De beste vibrator kopen, hoe doe je dat?

Hoe de beste vibrator kopen?

De vibrator is populair. Jaarlijks zijn er bijna 1 miljoen mensen die een vibrator kopen in Nederland. Dat is helemaal niet zo gek, zeker niet als je weet dat vibrators voor heerlijke orgasmes zorgen. Of je ze nu alleen gebruikt of samen.

De constante, krachtige trillingen van vibrators zijn namelijk veel effectiever dan de vingers van je hand. En ze zijn niet alleen beter, maar ook nog eens mooi vorm gegeven. Waar ze vroeger enorme herrie maakte zijn ze vandaag de dag fluisterstil.

Hoe kies je uit het hele grote aanbod de beste vibrator voor jouw wensen?

Welke vibrator kopen?

Er zijn verschillende formaten, van klein (tot 10 cm) en medium (10-20 cm) tot groot (meer dan 20 cm). Belangrijk is dat je weet wat je fijn vindt en waar je hem voor wilt gebruiken. Wil je een stimulator kopen voor jezelf of ga je hem samen gebruiken? Wil je vooral je clitoris stimuleren of is penetratie ook belangrijk?

De beste vibrator kopen voor jou.

Vibrators zijn er in heel veel vormen en modellen. Ze maken gebruik van veel verschillende technieken om jou de beste ervaring te geven. Helaas kun je ze niet meer ruilen nadat je ze eenmaal geprobeerd hebt. Hoe weet je dat je de beste keuze maakt?

Als je een goedkope vibrator koopt heb je grote kans dat je rotzooi het aangeschaft. Vaak ook nog gemaakt met weekmakers die slecht zijn voor de gezondheid. Koop liever een wat duurder exemplaar, dan heb je kwaliteit waar je jaren plezier van gaat hebben. We adviseren je graag in de keuze voor de beste vibrators.

de beste vibrator kopen

Soorten vibrators

Omdat je door de bomen het bos niet meer kunt zien en je keuzestress te verminderen hebben we de vibrators onderverdeeld in een aantal subcategorieën.

Punt 1: Waar wil je de vibrator voor gebruiken?

Bedenk van tevoren waar je hem voor wilt gebruiken. Wat jij fijn vindt, dat is heel persoonlijk. Ga je hem gebruiken tijdens de seks, of liever solo? Misschien allebei? Vindt je het fijn als je clitoris gestimuleerd wordt? Of geniet je meer van vaginale stimulatie?

Vibrator kopen die vaginaal stimuleert?

De ene vrouw geeft niets om vaginale stimulatie bij zelfbevrediging, de andere vindt dat vaginale stimulatie er absoluut bij hoort. Hoor je bij de tweede groep en zoek je een goede staafvibrator, kies dan voor een wat groter exemplaar.

Let op: Een staafvibrator is te gebruiken voor vaginale stimulatie (penetreren) én ook voor uitwendige stimulatie (stimuleer je clitoris met de top).

Fijne staafvibrators zijn onder andere:

Thunder Bullet XL - Zilver

Thunder Bullet XL

ABS

Traploze vibraties

Oplaadbaatr

€49.50

staaf vibrator seksshop

Roze Siliconen vibrator

Klassiek design

Gedraaide schacht

10 vibratiestanden, waterproof

€33,95

Mystim Sassy Simon Vibrator

Mystim Sassy Simon

Oplaadbaar, waterproof

2 Jaar garantie

Medische Siliconen

€76,95

Liever wat minder groot? All-rounder kopen.

Als je zelf wat minder groot bent, of omdat je liever gebruik maakt van een wat kleiner exemplaar zijn de middelgrote vibrators perfect voor jou. Door het kleinere formaat zijn ze ook fijn als je ze wilt gebruiken tijdens de seks.

Als je nog niet weet wat voor jou de beste keuze is is dit ook een hele goede mogelijkheid. Ze zijn namelijk overal voor te gebruiken. Neem je er een met een gebogen top? Dan kun je daarmee ook je g-spot stimuleren.

Goede “allrounders” zijn onder andere:

Rosy Gold Mini Vibrator

Rosy Gold Mini

Compact, Stil

Waterproof

10 Standen

€48,95

Chaiamo Bullet

Veilige siliconen, waterproof

diepe vibraties

10 Standen

€47,95

Mini Wand Vibrator

Mini Wand

Handzaam, waterproof

Oplaadbaar

18 vibratie standen

€38,95

De beste vibrator kopen voor je clitoris ?

