Hoe kies je de beste vibrator?

Vibrators zijn populair bij iedereen en dat is helemaal niet zo gek. Zeker niet als je weet dat een vibrator voor heerlijke orgasmes kan zorgen. Of je hem nu alleen gebruikt of samen. De constante, krachtige trillingen van een vibrator zijn namelijk veel effectiever dan de vingers van je hand. En ze zijn niet alleen beter, maar ook nog eens mooi vorm gegeven. Waar een vibrator vroeger enorme herrie maakte zijn ze vandaag de dag fluisterstil. Hoe kies je de beste vibrator uit het hele grote aanbod? Welke vibrator is voor jou de beste aankoop?

Wil je een vibrator kopen?

Er zijn verschillende formaten, van klein (tot 10 cm) en medium (10-20 cm) tot groot (meer dan 20 cm). Belangrijk is dat je weet wat je fijn vindt en  waar je hem voor wilt gebruiken. Wil je een vibrator kopen voor jezelf of ga je hem samen gebruiken? Wil je vooral je clitoris stimuleren of is penetratie ook belangrijk?

Kies de beste vibrator voor jou.

Vibrators zijn er in heel veel vormen en modellen. Ze maken gebruik van veel verschillende technieken om jou de beste ervaring te geven. Helaas kun je ze niet meer ruilen nadat je ze eenmaal geprobeerd hebt. Hoe kies je de juiste vibrator? Als je voor een goedkope vibrator koopt heb je grote kans dat je rotzooi het aangeschaft. Vaak ook nog gemaakt met weekmakers die slecht zijn voor de gezondheid. Koop liever een wat duurder exemplaar, dan heb je kwaliteit waar je jaren plezier van gaat hebben. We adviseren je graag in de keuze voor de beste vibrator.

Kies de juiste vibrator winkel

Punt 1: Waar wil je de vibrator voor gebruiken?

Bedenk van tevoren waar je de vibrator voor wilt gebruiken. Wat jij fijn vindt, dat is heel persoonlijk. Ga je de vibrator gebruiken tijdens de seks, of liever solo? Misschien allebei? Vindt je het fijn als je clitoris gestimuleerd wordt? Of geniet je meer van vaginale stimulatie?

Wil je een vibrator die vaginaal stimuleert?

De ene vrouw geeft niets om vaginale stimulatie bij zelfbevrediging, de andere vindt dat vaginale stimulatie er absoluut bij hoort. Hoor je bij de tweede groep en zoek je een goede staaf vibrator, kies dan voor een wat groter exemplaar.

Let op: Een staafvibrator is te gebruiken voor vaginale stimulatie (penetreren) én ook voor uitwendige stimulatie (stimuleer je clitoris met de top).

Fijne staafvibrators zijn onder andere:

Staafvibrator

Bentlii Vibrator

ABS/Siliconen, waterproof

15 vibratiestanden

Twee motoren

€76.95

staaf vibrator roze

Roze Siliconen vibrator

Klassiek design

Gedraaide schacht

10 vibratiestanden, waterproof

€33,95

Mystim Sassy Simon Vibrator

Mystim Sassy Simon

Oplaadbaar, waterproof

2 Jaar garantie

Medische Siliconen

€76,95

Liever wat minder groot? Ga voor een all-rounder.

Als je zelf wat minder groot bent, of omdat je liever gebruik maakt van een wat kleiner exemplaar is de middelgrote vibrator perfect voor jou. Door het kleinere formaat zijn ze ook fijn als je een vibrator wilt gebruiken tijdens de seks. Als je nog niet weet wat voor jou de beste vibrator is is dit ook een hele goede keuze. Ze zijn namelijk overal voor te gebruiken. Neem je er een met een gebogen top? Dan kun je daarmee ook je g-spot stimuleren.

Goede “allrounders” zijn onder andere:

Rosy Gold Mini Vibrator

Rosy Gold Mini Vibrator

Compact, Stil

Waterproof

10 Standen

€48,95

rocks-off-chaiamo-bullet

Chaiamo Bullet Vibrator

Veilige siliconen, waterproof

diepe vibraties

10 Standen

€47,95

Mini Wand Vibrator

Mini Wand Vibrator

Handzaam, waterproof

Oplaadbaar

18 vibratie standen

€38,95

De beste vibrator voor clitoris stimulatie?

