Hoor mijn liefste, zie daar komt hij

Christelijke-seksshop-Liefdeskruiden is de seksshop voor christelijk Nederland. Erotisch winkelen voor Christenen

Hoe kun je een vibrator gebruiken als je seks hebt?

Je kunt op heel veel manieren een vibrator gebruiken. Bij een ontspannende en sensuele massage en ook voor opwindende stimulatie. Gewoon voor jezelf of tijdens het bedrijven van de liefde.

Tijdens het vrijen.

De vibrator kan een geweldige aanvulling zijn als jullie samen vrijen en beminnen. Wil je een kleine vibrator gebruiken dan maakt dat het mogelijk om penetratie en stimulatie van de clitoris te combineren.

Houdt de vibrator tegen de clitoris tijdens het bedrijven van de liefde/penetratie. Je voelt beiden de zelfde intense sensaties en kunt zelfs tegelijkertijd klaarkomen. Je kunt de massagestaaf ook tussen jullie beider lichamen houden, bij de basis van zijn penis, zodat jullie alle twee genieten van de sensatie van de vibraties.

Hou je van een ontspannende en sensuele massage? Vibrators zijn daar uitermate geschikt voor. Ze masseren alle plekjes van het lichaam en laten je genieten.

De kleine en de krachtige modellen zijn het meest geschikt voor tijdens de massage. Je kunt de vibrator eerst op de laagste vibratie zetten en daarmee voorzichtig alle erogene zones prikkelen. Begin niet gelijk met de gevoeligste plekjes, maar eerst met de binnenkant van de armen, de nek en de dijen. Voer de vibratie steeds wat op en ga op zoek naar intiemere zones.

Stimulering van de clitoris.

Hoewel je een vibrator gebruiken kunt op heel veel manieren kiezen de meeste vrouwen er voor om hun clitoris te stimuleren. Stimuleer eerst het directe gebied rondom de clitoris. Maak zachte, langzame bewegingen er om heen. Niet elke vrouw houdt van directe clitoris stimulatie, alhoewel er vrouwen zijn die juist dat nodig hebben. Experimenteer met je gekochte vibrator welke stand je het fijnste vind. Als de laagste stand nog te heftig is kun je er een doekje oid tussen houden.

Glijmiddelen zijn niet voor niets erg populair. Gebruik voor de beste ervaring een beetje glijmiddel. Dat voelt zachter, comfortabeler en sensueler. Er zijn ook verwarmende of stimulerende gels te koop die de ervaring nog wat extra geven.

Ook voor mannen.

Ook voor hem is het een erg opwindende ervaring om de vibraties en trillingen van een vibrator te voelen op en bij zijn erogene zones. Bij een man brengt je wat glijmiddel aan op de penis, testikels en de bilnaad. (het stukje tussen de ballen en anus) Ga zachtjes over zijn ballen en van voren naar achteren over zijn bilnaad. Je kunt zelfs de anus een beetje stimuleren als hij dat prettig vindt. Ga op en neer langs zijn penis en over de eikel en gebruik je eigen verbeelding.

De erotische winkel zonder pornografische afbeeldingen en grof taalgebruik.