Voor de meeste vrouwen is het stimuleren van de clitoris en het gebied er om heen het fijnst. Vrijwel elke vrouw vindt dat prettig, prikkelend en opwindend. Je kunt dit met bijna alle vibrators doen, maar er zijn speciale vibrators voor ‘externe’ stimulatie. De zogenaamde clitoris vibrator is daar speciaal voor ontworpen.

Ze worden oplegvibrator, clitorisvibrator of ook wel clitoris stimulator genoemd en ze zijn veel effectiever. Kies voor zo’n klein, ergonomisch model die juist daarvoor ontwikkeld is. Ze hebben verschillende vibratie niveaus en trilstanden, zodat jou favoriete stand er ook altijd bij is.

Goede uitwendige vibrators (clitoris stimulators) zijn onder andere:

Senzi Vibrator

Senzi

Gerichte stimulatie

12 Standen, waterproof

Oplaadbaar

€57,50

Lelo Alia

Lelo Alia

De Stilste! Top kwaliteit.

Oplaadbaar, waterproof

Veilige siliconen

€129,95

The Tulip Clitoris Vibrator

The Tulip

25 Verschillende Standen

Waterproof, oplaadbaar

Zijdezacht siliconen, Swipe techniek

€75,95

Tarzan vibrator kopen voor vaginale én clitorale stimulatie.

Houdt je er van om gelijktijdig vaginaal en clitoraal gestimuleerd te worden? Ook daar zijn speciale vibrators voor. Dan raden we je aan een Tarzanvibrator te kopen. Ze hebben een extra bewegend uitsteeksel wat de clitoris stimuleert. Bekend geworden door de serie Seks and the City is inmiddels elke vrouw wel overtuigd van het nut van een ‘Rabbit’ of Tarzan vibrator.

Toen uit onderzoeken bleek dat clitoris stimulatie een belangrijke voorwaarde was om vrouwen tot een climax te laten komen nam de ontwikkeling van vibrators een vlucht. De Tarzanvibrator is mede daardoor ontstaan. Er bestaan ook Tarzan dildo’s, die vibreren natuurlijk niet, maar zorgen wel voor dubbele stimulatie.

Goede Tarzan vibrators zijn onder andere:

Satisfyer Rabbit Vibrator

Satisfyer Mr Rabbit

Krachtig, 2 motoren

Siliconen, 12 standen

Waterproof, oplaadbaar

€48,95

The Violet Rabbit Vibrator

The Violet

Zacht, buigzaam siliconen

Oplaadbaar, waterproof

5 Patronen, 5 snelheden

€75,50

Deep roze lelo soraya tarzan vibe

Lelo Soraya 2

De top!

Mooiste en stilste

Waterproof, oplaadbaar.

€215,95

Klassieke vibrator kopen.

Hoeveel speciale vibrators er ook zijn, het klassieke model is nog altijd geliefd. Ze zijn tijdloos, fijn in gebruik en ideaal voor op reis. Geschikt voor vrouwen die geen behoefte hebben aan allerlei speciale functies. Omdat er veel goedkope modellen worden aangeboden, zijn er legio vrouwen die er geen beste ervaringen mee hebben. Ben je op zoek naar een vibrator voor beginners, check dan deze pagina.

Liefdeskruiden heeft verschillende klassieke vibrators in het assortiment. Alle klassieke modellen geven heerlijke vibraties en stimulaties en zorgen voor een optimaal genot. Wil je een goede klassieke vibrator kopen, dan zijn dit onze aanraders:

Velvet Touch Vibrator

Velvet Touch

Prima als eerste vibrator

Spatwaterdicht

Variërende trillingen

€22,75

Eezy Pleezy 

ABS/Siliconen, Spatwaterdicht

Diepe trillingen

10 Standen

€14,95

Nalone Dixie Vibrator

Nalone Dixie

Geribbelde schacht, Waterproof

Diepe trillingen, Oplaadbaar

20 Standen

€69,95

Luchtdruk vibrator kopen

De luchtdrukvibrator is de laatste nieuwigheid op de markt. Deze vibrators stimuleren de clitoris niet met vibraties maar met pulserende luchtdrukgolven en zorgen voor nieuwe sensaties. Vooral voor vrouwen die moeilijk klaarkomen is deze techniek een openbaring.

