5 tips voor jouw eerste vibrator

De beste vibrators voor beginners.

Ben je op zoek naar een speeltje voor jezelf of iets wat jullie samen kunnen gebruiken, de aanschaf van je eerste vibrator kan best ingewikkeld zijn. Er is zoveel keuze en er zijn zoveel soorten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij 5 tips voor jou op een rijtje gezet waar je rekening mee kunt houden als je op zoek bent naar een vibrator voor beginners.

Zoek uit wat jij fijn vindt

Wanneer jij op zoek gaat naar je eerste vibrator is het handig om precies te weten waar je naar op zoek bent. Jij bent de enige die weet wat je lekker en opwindend vindt. Ben je daar nog niet achter, dan is dat het eerste wat je moet onderzoeken. Dat kan door je eigen lichaam te verkennen en masturbatie. Of vraag je geliefde om e van top tot teen te verwennen en zo te ontdekken wat je wel en niet fijn vindt. Zo weet je beter wat je precies van je eerste vibrator verlangt en welke stimulatie je voorkeur heeft.

de aller beste eerste vibrator beginners

Eerlijk advies over je eerste vibrator

Er zijn heel veel winkels waar je je eerste vibrator kunt kopen. Je vindt ze tegenwoordig zelfs gewoon in het vak bij de drogisterij. Beter is het om bij een gespecialiseerde seksshop te gaan kijken, dat kan heel gemakkelijk bij een online erotiekshop. Zij zijn gespecialiseerd in erotische producten en kunnen je advies geven over welke vibrator aan jouw eisen voldoet. Het zou jammer zijn als je eerste vibrator een afknapper is.

Als eerste is het materiaal waarvan de vibrator gemaakt is van belang. Je kan het beste gaan voor een siliconen materiaal of een lichaamsvriendelijk rubber. Onze webshop biedt privacy en een breed assortiment terwijl een seksshop iets kan zijn waar je misschien niet naar binnen durft te lopen.

Begin klein

Vibrators zijn er in allerlei soorten, vormen en maten.  Wij raden aan om voor jouw eerste vibrator klein te beginnen. Tijdens het shoppen zal je waarschijnlijk erg veel vibrators tegen komen die er erg intimiderend uitzien. Laat dit je vooral niet afschrikken. Kleine vibrators zijn vaak bedoelt om alleen de clitoris mee te stimuleren, dit is ideaal voor een beginner. Deze kleine apparaatjes zijn nog steeds sterk en misschien zelfs een klein beetje schattig om te zien. Een kleine vibrator is perfect om mee te beginnen en te leren wat je er allemaal mee kan en wat je lekker vindt. Wanneer jij er klaar voor bent dan kan jij altijd nog overstappen op een iets groter exemplaar.

Maak niet een te grote investering

Het is niet voor niks jouw eerste vibrator. De kans is groot dat je er na een tijdje nog een aan gaat schaffen. Geef dus niet teveel geld uit bij het kopen van jouw eerste vibrator. De kans bestaat dat de vibrator niet helemaal is wat je ervan verwachtte, of dat je toch liever een andere zou willen. Als je niet te veel geld uitgeeft bij de eerste aankoop zal jij je hopelijk minder schuldig voelen wanneer je deze gaat vervangen door een ander exemplaar. Bescherm dus jouw portemonnee en begin bij een vibrator die past bij je budget. Je kan altijd nog upgraden.

Onthoud dat je altijd nog een andere kan kopen

We hebben het al vaker gezegd, maar sta stil bij het feit dat jouw eerste vibrator absoluut niet jouw laatste hoeft te zijn. De eerste vibrator die jij aanschaft hoeft echt niet degene te zijn die jij  voor de rest van jouw leven gaat gebruiken. Kies tijdens het shoppen een apparaatje wat jou aanspreekt. Wanneer je deze hebt gebruikt en behoefte hebt aan iets nieuws is het volkomen normaal om een andere aan te schaffen. Er zijn ontzettend veel verschillende interessante seksspeeltjes, je hoeft het dus absoluut niet bij die ene te houden.

De beste vibrators voor beginners onder de €50,-

 • chaiamo bullet vibrator
  Chaiamo Bullet Vibrator
  47,95
  Elegant, klein en een zeer krachtige bullet vibrator. De 10 vibratiestanden geven diepe sensuele vibraties af die alle genotszones bereiken. De vibrator is oplaadbaar met een USB-kabel en ook waterproof, hij mag dus ook mee onder de douche.
 • Satisfyer Wand-er Woman
  Satisfyer Wand-er Woman
  48,95
  Krachtige Satisfyer Wand Vibrator in imposante XXL afmeting, hierdoor weet de Wand Vibrator wel raad met jouw lichaam. In totaal heeft deze grote wand vibrator van Satisfyer 50 vibratiecombinaties, waaronder 10 programma’s en 5 intensiteiten.
 • Luchtdruk vibrator Curvy 2
  Satisfyer Curvy 2+
  39,95
  De Satisfyer Curvy 2+ luchtdrukvibrator met vibraties is een handzame en eenvoudig te bedienen vibrator die op luchtdruk werkt. De Curvy 2+ stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. Ook te bedienen met een app.
 • Eezy Pleezy Bullet Vibrator
  Eezy Pleezy Bullet
  14,95
  De Eezy Pleezy is een klassieke vibrator, maar binnenin zit een geavanceerde Powerbullet motor met intense vibraties. Zet hem eenvoudig aan met een druk op de knop en schakel tussen 10 krachtige vibratiestanden. Van diepe, rustige vibraties naar de meest intense trillingen.
 • Countess Pinpoint Clitoris Vibrator
  The Countess Pinpoint Clitoris Vibrator
  34,75
  De Countess Pinpoint Clitoris Vibrator is een luxe speeltje voor optimale en gerichte clitoris stimulatie. Niet elke vrouw houdt er van dat haar clitoris rechtstreeks wordt gestimuleerd, maar er zijn ook legio vrouwen die dat wel doen. Om tot een orgasme te komen hebben vrouwen vrijwel altijd clitoris stimulatie nodig.
© Copyright - Liefdeskruiden by M-Art in 2012-2022