Voor de meeste vrouwen is het stimuleren van de clitoris en het gebied er om heen het fijnst. Vrijwel elke vrouw vindt dat prettig, prikkelend en opwindend. Je kunt dit met bijna elke vibrator doen, maar er zijn speciale vibrators voor ‘externe’ stimulatie. Dat is de beste vibrator als je de clitoris wilt stimuleren.  Daar zijn ze speciaal voor ontworpen.

Ze worden opleg vibrator of ook wel clitoris vibrator genoemd en ze zijn veel effectiever. Kies voor zo’n kleine, ergonomische vibrator die juist daarvoor ontwikkeld is. Ze hebben verschillende vibratie niveau’s en trilstanden, zodat jou favoriete stand er ook altijd bij is.

Goede uitwendige vibrators (clitoris stimulators) zijn onder andere:

Senzi Vibrator

Senzi vibrator

Gerichte stimulatie

12 Standen, waterproof

Oplaadbaar

€57,50

Lelo Alia

Lelo Alia Vibrator

De Stilste! Top kwaliteit.

Oplaadbaar, waterproof

Veilige siliconen

€129,95

The Tulip Clitoris Vibrator

The Tulip Vibrator

25 Verschillende Standen

Waterproof, oplaadbaar

Zijdezacht siliconen, Swipe techniek

€75,95

Vaginale én clitorale stimulatie?

Houdt je er van om gelijktijdig vaginaal en clitoraal gestimuleerd te worden? Ook daar zijn speciale vibrators voor. Ze worden Tarzan vibrators genoemd. Ze hebben een extra bewegend uitsteeksel wat de clitoris stimuleert. Bekend geworden door de serie Seks and the City is inmiddels elke vrouw wel overtuigd van het nut van een ‘Rabbit’ of Tarzan vibrator.

Fijne Tarzan vibrators zijn onder andere:

Satisfyer Mr. Rabbit Vibrator

Satisfyer Mr Rabbit

Krachtig, 2 motoren

Siliconen, 12 standen

Waterproof, oplaadbaar

€48,95

The Violet Rabbit Vibrator

The Violet Vibrator

Zacht, buigzaam siliconen

Oplaadbaar, waterproof

5 Patronen, 5 snelheden

€75,50

Deep roze lelo soraya

Lelo Soraya 2

De top!

Mooiste en stilste

Waterproof, oplaadbaar.

€215,95

Klassieke vibrators.

Hoeveel speciale vibrators er ook zijn, de klassieke vibrator is nog altijd geliefd. Klassieke vibrators zijn tijdloos, fijn in gebruik en ideaal voor op reis. Geschikt voor vrouwen die geen behoefte hebben aan allerlei speciale functies. Omdat de klassieke vibrator over het algemeen erg goedkoop wordt gekocht, zijn er legio vrouwen die er geen beste ervaringen mee hebben. Liefdeskruiden heeft verschillende klassieke vibrators in het assortiment. Alle klassieke vibrators geven heerlijke vibraties en stimulaties en zorgen voor een optimaal genot. Dit zijn onze aanraders:

Velvet Touch Vibrator

Velvet Touch

Prima als eerste vibrator

Spatwaterdicht

Variërende trillingen

€22,75

Popsicle Vibrator

Popsicle Vibrator

Siliconen, Spatwaterdicht

Diepe trillingen

10 Standen

€69,95

Nalone Dixie Vibrator

Nalone Dixie

Geribbelde schacht, Waterproof

Diepe trillingen, Oplaadbaar

20 Standen

€69,95

Luchtdruk vibrators

De luchtdruk vibrator is de laatste nieuwigheid op de markt. Deze kleine vibrators stimuleren de clitoris niet met vibraties maar met pulserende luchtdrukgolven en zorgen voor nieuwe sensaties. Vooral voor vrouwen die moeilijk klaarkomen is deze techniek een openbaring.

Womanizer was de eerste die met deze techniek kwam en maakt nog steeds fantastische luchtdruk vibrators. De prijs die daar aanhangt is voor veel vrouwen echter een belemmering. Zeker als je nog niet weet of het iets voor jou is. Gelukkig er zijn ook goedkopere luchtdruk vibrators die net zo goed werken.