Womanizer was de eerste die met deze techniek kwam en maakt nog steeds fantastische luchtdruk vibrators. De prijs die daar aanhangt is voor veel vrouwen echter een belemmering. Zeker als je nog niet weet of het iets voor jou is. Gelukkig er zijn ook goedkopere luchtdrukvibrators die net zo goed werken.

De intensieve drukgolven en tintelende trillingen zorgen voor een gevoel dat met geen enkele andere vibrator te vergelijken is. Het is moeilijk te omschrijven, je zou het eigenlijk toch mee moeten maken. Meerdere orgasmes? En binnen enkele minuten? Geen probleem met de luchtdrukvibrators.

Dit is onze keuze voor beste vibrator met luchtdruk:

Satisfyer Pro Traveler

Satisfyer Pro Traveller

Handzaam formaat

Oplaadbaar, waterproof

Prima pulsaties

€38,95

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Statisfyer Pro 2 Next generation

Verbeterde versie, prima pulsaties

Oplaadbaar, waterdicht

11 Standen

€44,50

Luchtdruk vibrator Curvy 2

Satisfyer Curvy 2 +

Luchtdruk en vibraties

Stil, waterdicht en oplaadbaar

Met connect app voor eigen patronen

€39,95

Vibratie sterkte bepalen

Omdat er heel veel vibrators zijn die alleen oppervlakkige vibraties en trillingen hebben, is het goed om je af te vragen hoe sterke vibraties je wilt. Van oppervlakkige vibraties voel je niet veel en doordat je langer moet stimuleren om een orgasme te krijgen kan het zelfs zo zijn dat het pijn gaat doen.

De beste vibrator heeft diepe vibraties en robuuste, diepe trillingen. Hoe hard die zijn bepaal je zelf, elk model heeft meerdere standjes. Begin bij sensuele, zachte trillingen en voer het langzaam op. Als de vibraties maar niet oppervlakkig zijn is dat vaak al genoeg.

Diepe, krachtige vibraties.

Vrijwel alle vrouwen houden van krachtige, diepe trillingen. Als je dat eenmaal gewend bent wil je nooit meer terug naar oppervlakkige vibraties. Daarom is de kwaliteit van je seksspeeltje zo belangrijk.

De meeste moderne en kwalitatief betere vibrators bieden tegenwoordig gelukkig de mogelijkheid om uit verschillende vibratiesterkten te kiezen. Daarmee kun je de sterkte van de vibraties zo afstellen dat ze precies doen wat jij wilt. Vaak bieden ze ook verschillende vibratiemodes waarmee je kunt experimenteren.

Ouder en krachtiger.

Er is dus nogal een verschil in vibratiekracht en intensiteit. Je kunt de sterkte regelen, maar dan nog spelen er andere factoren mee. Voor vrouwen boven de 50 geldt over het algemeen dat ze krachtiger stimulatie nodig hebben.

Belangrijk dus om daar rekening mee te houden bij de aanschaf. Dit geldt vooral voor de zogenaamde clitoris vibrators en oplegvibrators.

De krachtigste vibrator kopen.

De vibrator die de sterkste vibraties en trillingen afgeeft is de Wand vibrator, ook wel wandmassager genoemd. De naam wand komt uit het Engels en betekent toverstok. Deze vibrators hebben meerdere functies.

Het verzachten van spierpijn.

Tijdens massage met de wand vibrator dringen de intensieve, krachtige vibraties diep door in de spieren en zorgen zo voor minder spierspanning en spierpijn. De wandmassagers zijn ook perfect te gebruiken voor sensuele massages.

Vooral wie van sterke vibraties houden zullen erg veel plezier beleven aan de wandmassagers. Voor sommige wandvibrators zijn opzetstukken leverbaar waardoor ze ook geschikt worden voor inwendig gebruik.

Door de enorme kracht en de grote rond kop is de wandmassager de juiste vibrator voor vrouwen die moeite hebben om een orgasme te bereiken.

Er is een klein nadeel aan al die kracht, wandmassagers maken over het algemeen wat meer geluid. Omdat al die kracht van power moet worden voorzien zijn veel wandvibrators voorzien van een snoer met stekker.

