Christelijke erotiekshop lingerieUltiem-Verlangen erotische spellenLingerie_slideslide-body lingerie

Vibratie eitjes zijn een leuke toevoeging.

Kleine mini vibrators

Vibratie eitjes zijn kleine vibrators in de vorm van een eitje met een klein lusje op het uiteinde. De vibrerende eitjes zijn meestal uitgerust met een afstandsbediening! Ook zijn er die draadloos te bedienen zijn. Daarmee bepaal jij of je geliefde hoe hard en wanneer het eitje trilt. Vibrerende eitjes zijn eenvoudig vaginaal in te brengen en geven heerlijke trillingen van binnenuit. Ook kun je het vibratie eitje gebruiken als clitoris vibrator. Elk vibrerend ei heeft verschillende functies en vibratie standen. Het lusje is bedoeld om het vibrerende eitje weer te verwijderen.

Je kunt de vibrerende eitjes gebruiken als voorspel maar ook tijdens de seks. Als je avontuurlijk bent ingesteld kun je er ook een dragen tijdens een avondje uit of tijdens het shoppen. Geef de afstandsbediening dan aan je partner en laat je verrassen. Het beste is om bij dit product voldoende glijmiddel te gebruiken op waterbasis. Na het gebruik grondig reinigen.

De erotische winkel zonder pornografische afbeeldingen en grof taalgebruik.

Veel keuze

Net als bij vibrators is er ook bij de eitjes heel veel keuze. Zo zijn er die een bijzondere vorm hebben om voor meer stimulatie van de G-spot te zorgen. Niet alle eitjes hebben ook echt een eivorm. Sommige zijn voorzien van ribbels, weer andere hebben de vorm van een kegel zoals bij het bowlen. Probeer eerst een goedkope variant om te kijken of het wat voor je is. Eenmaal overtuigd is het tijd om te gaan voor een duurder type. Die hogere prijs heeft alles te maken met kwaliteit en mogelijkheden.

Christelijke seksshop glijmiddel

VIBREREND EI

Een vibrerend ei, wat is dat?

Een vibratie eitje is een compacte vibrator die geschikt is voor zowel interne als externe stimulatie. Het eitje kan worden ingebracht maar ook worden gebruikt als een clitoris vibrator. Een vibrerend eitje is dus multifunctioneel en brengt niet alleen de vrouw plezier. Ook haar partner geniet.

Voor wie zijn vibratie eitjes geschikt?

Een vibratie ei is geschikt voor vrouwen. Het eitje wordt vaginaal ingebracht en is vaak te bedienen met een afstandsbediening. Hierdoor is een tril-ei ook geschikt voor partners. Ben je benieuwd wat de voordelen van een vibratie eitje zijn voor jou (en je partner)? Wij vertellen jou alles wat je moet weten bij aanschaf van deze toy.

Wil je een vibratie eitje aanschaffen stel jezelf dan onderstaande vragen:

  1. Waar voor gebruik ik het eitje?
  2. Welk soort model wil ik?
  3. Heb ik een voorkeur voor het soort materiaal?
  4. Gebruik ik het alleen of geniet mijn geliefde er ook van?
  5. Oplaadbaar of een vibratie eitje op batterijen?
  6. Wat wil ik er aan uitgeven?

Weet je welk eitje je wilt?

Voordat je een vibrerend eitje koopt is belangrijk dat je weet wat je er van verlangt. Hoe groot mag het zijn? Is de vorm belangrijk voor je? Ze zijn er in heel veel soorten, maten en vormen. Als het je eerste vibratie eitje is, koop dan vooral het ronde model, de echte klassieker zeg maar.

G-spot vibratie ei?

Wil je vooral een ei vibrator die de G-spot stimuleert, kies dan een model met een gebogen kop. Door de buiging kan de top van het vibratie eitje de trillingen beter aan je G-spot doorgeven. Dan weet je zeker dan het de G-spot kan stimuleren.

Eitje voor op vakantie

Alle vibrerende eitjes zijn natuurlijk makkelijk mee te nemen onderweg. Ze zijn klein van formaat en passen altijd nog wel ergens in een hoekje van de koffer of weekendtas. Er zijn eitjes die je in de auto kunt opladen. Gewoon aan de USB aansluiting van de auto of met de telefoonadapter. Dat maakt dat je ook onderweg nooit met een leeg vibratie eitje zit.

Train je bekkenbodemspieren met een eitje

Naast de traditionele vaginaballetjes en Ben Wa ballen zijn uitermate geschikt om je bekkenbodemspieren te trainen. Maar dat kan ook met een ei vibrator. Extra bijkomstigheid is dat je er dan ook nog eens heel veel plezier aan beleeft. Het is eigenlijk een vaginaballetje en vibrator in één. Om het jezelf niet al te makkelijk te maken kies je het beste een klein eitje. Nog moeilijker wordt het als je eitje van glad materiaal uitzoekt. Trainen en plezier in één!

1
2
3
4
inhoud lelo lyla 2
1

Vibratie eitje

2

Afstandsbediening

3

Oplader

4

Toybag

Welk materiaal moet mijn eitje van gemaakt zijn?

Afhankelijk van je budget kun je kiezen uit verschillende soorten materialen. Een vibratie eitje gemaakt van siliconen voelt heel zacht aan en past zich snel aan je lichaamstemperatuur aan. De eitjes gemaakt van PVC of ABS zijn harder en glad. Voordeel daarvan is dat ze makkelijker in te brengen zijn.

Geniet je er samen met je geliefde van?

