Toycleaner voor schone speeltjes

Toycleaner.

Een toycleaner is een handige spray waarmee je jouw seksspeeltjes makkelijk kunt schoonmaken. Het ontsmet ook waardoor je langer plezier hebt van je speeltjes. Er zijn verschillende soorten, met verschillende dispensers. Bekijk het assortiment toycleaners en verleng de levensduur van jouw favoriete sextoys.

Toycleaner kopen?

Waarom zou je een toycleaner kopen? Je kunt de meeste speeltjes schoonmaken met warm water en zachte zeep. Zeker voor de waterdichte speeltjes is dat een hele goede optie. Bovendien heb je dat altijd wel bij de hand en is het goedkoper.

Er kleeft echter ook een nadeel aan het gebruik van water en zeep. Niet alle speeltjes zijn bestand tegen water, dus let daar op voordat je je kostbare speeltje onderdompelt in het water. Daarnaast hebben toycleaners ook een ontsmettende werking, waardoor er geen bacteriën achterblijven. Dat is toch ook wel een fijne gedachte.

Randjes reinigen.

De schimmels en bacteriën die van nature in of op je geslachtsdeel zitten, komen namelijk ook op jouw seksspeeltje terecht. Om te voorkomen dat bacteriën de kans krijgen zich te nestelen, is het aan te raden om je seksspeeltje voor en na gebruik grondig schoon te maken met een toy cleaner.

Vooral achter de randjes wil nog wel eens wat vaginaal vocht en dergelijke achterblijven. Dat trekt stof aan en biedt een broeiplaats voor ongewenste bacteriën. Niemand wil dat er bij het openen van het nachtkastje een penetrante geur opstijgt.

Voorkomen.

Om dat te voorkomen is een behandeling met toycleaner een goede gewoonte. Gebruik het bijvoorbeeld eens per maand om zeker te weten dat je favoriete speeltjes schoon en fris worden opgeborgen. Wel zo een veilig gevoel.

Wat is een toycleaner?

Een toycleaner is een speciale vloeistof waar je seksspeeltjes mee schoon kunt maken. Ze zorgen ervoor dat je je speeltjes schoon en hygiënisch op kunt bergen na gebruik, zodat schimmels, bacteriën en virussen geen kans krijgen. Zo kun je de sextoys de volgende keer weer veilig gebruiken. Ook blijven je speeltjes hierdoor langer mooi.

Het wordt geleverd in een flesje met een spraydop voor eenvoudig gebruik. Zo is het altijd makkelijk te doseren en gebruik je nooit te veel. Toyreinigers zijn antibacterieel en kunnen ook gebruikt worden op het lichaam, zodat er geen bacteriën op je huid achterblijven.

Glijmiddel verwijderen.

Siliconen glijmiddel is vaak lastig om van je lichaam te verwijderen omdat het waterproof is. Ook hier kan een toycleaner mee helpen.

Voor wie is het bedoeld?

Toycleaners zijn geschikt voor iedereen die een of meerdere seksspeeltjes bezit. Ze zijn niet alleen ideaal om sextoys mee schoon te maken die anaal of vaginaal ingebracht worden zoals vagina eitjes, maar ook speeltjes die aan de buitenkant van het lichaam worden gebruikt, zoals wand massagers, penisringen, tepelklemmen, penispompen etc.

Ook gebruikers van siliconen glijmiddel hebben baat bij toycleaners. Siliconen glijmiddel is namelijk vaak lastig te verwijderen, omdat het niet met water af te spoelen is. In tegenstelling tot glijmiddel op waterbasis kan het dan lelijke vlekken veroorzaken in kleding en beddengoed. Met een toycleaner verwijder je eenvoudig siliconen glijmiddel van je seksspeeltje of je lichaam.

Zijn er verschillende varianten?

Toycleaners worden gemaakt met of zonder alcohol. Ze zijn verkrijgbaar in zowel spray- of schuimvorm, zodat je zelf kunt bepalen welke voor jou het prettigst in gebruik is. Naast de reguliere sprays zijn er ook speciale toyreinigers beschikbaar als olie. De meeste toycleaners zijn verkrijgbaar in een flesje van 50 tot 150 ml.

Hoe gebruik je een toycleaner?

Gebruik het alleen op seksspeeltjes en je lichaam en niet op leer of andere stoffen. Hier zijn speciale varianten voor. Spray na gebruik wat cleaner op je speeltje en laat het een minuutje intrekken. Daarna kun je met een schone droge doek je toy voorzichtig schoon wrijven of met water afspoelen.

Er is niet veel cleaner nodig om een speeltje schoon te maken, dus je hebt er lang plezier van. Gebruik nooit een tissue met olie, dit kan namelijk de buitenlaag van je siliconen speeltje flink beschadigen. Dat zorgt er dan weer voor dat bacteriën zich nog sneller nestelen.

Toycleaner online bestellen: Altijd veilig & discreet

Welke cleaner je ook wilt kopen, bij ons ben je verzekerd van veilige betaalmethoden zoals iDeal en Creditcard. Je kunt ook altijd op ons rekenen voor een discrete en anonieme afhandeling van jouw bestelling.

© Copyright - Liefdeskruiden by M-Art in 2012-2023