De intensieve drukgolven en tintelende trillingen zorgen voor een gevoel dat met geen enkele andere vibrator te vergelijken is. Het is moeilijk te omschrijven, je zou het eigenlijk toch mee moeten maken. Meerdere orgasmes? En binnen enkele minuten? Geen probleem met de luchtdruk vibrators.

Dit vinden wij de beste luchtdruk vibrators:

Satisfyer Pro Traveler

Satisfyer Pro Traveller

Handzaam formaat

Oplaadbaar, waterproof

Prima pulsaties

€38,95

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Statisfyer Pro 2 Next generation

Verbeterde versie, prima pulsaties

Oplaadbaar, waterdicht

11 Standen

€44,50

Satisfyer Pro Deluxe

Satisfyer Pro Deluxe Next Gen

Womanizer look a like

Stil, waterdicht en oplaadbaar

Prima alternatief, veel goedkoper

€48,95

Vibratie sterkte bepalen

Omdat er heel veel vibrators zijn die alleen oppervlakkige vibraties en trillingen hebben is het goed om je af te vragen hoe sterke vibraties je wilt. Van oppervlakkige vibraties voel je niet veel en doordat je langer moet stimuleren om er een orgasme van te krijgen kan het zelfs zo zijn dat het pijn gaat doen. Een goede vibrator heeft diepe vibraties en robuuste, diepe trillingen. Hoe hard die zijn bepaal je zelf, elke vibrator heeft meerdere standjes. Begin bij sensuele, zachte trillingen en voer het langzaam op. Als de vibraties maar niet oppervlakkig zijn is dat vaak al genoeg.

Diepe, krachtige vibraties.

Vrijwel alle vrouwen houden van krachtige, diepe trillingen. Als je dat eenmaal gewend bent wil je nooit meer terug naar oppervlakkige vibraties. En daarom is de kwaliteit van een vibrator zo belangrijk. De meeste moderne en kwalitatief betere vibrators bieden tegenwoordig gelukkig de mogelijkheid om uit verschillende vibratie sterkten te kiezen. Daarmee kun je de sterkte van de vibraties zo afstellen dat ze precies doen wat jij wilt. Vaak bieden ze ook verschillende vibratiemodes waarmee je kunt experimenteren.

Ouder en krachtiger.

Er is dus nogal een verschil in vibratiekracht en intensiteit bij vibrators. Je kunt de sterkte regelen, maar dan nog spelen er andere factoren mee. Voor vrouwen boven de 50 geldt over het algemeen dat ze krachtiger stimulatie nodig hebben. Belangrijk dus om daar rekening mee te houden als je voor het eerst een vibrator gaat kopen. Dit geldt vooral voor de zogenaamde clitoris vibrators en oplegvibrators.

De krachtigste vibrator.

De vibrator die de sterkste vibraties en trillingen afgeeft is de wand vibrator, ook wel wand massager genoemd. De naam wand komt uit het Engels en betekent toverstok. Deze vibrators hebben meerdere functies.

Het verzachten van spierpijn.

Tijdens massage met de wand vibrator dringen de intensieve, krachtige vibraties diep door in de spieren en zorgen zo voor minder spierspanning en spierpijn. De wand massagers zijn perfect te gebruiken voor sensuele massages en natuurlijk ook als vibrator. Vooral wie van sterke vibraties houden zullen erg veel plezier beleven aan de wand massagers. Voor sommige wand vibrators zijn opzetstukken leverbaar waardoor hij ook geschikt wordt voor inwendig gebruik.

Door de enorme kracht en de grote rond kop is de wand massager de juiste vibrator voor vrouwen die moeite hebben om een orgasme te bereiken.

Er is een klein nadeel aan al die kracht, wand massagers maken over het algemeen wat meer geluid dan een gemiddelde vibrator. Omdat al die kracht van power moet worden voorzien zijn veel wand vibrators voorzien van een snoer met stekker.