Is het eitje bedoeld om zelf van te genieten of wil je je geliefde er graag bij betrekken? Zo’n klein vibratie ei kan ook voor een hele leuke afwisseling in jullie seksleven zorgen. Stel dat je een avontuurlijke bui hebt en de bediening van het eitje aan je geliefde over laat. Dan weet je nooit precies wat hij daarmee gaat doen. Ga samen uit eten terwijl jij het eitje in hebt gebracht, doe een picknick in je eigen tuin of ga naar de film. Het is in dit geval handig om een vibrerend ei met draadloze afstandsbediening  aan te schaffen. Zelfs als je buiten de deur gaat werkt dat goed, vaak wel tot een kleine 12 meter afstand. Zo geniet je ook buiten de slaapkamer.

Bekijk welk vibratie eitje bij je past

Oplaadbaar of op batterijen?

Als je weet welk model je voorkeur heeft moet je nog even bedenken of je een tril eitje op batterijen wilt of liever een oplaadbaar model.

Vibratie eitje op batterijen

Grootste voordeel is dat een vibratie eitje dat op batterijen werkt meestal veel goedkoper is dan de modellen die oplaadbaar zijn. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en je hoeft alleen de batterijen te plaatsen en je vibratie eitje is gebruiksklaar.

Een nadeel is wel dat je altijd moet zorgen dat je extra batterijen in huis hebt. Vergeet niet dat lege batterijen niet bij het gewone afval mogen worden gegooid. Na de aankoop heb je dus nog extra kosten die steeds weer terg komen. Batterijen hebben de vervelende gewoonte om zo maar leeg te zijn zonder dat je het in de gaten hebt. Dat kan voor heel vervelende momenten zorgen. Moet je eerst weer op zoek naar nieuwe exemplaren die je dan net niet in huis blijkt te hebben.

Na gebruik van het vibrerende eitje is het beter om de batterijen er weer uit te halen zodat ze niet leeg kunnen lopen terwijl je hem niet gebruikt.

Oplaadbare eitjes

Belangrijkste voordeel een oplaadbare ei vibrator is dat je nooit meer batterijen hoeft te kopen. De oplaadbare speeltjes worden geleverd met een USB- oplaadkabel of een snoer wat gewoon in het stopcontact kan. Het duurt vaak wel een kleine twee uur voordat hij dan weer opgeladen is. Voordeel is wel dat de oplaadbare eitjes door middel van een knipperend lampje aangeven dat ze bijna leeg zijn. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. De meeste oplaadbare eitjes zijn ook nog eens waterdicht, waardoor je ze ook in bad of onder de douche kunt gebruiken.

Wat is je budget voor een eitje?

Vibrerende eitjes vind je in alle prijsklassen, dus er zit er altijd wel één bij die in jouw budget past. Wil je weten of een vibrerend eitje wat voor jou is dan kun je natuurlijk eerst kiezen voor een goedkoop modelletje. Als het naar je zin is kun je altijd nog een duurdere versie bestellen. Duurdere eitjes zijn niet voor niets duurder. De kwaliteit is beter en de trillingen sterker. Dus langer plezier van de aankoop. Er zijn zelfs luxe ei vibrators waar levenslange garantie op zit.

Al vanaf €15,- is er een voordelig ei te koop. De prijzen lopen op tot ruim €150,- voor een luxe ei vibrator.

Hoe gebruik je een vibrerend eitje?

We adviseren je om wat glijmiddel te gebruiken als je het eitje inbrengt. Heb je een siliconen eitje gekocht dan is een glijmiddel op waterbasis geschikt. Als je eitje van PVC of ABS is gemaakt kun je een siliconen glijmiddel gebruiken.

Schoonmaken van je vibratie eitje

Door je speeltje na en voor gebruik goed schoon te maken voorkom je bacteriën die voor vervelende infecties kunnen zorgen. Er zijn meerdere manieren om je eitje schoon te maken:

Onder de kraan

Voordat je het eitje onder de kraan houdt eerst goed kijken of het wel waterdicht is. Alleen de waterdichte versies kunnen met warm water en milde zeep worden schoongewassen. Spatwaterdicht wil zeggen dat ze tegen wat water kunnen. Daarvoor gebruik je beter een natte doek. Als je ze toch onder de kraan houdt bestaat de kans dat er water in het motorische gedeelte terecht komt waardoor je ei vibrator er mee ophoudt. Je kunt ook een toycleaner gebruiken. Dat is een handig hulpmiddel daarvoor. Je vindt toycleaner in flesjes en als schoonmaakdoekjes, de keuze is aan jou. Onder lauw water met wat milde zeep goed schoon wassen en daarna schoonspoelen. Zorg dat er geen zeepresten achterblijven.

Gebruik geen tissues met balsam of olie, dat tast de buitenlaag van je eitje aan!

Wat anderen van ons zeggen.

Jan The Man

Fijn dat er nu ook een mogelijkheid om samen iets opwindends uit te zoeken zonder dat je meteen met ongewenste beelden wordt geconfronteerd.

Jan The Man
Anna Van Dam

De keuze is misschien niet zo heel erg groot maar de levering erg snel. Een aanrader!

Anna Van Dam
Sytse de Vries

Mooie spullen, mooie prijzen, maar het meest hebben wij gehad aan jullie blog. Bedankt.

Sytse de Vries
Marina de Jong

Het wordt  hoog tijd dat wij als christenen seks uit het ‘foute’ hoekje halen. Ga zo door!

Marina de Jong

Hier vindt je onze selectie voor jou .