Dit zijn goede wandmassagers:

MyMagicWand Vibrator

MyMagicWand

Super krachtig, zacht materiaal

6 vibratiesnelheden

Lang snoer

€92,95

Satisfyer Wand-er Woman

Satisfyer Wand-er Woman

50 combinaties, 10 programma’s, 5 intensiteiten

Waterproof, oplaadbaar

Zijdezachte siliconen

€48,95

roze wand vibrator

Pillow Talk Cheeky Wand

Compact model, traploos regelbaar

Krachtige motor, waterproof

Oplaadbaar

€55,95

De beste vibrator kopen voor je G-spot

Ook bij g-spot vibrators kun je kiezen uit verschillende vormen van stimulatie. Ze hebben vrijwel allemaal verschillende vibratiestanden die oplopen in sterkte en diverse ritmes. Sommigen hebben een ronddraaiende kop net als bij een tarzanvibrator. Ook zijn er met een flexibele kop die de ‘kom hier’ beweging van de vingers nabootsen. Dat maakt het nog gemakkelijker om je g-spot te vinden en verwennen.

Gebogen kop

Hoewel ze allemaal een gebogen kop hebben verschilt de vormgeving daarvan behoorlijk. De modellen met een ronde, bolle kop zijn ideaal als je meer druk wilt uitoefenen. De wat puntigere exemplaren zorgen juist voor wat meer gerichte stimulatie. Ook kun je onderscheid maken tussen buigzame modellen en modellen met een vaste vorm.

Wil je een stimulator voor je g-spot, dan is het van belang dat je weet naar welk model jouw voorkeur uitgaat. Ga je voor een abstract model of toch liever een fallus vorm? Voldoet het model aan jouw behoeften, van welk materiaal is hij gemaakt en, ook belangrijk, vindt je hem mooi?

Abstracte modellen

Veel g-spot stimulators zien er abstract uit en hebben een flexibel model dat ergonomisch ontwikkeld is om zich moeiteloos naar jouw lichaam te vormen. Of kies een heel slank model dat alleen een bolling heeft om je op de juiste plek te plezieren.

Goede G-spotvibrators zijn:

De beste vibrator kopen

Pillow Talk G-spot

Gebogen top, traploos regelbaar

Krachtige vibraties, waterproof

Oplaadbaar

€52,95

Svakom Amy g spot vibe

Svakom Amy

Robuuste en intense vibraties

Mooie afwerking, fluisterstil

100 % Waterproof, oplaadbaar

€64,75

The Rose G-Spot Vibe

The Rose G-Spot Vibe

Swipe technologie, heel stil

5 patronen,5 snelheden

Oplaadbaar

€69,95

Eivormige vibrator kopen.

Een vibratie eitje kopen is altijd lastig. Kloppen de beloftes van de fabrikant wel? Zijn de vibraties wel stevig genoeg? Je kunt na het uitproberen het speeltje niet meer retourneren, terwijl het normaal een leuke toevoeging kan zijn aan het liefdesspel. Mits je de juiste hebt aangeschaft.

Tegenwoordig werken bijna alle vibrerende eitjes met een afstandsbediening. Dat kan heel plezierige en opwindende avonturen geven als je de afstandsbediening uit handen geeft. Daarom zijn bijvoorbeeld het geluidsniveau en de afstand die de bediening aan kan belangrijk om te weten.

Je wilt niet dat de buurman in de gaten heeft dat jij met een vibratie eitje rondloopt. Het materiaal is ook belangrijk, je draagt het tenslotte in je lichaam. Dat de vormgeving dan ook nog aansprekend is is mooi meegenomen.

Dit zijn onze aanraders:

vibratie eitje luv egg

LUV EGG

Oplaadbaar, krachtige vibraties

Draadloze afstandsbediening

10 standen, waterproof

€47,95

Nereus Vagina Eitje

Nereus Vagina Eitje

Stil en krachtig

Waterdicht, 7 standen

Siliconen, ergonomisch ontwerp

€75,95

lelo lyla 2 vibratie eitje

Lelo Lyla 2

De top! Stilste in zijn soort.

12 m. bereik, waterdicht

Stijlvolle kwaliteit van Lelo

€139,95

Het uiterlijk.

Natuurlijk is het mooi meegenomen als je nieuwe aankoop er ook nog eens goed uitziet. Het oog wil tenslotte ook wat. De kleuren zijn tegenwoordig zo mooi dat je volop keuze hebt in wat je zelf de mooiste vindt. Andere vibrators zien er zo state of the art uit dat je ze het liefst gewoon op je nachtkastje zou willen laten staan.

En waarom zou je ook niet?

Discreet kopen.

Kies je beste vibrator, dan bezorgen wij die de volgende dag al discreet en anoniem bij je thuis. Je bent ben ons verzekerd van veilige betaalmethoden zoals iDeal en Creditcard.

© Copyright - Liefdeskruiden by M-Art in 2012-2023