Dit zijn goede wand massagers:

MyMagicWand Vibrator

MyMagicWand

Super krachtig, zacht materiaal

6 vibratiesnelheden

Lang snoer

€92,95

Satisfyer Wand-er Woman

Satisfyer Wand-er Woman

50 combinaties, 10 programma’s, 5 intensiteiten

Waterproof, oplaadbaar

Zijdezachte siliconen

€48,95

roze wand vibrator

Pillow Talk Cheeky Wand

Compact model, traploos regelbaar

Krachtige motor, waterproof

Oplaadbaar

€55,95

De beste vibrator, G-spot vibrators

Ook bij g-spot vibrators kun je kiezen uit verschillende vormen van stimulatie. Ze hebben vrijwel allemaal verschillende vibratiestanden die oplopen in sterkte en diverse ritmes.Sommigen hebben een ronddraaiende kop net als bij een tarzan vibrator. Ook zijn er met een flexibele kop die de ‘kom hier’ beweging van de vingers nabootsen. Dat maakt het nog gemakkelijker om je g-spot te vinden en verwennen.

Gebogen kop

Hoewel ze allemaal een gebogen kop hebben verschilt de vormgeving daarvan behoorlijk. De modellen met een ronde, bolle kop zijn ideaal als je meer druk wilt uitoefenen. De wat puntigere exemplaren zorgen juist voor wat meer gerichte stimulatie. Ook kun je onderscheid maken tussen buigzame modellen en modellen met een vaste vorm.

Voordat je een g-spot vibrator gaat aanschaffen is het van belang dat je weet welk naar welk model jouw voorkeur uitgaat. Ga je voor een abstract model of toch liever een fallus vorm? Voldoet het model aan jouw behoeften, van welk materiaal is hij gemaakt en, ook belangrijk, vindt je hem mooi?

Abstracte modellen

Veel g-spot vibrators zien er abstract uit en hebben een flexibel model dat ergonomisch ontwikkeld is om zich moeiteloos naar jouw lichaam te vormen. Of kies een heel slank model dat alleen een bolling heeft om je op de juiste plek te plezieren.

Goede G-spot vibrators zijn:

De juiste vibrator

Pillow Talk G-spot

Gebogen top, traploos regelbaar

Krachtige vibraties, waterproof

Oplaadbaar

€52,95

Svakom Amy g spot vibe

Svakom Amy

Robuuste en intense vibraties

Mooie afwerking, fluisterstil

100 % Waterproof, oplaadbaar

€64,75

The Rose G-Spot Vibe

The Rose G-Spot Vibe

Swipe technologie, heel stil

5 patronen,5 snelheden

Oplaadbaar

€69,95

Eivormige vibrators.

Een vibratie eitje kopen is altijd lastig. Kloppen de beloftes van de fabrikant wel? Zijn de vibraties wel stevig genoeg? Je kunt na het uitproberen het speeltje niet meer retourneren, terwijl het normaal een leuke toevoeging kan zijn aan het liefdesspel. Mits je de juiste hebt aangeschaft.

Tegenwoordig werken bijna alle vibrerende eitjes met een afstandsbediening. Dat kan heel plezierige en opwindende avonturen geven als je de afstandsbediening uit handen geeft. Daarom zijn bijvoorbeeld het geluidsniveau en de afstand die de bediening aan kan belangrijk om te weten. Je wilt niet dat de buurman in de gaten heeft dat jij met een vibratie eitje rondloopt. Het materiaal is ook belangrijk, je draagt het tenslotte in je lichaam. Dat de vormgeving dan ook nog aansprekend is is mooi meegenomen.

Dit zijn onze aanraders:

vibratie eitje luv egg

LUV EGG

Oplaadbaar, krachtige vibraties

Draadloze afstandsbediening

10 standen, waterproof

€47,95

Nereus Vagina Eitje

Nereus Vagina Eitje

Stil en krachtig

Waterdicht, 7 standen

Siliconen, ergonomisch ontwerp

€75,95

lelo lyla 2

Lelo Lyla 2

De top! Stilste in zijn soort.

12 m. bereik, waterdicht

Stijlvolle kwaliteit van Lelo

€139,95

Vibrator uiterlijk.

Natuurlijk is het mooi meegenomen als je vibrator er ook nog eens goed uitziet. Het oog wil tenslotte ook wat. De kleuren zijn tegenwoordig zo mooi dat je volop keuze hebt in wat je zelf de mooiste vindt. Andere vibrators zien er zo state of the art uit dat je ze het liefst gewoon op je nachtkastje zou willen laten staan. En waarom zou je ook niet?

Discreet een vibrator kopen.

Welke vibrator je ook koopt, bij ons ben je verzekerd van veilige betaalmethoden zoals iDeal en Creditcard. Wij zorgen voor een discrete en anonieme afhandeling van jouw bestelling.