zitten.

Door bekkenbodemspier oefeningen te doen masseer je de prostaat. Dus aanspannen en loslaten. Probeer deze bewegingen in een ritmisch tempo te doen en blijf ontspannen.

Massager.

Een prostaatmassager gebruik je niet even 10 minuten, maar minimaal een uur. Dat is langdurig genieten. Je kunt de stimulator ook voorzichtig wat bewegen met de handen. Beweeg van boven naar beneden, draai of schommel wat, maar maak geen stotende bewegingen. Gebruik de prostaat vibrator tijdens masturbatie of draag hem terwijl je seks hebt met je geliefde. Dat geeft extra opwinding en genot.

Hoe breng je een prostaat vibrator in?

Ga gemakkelijk op je zij liggen, met de knieën opgetrokken. Het is belangrijk om te ontspannen en dan de prostaat stimulator voorzichtig in te brengen, of te laten inbrengen. Gebruik ruim voldoende glijmiddel, omdat er geen sprake is van natuurlijk vocht.

Na het inbrengen gebruik je je sluitspier om het speeltje in de juiste positie te brengen, daar heb je geen handen voor nodig. Eenmaal op de goede plek kun je wat druk proberen uit te oefenen, als je dat opwindend vindt.

Verschillende prostaat massagers.

Prostaat massagers, vibrators en stimulators zijn in heel veel verschillende soorten te koop. Ze zijn er met – en zonder vibraties en in soorten en maten.

Veel prostaat vibrators stimuleren naast de prostaat ook het perineum. (plekje tussen anus en testikels) De erectie kan door druk uit te oefenen op het perineum intenser en krachtiger worden.

Wat is de beste prostaat vibrator voor mij?

Het formaat is belangrijk. Als je voor het eerst een prostaat vibrator koopt, laat je dan niet afschrikken door het formaat. Want hoe groter de top van de prostaat massager, hoe gemakkelijk je hiermee je p-spot vindt. Ook blijft hij dan beter op zijn plek zitten. Hoe kleiner, hoe lastiger.

Prostaatvibrators voor gevorderden hebben vaak een kleine kop en zijn dunner. Deze zijn bewegelijker. Je gebruikt je sluitspieren om controle over deze prostaat massagers te kunnen uitoefenen. Ben je daar eenmaal aan gewend zijn de sensaties vaak wel veel groter.

Kies als beginner ook niet gelijk voor een heel groot exemplaar. Een goede prostaat massager voor beginners heeft een breedte van 2-3 centimeter. Omdat de prostaat vaak groeit naarmate je ouder wordt is dat ook een goede keuze voor de oudere man. Teveel druk is dan vaak niet fijn.

prostaat vibrator kopen
ANEROS EUPHO SYN TRIDENT
Falex Prostaat Vibrator

Vormgeving.

Het gedeelte dat ingebracht moet worden, ziet er bij de meeste prostaat massagers ongeveer hetzelfde uit. De manier waarop je de prostaat vibrator vast kunt houden is vaak wel verschillend. De ene vibrator heeft een handvat, sommige een ring en weer andere een afstandsbediening.

Denk van tevoren er over na wat je het fijnste vind. Een handvat kan in de weg zitten en een ring al minder. Vaak is het plezieriger om een afstandsbediening te hebben. Als je eenmaal op je rug ligt is het lastig om bij de knopjes te komen.

Het uitsteeksel van de massager is bedoeld voor het stimuleren van het perineum, het gebied tussen de testikels en de anus. Dat is een erg gevoelig en voor veel mannen vinden dat opwindend. Vindt je dat niet fijn, koop dat een exemplaar zonder dat uitsteeksel.

Vibrerende prostaat vibrator

Er zijn ook massagers die kunnen vibreren, dat zorgt voor nog meer sensaties. Over het algemeen zijn ze wat groter en dikker omdat er een batterij of accu in moet. Fijn zijn de prostaatvibrators met afstandsbediening, zodat je op afstand de vibraties kunt regelen en verstellen.

Let op, er zit een groot verschil in  kwaliteit. Veel goedkope prostaatvibrators hebben trillingen en vibraties die niet krachtig genoeg zijn voor anale stimulatie.

Mocht je geen vibraties willen gebruiken dan kun je die natuurlijk altijd uit zetten.

Voor man en vrouw.

Er zijn ook prostaat vibrators die er uit zien als “gewone” vibrators zoals de Lelo Billy. Deze blijft door zijn specifieke vorm heel goed op zijn plek zitten, net als een prostaatmassager.

Ze zijn niet bedoeld om te dragen tijdens seks, maar om op verschillende opwindende manieren de prostaat te stimuleren. Ook is dit soort vibrators geschikt om door vrouwen gebruikt te worden.

Prostaat stimulator dragen.

Veel mannen vinden het opwindend om een prostaatstimulator gewoon onder de kleding te dragen. Als je dat wilt is het belangrijk dat er geen uitstekend handvat of ring is, maar een vlakke onderkant.

Materiaal

Let op van welk materiaal de prostaat massager is gemaakt. Een prostaat vibrator moet een bepaalde stijfheid hebben om goed op zijn plaats te blijven zitten. Je ziet dan ook veel prostaatvibrators die gemaakt zijn van plastic of ABS.

Als er een siliconen laagje omheen zit is dat extra prettig. Het voelt zachter aan en is comfortabeler in gebruik. Zowel plastic als siliconen zijn gemakkelijk schoon te maken met bijvoorbeeld een toycleaner.

Ook een metalen prostaatstimulator kan een goede keuze zijn. Metaal is koud en hard wat ook voor opwindende sensaties kan zorgen. Naar keuze kun je het materiaal opwarmen of afkoelen, net waar je voorkeur naar uitgaat.

© Copyright - Liefdeskruiden by M-Art in 2012-2023