Wat is een luchtdruk vibrator?

Hoe werkt een luchtdruk vibrator?

Wat is het verschil tussen de modellen en merken? Weet je niet wat een luchtdruk vibrator is dan leggen we hier uit wat deze clitoris seksspeeltjes precies doen.

Een luchtdruk vibrator is een seks speeltje dat de clitoris stimuleert met luchtdruk-golven, zonder daarmee contact te maken. Een toy voorzien van een opening die je over de clitoris plaatst. Zodra er een geen lucht meer bij kan komen van buitenaf, ofwel een vacuüm is gecreëerd, stimuleren luchtdruk pulsen de clitoris. De clitoris wordt hierbij niet direct aangeraakt zoals een vibrator dat wel doet.

Je clitoris wordt gestimuleerd door pufjes terwijl tegelijkertijd een zuigend effect wordt gestart, wat lijkt op sabbelen. De contactloze stimulators geven dus een heel andere sensatie als de gewone vibrators. De eerste die dit type sex toys op de markt bracht was Womanizer. Zij hebben ook het patent op deze techniek.

Nooit teveel stimulatie.

Teveel stimulatie is uitgesloten bij een luchtdruk vibrator. Waar de trillingen van een vibrator soms vervelend kan worden, gebeurd dit bij een luchtdruk vibrator nooit, omdat er geen direct contact is. Het is alleen lucht en hierdoor lukt het ruim 70% van de vrouwen niet één maar meerdere orgasmes te krijgen.

Doordat de techniek zo goed werkt lukt het sommigen om in minder dan 10 seconde een orgasme te bereiken. Of dat nou de manier is om er van te genieten is wat anders, maar het bewijst dat een luchtdruk vibrator heel lekker werkt.

Wat is een luchtdruk vibrator

Is er verschil tussen de merken luchtdruk vibrators ?

Weliswaar bieden alle merken hetzelfde type stimulatie: contactloze clitoris stimulatie door lucht verplaatsing, maar de specifieke “zuigtechnologie” van elk merk is toch iets anders. Womanizer maakt gebruik van de gepatenteerde “Pleasure Air” -technologie.

In reviews geven de testpersonen vaak aan dat de womanizer een intens gevoel geeft door de luchtdruk golven , het zachte zuigen en de vibraties die veroorzaakt worden door de motor. Dat alles leidt je naar een nieuw soort orgasme, dat heel anders is als wat je tot nu toe ervaren hebt.

Ook luchtdruk speeltjes maken wat geluid, maar over het algemeen veel minder dan de traditionele vibrators. Dat heeft ook te maken met het feit dat de conventionele vibrator het vooral hebben moet van een krachtige motor die sterke trillingen kan produceren. Wanneer het kapje dat je over je clitoris plaats de huid raakt is er vrijwel helemaal geen geluid meer te horen. Niets wat je afleid op weg naar een heerlijk orgasme.

Satisfyer luchtdruk vibrator.

Het merk Satisfyer maakt gebruik van de zogenaamde “Air Pulse” -technologie. Ook dit is een indirecte stimulatie en werkt door de clitoris te omringen met een kapje en zachtjes drukgolven toe te voegen. De vorm van de luchtdrukkamer en het gebruikte membraam zijn echter anders.

De eerste modellen van Satisfyer waren beduidend minder dan de Womanizer, maar inmiddels hebben zij deze techniek geperfectioneerd. Ze kunnen de vergelijking met een Womanizer inmiddels prima weerstaan en zijn vaak meer dan de helft goedkoper. Dat is goed nieuws omdat niet iedereen in staat is veel geld uit te geven om een nieuw speeltje te proberen.

Luchtdruk en vibratie.

Tegenwoordig brengt Satisfyer ook luchtdruk vibrators uit die naast luchtdruk stimulatie ook kunnen vibreren. Deze combinatie is nieuw en zal heel wat vrouwen aanspreken. Ook een leuk detail is dat veel speeltjes met een app te bedienen zijn. Simpelweg de app downloaden en je kunt allerhande verschillende ritmes en vibratiestanden uitproberen.

Ook is het mogelijk om je eigen standjes te ontwerpen en op te slaan. Een goed speeltje is de Satisfyer Curvy 1 en 2, deze luchtdruk vibrator heeft naast luchtdrukpulsen ook vibraties. Dat is een heel aangenaam gevoel. In combinatie met de luchtdruk patronen via de App beleef je dan echt een sensatie. En hij doet zijn werk geruisloos.

Luchtdruk vibrator Curvy 2

Satisfyer Curvy 2+

Briljante luchtdrukvibrator!

€39,95

Lelo Sila luchtdruk vobrator 4

Lelo Sila

Compacte luchtdrukvibrator

€138,95

Satisfyer Dual Love Luchtdrukvibrator

Satisfyer Dual Love

Luchtdruk en vibraties

€47,95

LELO luchtdruk vibrator.

Het kwaliteitsmerk LELO gebruikt de “sonische golf” of wel geluidsgolf technologie. De sensatie van Lelo’s luchtdruk vibrators is dus ook iets anders. Het lijkt meer op het gevoel dat je krijgt als je dicht tegen een grote luidspreker staat. De geluidsgolven raken jouw huid en zorgen voor vibraties. De luchtdruk vibrators van LELO zuigen dus minder maar zorgen door sonische golven dat er vibraties ontstaan op de clitoris.

We-Vibe

We-Vibe maakt ook luchtdruk vibrators die dezelfde techniek gebruiken als Womanizer. Logisch We-Vibe komt uit hetzelfde bedrijf als Womanizer, namelijk de WOW Tech Group.

Let bij aanschaf op of de luchtdruk toy ook waterproof is, dat is met schoonmaken een stuk handiger.

Heeft de luchtdruk vibrator geen nadelen?

Iedere vibrator heeft zo zijn voor en nadelen. En zo heeft de luchtdruk vibrator ook nadelen. Het schoonmaken van deze vibrator is wat lastiger. Ook is de vibratie kracht niet super groot. Dus ben je iemand die van meer harde trillingen houd, dan raden we je een andere vibrator aan. Toch adviseren we je deze beleving een keer mee te maken.

Is een luchtdruk vibrator wat voor mij?

Luchtdruk stimulatie wordt vooral aanbevolen aan vrouwen die moeite hebben met klaarkomen. Deze soort vibrators staan er om bekend dat ze ook dan hun mannetje staan. Ben je nou nieuwsgierig of een luchtdruk speeltje wat voor jou is dan kun je aan de hand van deze tips vast de beste keuze maken.

© Copyright - Liefdeskruiden by M-Art in 2012-2023